David Druid Familj

Sprid kärleken
David Druid Familj
David Druid Familj

David Druid Familj – Känd för sin skildring av “Brevungen” i TV3: s Extra! Extra! och Channel 5’s Balls of Steel, Druid har även medverkat i andra roller. I båda fallen var det druiderna som utförde uppgifterna. Han kom till personalen i TV4-programmet Sommarkrysset 2010 som assistent. Programmet sändes på den stationen. Redan samma år arbetade David Druid och Micke Tavio-Viera tillsammans med en story för det svenska radio- och tv-programmet Vakna med The Voice.

“David Druid och Mike the cam man” var deras alias i rapporten. 2012 gästspelade han TV4:s komediserie “The Office” som Robin T. Larsson. Druid porträtterar Tony Scala i filmen “The Girl Who Played with Fire”. Med programledarna Martin Soneby och Fritte Fritzon har han varit stammis i podden Alla mina kamrat sedan starten i juli 2012.

I slutet av 2013 (i avsnitt 69) meddelade han dock att han avgick som ordinarie medlem i podden, och Nisse Hallberg och David Sundin fyllde därefter hans skor. Efter att den tidigare programledaren hoppade av i januari 2013 blev han ny Morgonpasset-programledare på P3. Druid är med som värd för podcasten “Bror, vi är inte ens släkt?” med Victor Linnér.

Druids första satsning på ståuppkomedi var i den första delen av Bungy Comedy 2007. Hans Stockholm Live-turné ägde rum våren 2008. Han började spela med komedigruppen på den kommande arenan Comedy Central LIVE i februari 2011. Han har framfört ståuppkomedi på flera ställen de senaste åren, inklusive Norra Brunn och Raw Comedy Club.

När han uppträder är David Druid en virvelvind av entusiasm. I en grupp är det han som sätter tempot. Han presenterar vanliga problem med ett optimistiskt och entusiastiskt uppträdande. Publiken vrålar av skratt när David Druid berättar om olyckan som hindrade honom från att överraska sin brud. Inga ord kan göra rättvisa åt hans lustiga och obegripliga berättelse.

David Akolors mamma, Kodjo, parafraserar ofta rader från TV-programmet “Two and a Half Men”, och Kodjo tänker skaffa ett tredje barn. Dilemmat med “Sitt på rummet medan en kompis äter med sina föräldrar” är ett som Linnea Wikblad tar sig an. Johar Bendjelloul, estländare, talade om vad som händer med partier efter att de lämnat riksdagen, medan den amerikanske vrakdykaren Jim Hansson gav råd om studien av vrak i Estland.

Erdogan ska ha varit kritisk mot SVT och den åtföljande paniken som uppstod efter misstänkta nålstick på krogen, vilket Babs Drougge rapporterat på P3 Nyheter. Även om han hävdar att han “inte är en fitnessinstruktör”, är han förtjust i att skryta om sin imponerande bänkpress på Morgonpasset. David Druid, programledaren, hävdar att trots det absurda i situationen finns det faktiskt en hel del substans att hitta i den.

David Druid Familj

P3-profilens hälsoavdelning fördjupar sig i ämnen som att möta dina rädslor i trots av konventionell visdom, bänkpressens nedgång som en fitnessvara och de överraskande fördelarna med denna en gång så populära aktivitet för ditt utseende. Solen skiner och skiner denna fina fredag. David Druid, å andra sidan, är en kronisk gäspare. Han har redan spelat in och sänt de förproducerade poddarna inför sommaren, samt sänt Morgonpasset i P3.

Förlåt! Snälla låt mig släppa denna gäspning inifrån mig. Ärligt talat känner jag sådär just nu, förutom att min hjärna är lite trögare än vanligt och jag har en sockerhög. Effekterna av Red Bull börjar avta. Klockan visar 4:43; reser sig inte alla då? Många är säkert medvetna om att David Druid sänder Morning Pass varje vardag. Han har varit regelbunden insändare i P3 sedan 2013. Han har dock inte hunnit fundera på att snart tio år gått.

Så kan vara fallet; Jag vet bara inte hur du börjar räkna. Det är svårt att förstå vad tio år skulle kunna åstadkomma. Tragedin! När jag var yngre svor jag att jag aldrig skulle behöva vakna så tidigt för att jobba, men alla mina jobb sedan dess har krävt en tidig morgonstart. Av någon anledning kommer det hela tiden tillbaka och stör mig.

Och det verkar som att om du inte är en morgonmänniska nu, kommer du förmodligen aldrig att bli det. För jag vaknar lika arg varje dag, skrattar han. Du försöker få tillräckligt med sömn varje natt, och det fluktuerar. Men allt du behöver göra är att agera rollen tills du verkligen blir det. Dessa energidrycker är fantastiska. Efter en timmes vaken är du redo att gå.

Tidigare har jag använt en tandborste för att tvinga mig själv att kräkas, vilket fungerar som en väckarklocka av någon anledning. Jag skulle inte föreslå det eftersom det inte är särskilt trevligt. Om du kan ta dig samman, så ja, du. Att undvika en skilsmässa är kanske det bästa rådet för att lösa livets mysterier. Men du ger allt. Nu när jag kan få mitt arbete gjort tidigtpå dagen, det är bra, men jag föreställer mig att resten av dagen är lika bullrig som den alltid är.

Det är bara tre och en halv timmes sändningstid, men den mentala påfrestningen är jämförbar med en åtta timmar lång arbetsdag. Eftersom det sker i realtid har det bara blivit snabbare. Du är lika psykologiskt utmattad som tidigare. Det är en stor hjälp, så mycket tack! David skrattar och fortsätter: “Då, om du känner dig psykiskt trött efter en tre och en halv timmes arbetsdag, får du oftast ingen sympati alls från vänner och bekanta som arbetar på konventionella arbetstider.”

I ett nötskal: ja, jag gör mitt bästa för att träna. Men jag kör inte CrossFit eller något annat banbrytande träningsprogram; Jag går bara till gymmet och gör samma gamla saker. Mycket 90-tals fitnesscenter. Men jag gör det till en punkt att gå så ofta jag kan. Absolut! Även om jag är på dåligt humör innan ett träningspass så mår jag nästan alltid bättre efteråt. Glad och lugnare på insidan.

David Druid Familj
David Druid Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!