Dante Zia Familj

Sprid kärleken
Dante Zia Familj
Dante Zia Familj

Dante Zia Familj – Oscar och Dante Zia försöker bli ihop igen. De måste göra det i Italien, framför kamerorna. Familjens band är utomordentligt värdefulla. Det tog mig lång tid att komma på hur jag skulle kunna behålla en relation med min familj. En bättre atmosfär finns i de norditalienska Dolomiterna.

Där gör TV4:s nya program “Weekend hos Zia” debut. Där “tar Dante och Oscar Zia chansen att hitta tillbaka till varandra”, som ett pressmeddelande uttryckte det.TV4 skriver, “Under en varm sommarmåne bjuder de nu in till en perfekt sommarsemester. Fantastiska miljöer, lättsamma samtal och trevlig mat serveras. Det kommer att finnas en samling välkända gäster under uppehållet.

Tiden i Italien av både mig och Dante var otroligt spännande. För första gången på väldigt länge kände jag mig så nära dig som om du vore ett yngre syskon. Snabbare än man kan förvänta sig transporteras man tillbaka till sin tidigare rullbana. Oscar Zia påpekade i en diskussionstråd på nätet att han var “ledsen varje dag” och “glad att tittarna kommer att kunna se hur vi hade det.”

TV4 har annonserat rollbesättningen till “Helg med Zia” inför premiären den 4 oktober. Marianne Mörck, Gert Wingrdh, Nour El Refai, Kjell Bergqvist, Miriam Bryant och Mons Kallentoft är bara några av de välkända namnen i denna lista.

Expressens Zia säger efter att ha pratat med Oscar och Dante: “Det är en riktig njutning att spendera så mycket tid med någon du bryr dig om i en miljö .Dante Zia tillkännager, “Vi har börjat vår resa.” Det var inte så att vi tappade kontakten med varandra, utan snarare att vi mognade och drev separata intressen. Det vi saknade var ett sätt att hålla ihop oss. Jag tycker att det har varit underbart att lära sig om Dante när jag var ung vuxen.

Egentligen var inte gästerna huvudattraktionen, utan snarare möjligheten att umgås som vi gjorde som barn. Satirshowen “Svenska Nyheters” kritiserade Turkiets president för att ha rört upp starka känslor.Sabah, en regimvänlig dagstidning, har hänvisat till detta som en “skam in svensk tv” och kopplat det till Turkiets möjlighet att lägga veto mot Sveriges Nato-ansökan.

Svensk-kurdiska komikern Kadir Meral sa till Dagens Nyheter att om regeringen inte fängslade alla som återvänder till Turkiet, skulle de som styrde den inte veta vad de skulle göra. Sveriges medlemskap i Nato.

I ett avsnitt ersattes “Svenska Nyheter med Kristoffer Ahonen Appelquist” av “Kurdiska Nyheter med Kadir Meral”, där den svensk-kurdiska komikern och författaren tog över programmets programledaruppgifter och fortsatte att skeva Erdoan.Om jag ska vara ärlig har turkarna inte tagit det så bra.

Dante Zia Familj

Internet Haber, en svensk nyhetssajt, skriver: “I Sverige, där PKK-medlemmar protesterar på gatan varje dag, hnades och förolämpades president Erdoan i det statliga SVT.” Den turkiska Sabah-tidningen har kallat SVT:s “Svenska Nyheter” för en “skam in svensk tv” och Kadir Merals för “skandalösa ord från en PKK-sympatisor.”

Texten kopplar den svenska komedishowen till både Finlands och Sveriges NATO-medlemskapsansökningar. Sabah skriver, “Det skandalfria programmet skickades ut, trots att Turkiet har möjlighet att lägga in ett veto mot en ansökan om kandidatländerna inte accepterar Turkiets krav.”

Kadir Meral, komiker, säger till Dagens Nyheter att han inte är överdrivet bekymrad.
Många komiker, satiriker och TV-program har slängt och hånat den turkiska regeringen. Kadir Meral sa till tidningen att den turkiska regeringen borde arrestera alla som lämnar landet eftersom de inte har något annat att göra. Det är inte första gången SVT:s “Svenska Nyheter” får kritik från utlandet.

Sommaren 2018 krävde Kina en ursäkt från SVT för en satirisk artikel publicerad i “Svenska Nyheter” där dåvarande programledaren Jesper Rönndal uppmanade besökande kinesiska turister att inte festa bort från landets historiska landmärken.

2020 återvände programmet till Kinas mark, och den kinesiska ambassadens inlägg i sociala medier krävde att “Svenska Nyheter” skulle sluta sprida lögner om den svensk-kinesiske författaren Gui Minhai.Express har ställt in på SVT.

Carina och Erik Berg har två bostäder i Stockholm, ett i förorten och ett i centrum.Nu har de till och med lagt vantarerna på en drömkungssäng.Berg säger i podcasten “Gynning & Berg – Hittar sig själva” att folk ofta felaktigt tror att de är de enda som värderar en viss bostad till ett så högt pris.

Erik, 33, och Carina Berg, 44, berättar om sin lycka i podden “Gynning & Berg – Hittar sig själva.” De har flyttat in i ett helt nytt hus som de nyligen köpte. Jag var precis på besök, och allt gick jättebra, som Erik Berg uttrycker det i sin podcast. Carina Berg låter gammal och lat och undrar om hennes hus är bra eller inte. Erik Berg svarar: “Det låter bra, det är bara lite salt.”

Paret har tidigare renoverat en sommarstuga i Stockholms skärgrd och tittare av programmet “Bergs drömkk” har fått följa dem på deras resa, som var full av prövningar och starka känslor. Eriks hjärta är fullt av glädje över denna sabbat. När han pratar småpratar blir Carina Berg arg och säger: “Jag är redo att du säger “det är bara att ta” och lägger ner det.

Men hennes skapare vaggar henne genast i sömn. Allt med den var söt och söt “Jag brukar ha bra känslor hemma”, säger Erik Berg. Ja, man köper hus som de flesta köper cigaretter eller andra ämnen, hånar Carina Berg. Enligt Erik Berg brukar jag hinna med stora inköp.

Dante Zia Familj
Dante Zia Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!