Debbie Ung Och Bortskämd

Sprid kärleken
Debbie Ung Och Bortskämd
Debbie Ung Och Bortskämd

Debbie Ung Och Bortskämd – Efter hammarbråket i “Ung och bortskämd” (i TV3) blev Debbi Kuzmanovic vräkt från bostaden. Efter en incident med en annan konkurrent som involverade en hammare, beslutade produktionen att ta bort henne från showen. Ledsen över att de inte hörde hennes sida sa Debbi Kuzmanovic till Nöjesbladet att hon skrev tidningen.

Två av skådespelarna Ung och Bortskämd bråkar i avsnitt fem av TV3:s serie. Efter ett bråk med Emre Aytekin, 19, mitt i natten, uppmanas Debbi Kuzmanovic, 23 att lämna programmet medan han får vara kvar. Jag var arg på världen. Debbi sa till Nöjesbladet att polisen inte ens skulle lyssna på hennes sida av saken, utan istället fokusera enbart på Emres.

ammarhotet Bråket började när Emre mitt i natten började bygga en säng med en hammare. Kalles säng var trasig när jag hoppade på den sent på kvällen, möjligen medan vi var berusade (även om jag inte kan vara säker). Så jag erbjöd honom min säng och började laga hans med en hammare lånad av nattvakten. Sedan gick Debbi in och började göra många hot.

När det gäller mig, tillägger Emre, kan jag inte följa instruktioner från en stor grupp människor. Verbal sparring Eftersom allt hände mitt i natten rullade inga kameror. Nattväktaren, som var menad att förse Emre med hammaren, fanns inte heller någonstans i kammaren där bråket ägde rum. Så det är ord mot ord.

Jag gick in och sa åt Emre att sluta hamra mitt i natten eftersom jag var naturligt irriterad över ljudet. Sedan började vi tre – han, jag och hammaren – engagera oss i ett slags dragkamp. Det är dock helt osant att jag skulle ha hotat honom. Debbi hävdar att det är tydligt att Emre inte kan respektera auktoritativa kvinnor trots att de två har utbytt några hårda ord.

Raseri över att bli behandlad så dåligt Emre och en annan deltagare, Ben Mitkus, 21, diskuterar hur hotade de känner sig av Debbi i programmet. Emre hävdar att han ställde ett ultimatum till programmets producent. Antingen måste Debbie och jag gå ut, sa jag. Varför? För han säger att han inte har för avsikt att vara hemma medan hon är.

Debbi hävdade att produktionspersonalen försäkrade henne att hon kunde stanna om hon bad om ursäkt, men det slutade inte med att det blev fallet. I grund och botten blev jag lurad av dem. Om jag satte mig ner och bad Emre och Ben om ursäkt, sa de, jag kunde stanna. Tyvärr var jag tvungen att lämna.

Det var helt orättvist från deras sida, och jag blev arg över att de inte ville höra mig. Produktionsteamet och presschefen är båda överens om att Debbi blev utslängd ur huset för att hon hade gått över gränsen. Debbi gick för långt, och produktionen var tvungen att vidta åtgärder för att hålla igång showen.

Debbie Ung Och Bortskämd

Susanne Nylén, publicity manager på MTG Sverige, säger till Nöjesbladet att deltagaren togs bort från programmet för att hon brutit mot reglerna. Även om slagsmål är vanliga i TV3:s “Ung och bortskämd” eskalerade saker till slut en kväll. Kvällens avsnitt innehöll ett skrämmande bråk som resulterade i den snabba avgången för den 23-åriga skådespelaren Debbi Kuzmanovic.

En säng bäddades av den 19-åriga deltagaren Emre Aytekin när Debbi Kuzmanovic busade in och försökte få tag i hammaren från honom. Så fort Debbi kom in i vårt rum sträckte hon sig efter hammaren och upptäckte att hon inte kunde få den. Vad hon tänkte göra med det är fortfarande ett mysterium för mig. Kanske hade hon mord i tankarna, spekulerade han i programmet.

TV-kameror fångade aldrig det massiva slagsmålet, men många invånare i hemmet rapporterade att de kände sig ganska osäkra som ett resultat. Mitt i Debbis vrede ändras färgen till en mörklila. Hon kunde komma och mörda mig när som helst. Ben Mitkus, 21, hävdade i programmet att han känner så.

Emre Aytekin var den som ställde ultimatumet och sa att Debbie skulle behöva flytta ut om han stannade. På samma sätt höll TV3 med. Dagen efter fick hon en sträng varning att packa sina väskor och genast gå. Debbie gick för långt och rubbad familjens normer. Produktionsteamet behövde vidta åtgärder för att fortsätta spela in.

Trots att ingen från produktionen var på plats under bråket vidhåller Susanne Nylén, presschef på MTG, att hon bröt mot reglerna genom att engagera sig i bråket. Majoriteten av deltagarna “Unga och bortskämda” höll med om nätverkets dom. Ett område där hammare svängs är inte lämpligt, och den här typen av problem bör aldrig uppstå. Calle Lundén, 19, antydde i programmet att det kan ha varit en slump.


Debbie Kuzmanovic erkänner att hon har gjort något oacceptabelt. På grund av detta blev jag förvånad över mitt eget otäcka svar. Allt blir så hett här inne att det börjar irritera mig. Ung och bortskämd har aldrig varit hetare än den är den här säsongen. TV3 valde att dölja att Hänt kan avslöja deltagarna som sysslar med gruppsex under inspelningen.

Under årets “Ung och bortskämd” blossade spänningarna mellan than tävlande. Kvällens debut har flera karaktärer som har haft sexuella möten med varandra. Efter knappt 10 timmar i huset bestämde sig William Hultkrantz, 21, och Rebecka Högstedt, 20, för att dela säng och ha sitt första sex tillsammans.

Första natten delade jag och Wille en säng. Rebecka Högstedt säger till Hänt: “Om du hör något om en femhörning kan jag bekräfta att det har hänt, först tänkte jag “jävla borgerlig fitta”, och han tänkte säkert “jävla vegan”, men sedan blev vi goda vänner och saker hände.” En orgiastisk händelse. Många av hushållsmedlemmarna och jag har olika åsikter. Det fanns perioder då temperaturen inne var farligt hög.

Debbie Ung Och Bortskämd
Debbie Ung Och Bortskämd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!