David Sundin Längd Cm

Sprid kärleken
David Sundin Längd Cm
David Sundin Längd Cm

David Sundin Längd Cm – Som värd för Melodifestivalen 2020 kommer han att vara en av de tre programledarna för Melodifestivalen 2020, tillsammans med Lina Hedlund och Linnea Henriksson. Deras manus har hittills hyllats och David är en drivande kraft bakom det. David Sundins höjd har varit punch line av många skämt under slutspelet och grundserien. Det här är en ständigt populär fråga och under turneringens Linköping-sträcka skämtade.

David om att han måste ha klackar för att “komma upp till” Lina Hedlunds och Linnea Henrikssons standard. Hur blev det?! Vi vet inte!, utbrister David till Hänt under en intervju. Alla hade en fantastisk tid. Början har varit inget mindre än otrolig. Linnea Henriksson håller med, menar att moderna bekvämligheter har gjort livet extremt bekvämt. David skämtar om att han inte får något att säga till om i manuset, men han har faktiskt inte så mycket att göra med det. Men hej, låt dem ringa.

Tyvärr saknar jag ord. I slutändan är det dessa två som ringer efter att jag har tryckt på bokstäverna. David säger till Hänt att det är så. Men när ämnet om Davids höjd kom upp igen var mysteriet äntligen löst! Exakt 170 centimeter, säger David till Hänt. Även i SVT kan fansen fånga David Sundin på den lilla skärmen i sketchkomediprogrammet Bäst I Test.

I denna roll får David sällskap av den berömda svenska serieserien Babben Larsson. Några av Sveriges mest välkända komiker och kändisar ställs mot varandra i knasiga tävlingar och utmaningar som har tittarna på kanten av sina stolar. Dessutom beslutades det att fortsätta showen för en fjärde säsong sent i höstas. Säsong 4 spelades in i år och har premiär våren 2020.

Uppsalaborna David Sundin växte upp i staden Gimo. Han har arbetat i reklambranschen och komedibranschen, med bland annat Killinggangets Spermaharen (2001–2002) och 1000 Apor, “Sveriges största skämtwebbplats” (2008–2009). Sundin skapade humoristiska Fantasy News och släppte boken Fantasy News: 2001–2012 2012, med ett förord ​​skrivet av Henrik Schyffert.

Han har också spelat en rad olika roller i tv-världen, bland annat innehållsproducent för Sen kväll med Luuk och Roast p Berns, manusförfattare för Melodifestivalen och Welcome to Sweden, och programledare för Idrottsgalan, Kristallen, Melodifestivalen och Bäst I test, bland andra. Han blir intervjuarens go-to guy för Nöjesguiden-inslaget “Döskalle & Mästerligt”, som snart kommer tillbaka.

David Sundin Längd Cm

Han började spela stand-up 2013 och har sedan dess uppträtt på RAW, Norra Brunn och Stockholm Comedy Club. 2014 dök Sundin upp på en andraplats i SM i ordvitsar. En roll som Dynamit-Harry i Tomas Alfredsons Se upp för Jönssonligan blir Sundins långfilmsdebut 2020. Efter att ha gått Uppsala mediehögskola Grafiskt Utbildningscenter började Sundin utveckla hemsidor.

1997 startade han sin första webbyrå, Speedway Digital Army, som senare slogs samman med två andra webbyråer för att bilda Abel & Baker. Sedan dess har han varit en internetpionjär samtidigt som han drivit företag fokuserade på digitala reklamlösningar. Genom ett partnerskap med Ted Persson lanserade han Great Works 2002. 2007 köpte det välkända japanska företaget TYO Group en betydande andel i Great Works.

Efter att ha förlorat 3,5 miljoner dollar 2011 köptes den tillbaka från bönderna året därpå. Trots Great Works 2012’s enorma lönesumma på 51 personer och årliga intäkter på 80 miljoner svenska kronor, blev företagets vinst bara 59 tusen. 2014 sålde Sundin sitt personliga exemplar av Great Works. Sundin var inhouseproducent för Filip och Fredrik under 2003 års tidiga dagar, då han skrev hiten “Bra eller anus” (även inkluderad i High Chaparral) (2003–2008).

2017 gick han med Babben Larsson som programledare i SVT:s Bäst I test, en lärorik frågesport. Tillsammans med Lina Hedlund och Linnea Henriksson övervakade han Melodifestivalen 2020. Han har även spelat rollen som “Sommarskuggan” i SVT:s Sommarlov 2020. Han var värd för det populära SVT-vetenskapsprogrammet Framtiden rundt hörnet med Emma Frans fram till år 2020. Sundin utsåg Kristallen 2021 som årets bästa nya showrunner.

David Sundin och Albin Olsson är programledare och programledare för 80 Väldigt Goda Mackor Podcast. Podden bygger på Lasse Kronérs bok 80 Väldigt goda mackor (2003, Wahlström och Widstrand), som trots sin missvisande titel innehåller recept på 79 olika köttsorter. Varje ljudavsnitt börjar med att David Sundin och Albin Olsson väljer ett kapitel ur sin bok, följt av frasen “vi går och vi dealer”.

Slutligen lagar de köttet, äter det och tilldelar det värdet “mycket bra kött” eller “inte särskilt bra kött”. Sundin var stammis i radioprogrammet och podden Fantasipanelen och gästade programmet Alla mina vänner. David Sundin, 45, gifte sig med Maria Sundin Ericson, 35, i Alunda kyrka i Uppland sommaren 2019. Han bar en whisky.

David Sundin Längd Cm
David Sundin Längd Cm

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!