Dogge Doggelito Barn

Sprid kärleken
Dogge Doggelito Barn
Dogge Doggelito Barn

Dogge Doggelito Barn – Det har avslöjats att Dogge Doggelito har fött ett barn. Manolo föddes på onsdagskvällen, och nu har artisten exklusivt öppnat upp för Aftonbladet om den nyföddas glädje.Han skriver i ett meddelande, “Vi är väldigt glada och stolta föräldrar.” Den 44-åriga artisten Dogge Doggelito öppnade nyligen upp för sin 38-åriga fästmö Claudia Sierpe Apablaza om hans önskan om fler barn.

Helst är tvillingar att föredra. Det hela är bara en dröm för mig. Jag kommer att vara den lyckligaste personen på planeten om den drömmen går i uppfyllelse. Lukten av ett nyfött barn är en av de mest tröstande sakerna i världen.

Enligt Dogge, som medverkade i tv-programmet “Tillsammans med Strömstedts”, kan jag köpa barnskor och lägga dem på hyllan bara för skojs skull.Som om det vore en dröm som gick i uppfyllelse har allt hållits topphemligt. Claudia födde deras son på Akademiska sjukhuset i Uppsala, där hon bor, på onsdagskvällen.

“Äntligen, Manolo. Vid påsk anlände “Manolito” Leon. Han föddes klockan 4 på morgonen, vägde 3 158 gram och mätte 50 centimeter lång. Han var en helt frisk bebis. Dogge och Claudias svall av barn, “Ett mail skrivet av Dogge skickas till tidningen. Han fortsätter:

“. På grund av snabbheten i förlossningen spenderades bara ett par timmar på sjukhuset. Tidsskillnaden mellan när jag lämnade Botkyrka kl. 02:30 och när Manolito Jr anlände kl 04:00 är häpnadsväckande. Med vårt nya tillskott till familjen slappar vi nu hemma “Faktum är att.

De har kämpat för att få barn men har haft stora svårigheter på vägen. Claudia Sierpe Apablaza var öppen med detta i “Tillsammans med Strömstedts”.Han har velat ha det länge. Våra försök till befruktning var fruktlösa under en period. Som ett resultat har vi nu inget annat val än att vänta och se vad som händer, en idé som får mig att få ont i magen.

Ärligt talat, jag förväntade mig inte alls att det skulle hända mig. Därefter inträffade fyra missfall. Det var inte lätt alls. Vid ett tillfälle får Claudia frågan om showen har tillåtit dem att träffas, eller om de mest bara har pratat om “hennes grej”.

Mitt primära intresse har varit det. Jag var tvungen att hantera vårt uppbrott på egen hand förra året. I somras fick jag en andra. När jag har varit sjuk har min kropp haft svårt att orka. Claudia Sierpe Apablaza och Dogge Doggelito har dejtat länge. Claudia avvisade Dogges förslag i februari förra året, trots att han hade försett henne med en ring. Ett andra försök gjordes under påsken några månader senare.

Dogge Doggelito Barn: Bianca Léon, Angelica Léon

Vi reste till Jerusalem, där vi döptes i Jordanfloden för att rena oss från de gamla och dåliga saker som hade samlats under det senaste året. Vårt nästa stopp var Holy Sepulcher, en kyrka tillägnad minnet av Jesus Kristus. Jag gick ner på knä och friade till henne där, sa Dogge till Aftonbladet och hon tackade ja. Douglas León, mer känd som Dogge Doggelito, 46, diskuterar sin sorg i Anna Hegestrands podcast “Livets hjul” om förlusten av sin fru och son.

Leonida Léon dog 2005 i cancer. På den tiden var hon Douglas “Dogge” Leóns fru och mor till deras tvååriga dotter, Bianca.Vi var tvungna att hantera en storm. Det här gör mig väldigt glad att se henne som 18-åring, säger “Dogge” i podden, om dottern som nu kör bil.

“Dogge” berättar att han är en arbetsnarkoman och att han försökte träffa så många människor han kunde medan han sörjde sin fru. För honom har jobbet tagit rollen som en “ängel”. Doggys nya flickvän var Claudia Sierpe Apablaza, som han träffade efter Leonidas död. De försökte båda bli gravida, men flickvännens livmoder var för liten för att bära deras dotter.

Dogge Doggelito Barn

Belén, jag har en son i himlen. – På spanska syftar “Bethlehem” på staden. Idag skulle hon ha fyllt 15 år. Enligt honom hade mamman och pappan ett akut kejsarsnitt. Att vänta på sista ordet var utmattande. Efter det började hon andas ut fostervatten.

Efter att ha förlorat min fru i cancer och träffat en ny flickvän var det svårt för mig att hantera förlusten av dem båda på en gång. Jag återhämtade mig aldrig helt från chocken av explosionen. I podcasten “Livets hjul” förklarar han att det var en svår tid att följa det.

Det har varit mycket upp- och nedgångar i “Dogges” liv, men det har också varit mycket positivt. När vi frågar honom om hans personliga resa berättar han att han har varit både i botten och toppen på samma gång.

När det går bra lär man sig ingenting om livet, men när det är svårt lär man sig att ta hand om sina nära och kära.Dogge” och hans flickvän Claudia bor just nu på egen hand, förutom varandra. Manolito, parets första barn, föddes i april 2020 och bor nu med Claudia och deras andra två barn.

Dogge Doggelito Barn
Dogge Doggelito Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!