Dean Lewis Pappa

Sprid kärleken
Dean Lewis Pappa
Dean Lewis Pappa

Dean Lewis Pappa – Kanske har du hört hans låt “Be Alright” på radion, eller kanske kommer du ihåg när vår alldeles egna Luka Nemorin sjöng “Half A Man” av honom under Idol 2022-finalen.Dean Lewis är en singer-songwriter från Sydney, Australien som slog igenom på ett stort sätt 2016 med släppet av sin singel “Waves”.

Han är nu på turné för sitt senaste album, How Do I Say Goodbye, och hans fantastiska singel “Be Alright”, som har streamats över en miljon gånger på Spotify. Låten är en innerlig hyllning till hans pappa, som precis fick diagnosen cancer.

Från början gjorde Luka det klart att Dean Lewis är en stor inspiration för honom. Kvalveckan i Kungsträdgrden var där Luka först framförde sin “Half A Man”, och det medföljande klippet har visats över 500 000 gånger på TikTok (med kommentarer från Dean själv). Det är nu säkert att storidol inte bara kommer att delta i Idol-säsongsfinalen på en fredag ​​utan också kommer att spela en duett med den vinnande tävlande.

Fredagen den 28 oktober är Dean Lewis även värd för Idol-säsongsfinalen. Sedan, i en känslosam duett med Luka, sjunger han sin senaste hit, “How Do I Say Goodbye”. Här kan du garantera dig biljetter till Idol-finalerna på en fredagskväll. Dean Lewis, en sångare, har släppt en ny låt med titeln “How Do I Say Goodbye?” Låtens texter var inspirerade av Lewis pappa, som nyligen fick diagnosen cancer.

Lewis sa på sina konton i sociala medier, “Jag tror inte att jag någonsin har skrivit en så betydelsefull låt som den här.” Jag är medveten om att de här låtarna återkommer med några års mellanrum.

Jag grät mycket när jag skrev den här låten eftersom den har så mycket betydelse för mig. Jag visste att det var något exceptionellt. Jag komponerade den här låten om min far efter att han fick diagnosen cancer, och jag känner mig lyckligt lottad som får framföra den nu när han är i remission.

Sean Lewis, Lewis bror, spelade in, regisserade och redigerade musikvideon.Min far spelade in många hemmafilmer av min bror och mig när vi växte upp. Sångaren avslöjade, “Min bror gick igenom mycket av det där eftersom min pappa var bakom kameran 99 procent av tiden!”

Dean Lewis Pappa

The Hardest Love, som kommer innehålla låten “How Do I Say Goodbye”, släpps den 7 oktober.Kalifornien”, säger Regina M. Pisa, ordförande för Goodwin Procter.Tack så mycket till Lew för att du tog rodret och banade en ny väg. Han hjälpte oss att lägga grunden för en framgångsrik närvaro i Los Angeles och över Kalifornien.

Goodwins explosiva expansion i Golden State är ett resultat av hans framsynthet och ledarskap. Mer än 130 advokater arbetar på våra tre platser i Kalifornien. Efter 25 år i ledningen är Lew glad över att ägna sin tid åt att leda företagets offentliga finansverksamhet och utöka företagets Real Estate Capital Markets Practice, vilket kommer att göra det möjligt för honom att dra nytta av det framväxande fältet för online-publicering för fastighetsprojekt.

En filial i Los Angeles till Goodwin, som erbjuder både företags- och rättstvisttjänster, öppnade 2006. Dess advokater är mycket skickliga inom en mängd olika praxisområden, inklusive sofistikerade kommersiella tvister, värdepapperstvister och tjänstemannaförsvar, rättstvister om immateriella rättigheter och försvar av finansiella institutioner i grupptalan för finansiella tjänster för konsumenter.

Partner i Goodwins Real Estate Capital Markets Group, Dean Pappas hjälper kunder med skapandet av joint ventures, fusioner, förvärv och avyttringar, såväl som konstruktion, hypotekslån, mezzaninlån och offentlig entreprenad, leasing och andra företags- och fastighetstransaktioner .

Pappas är en av de bästa fastighetstransaktionsadvokaterna i Los Angeles, vilket framgår av hans inkludering i Los Angeles Business Journals “Who’s Who in L.A. Law: Angelenos to Know in Real Estate Law” (2013), såväl som hans inkludering i Los Angeles Business Journal.

Chambers USA: America’s Leading Lawyers for Business och U.S. News-Best Lawyers. Som chef för American College of Real Estate Lawyers’ Equity Investment Structures Committee är han expert på området (ACREL).

Under sin karriär har Pappas rådgivit om ett antal anmärkningsvärda fastighetstransaktioner, inklusive att leda ett team av Goodwin-advokater som rådgav kunden Essex Property Trust i dess sammanslagning med BRE Properties, som skapade den enda börsnoterade West Coast multifamilje REIT och den tredje -största flerfamiljs REIT i landet.

Lewis Feldman är chef för Public Finance Practice och ordförande för Crowdfunding Practice på Goodwin Procter, där han också är delägare i Real Estate Capital Markets group.

Mer än 100 miljarder dollar i skuld- och aktietransaktioner för lägenheter med marknadsränta och överkomliga lägenheter, masterplanerade bostadsområden, industri- och tillverkningsanläggningar, nöjescentra i städerna, institutioner för primär-, sekundär- och högre utbildning, köpcentrum, sjukhus, projekt med blandad användning , destinationsresorter och hotell, sanering av brownfield, grön byggnad, begränsningsbanker, transportprojekt och mer har fått råd av Feldman under de senaste 32 åren.

Dean Lewis Pappa
Dean Lewis Pappa

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!