Edward Blom Ung

Sprid kärleken
Edward Blom Ung
Edward Blom Ung

Edward Blom Ung – En svensk infödd Edward Blom fyllde 52 år den 22 oktober, vilket markerade sin oktav som sjöman. Han är nu värd för ett populärt tv-program för kändisar. Ett av hans bästsäljande verk är Livet är en bankett: En skattkammare av recept, historia, tradition och fester för matälskaren.

Det var vid Stockholms universitet han fick sin utbildning (1990–1996). Ninnie och James Blom är Edwards föräldrar. Melchior Blom var hans enda barn. Gunilla Kinn är hans fru (m. 2011).Enkelt uttryckt är jag en glad, extrovert, milt original, historiebesatt, folkskådande historiefantast som tycker om att prata med nya människor om allt som rör kulturellt, politiskt och religiöst. lätt neurotisk och mycket känslig för stress; också mycket välmatad och väl underhållen. I mitt arbete tar mat och kulturhistoria många skepnader.

Jag har skrivit kokböcker, recept och artiklar; buteljerat mina egna viner och likörer för att sälja genom Systembolagets specialutbud; och är ansiktet utåt för minespresso.com, som marknadsför miljövänliga espressokapslar online. Men jag skriver också stycken om sakpolitik, kulturfrågor och liknande.

Jag var en mycket glad och snäll ung gosse som tyckte om att umgås med vänner och familj, läsa och skriva poesi och prosa och laga utarbetade måltider. Jag hade redan startat min första vin- och oljeprovningsklubb.

Jag var också ganska intresserad av ekonomi och investeringar då (jag köpte min första aktie, Perstorp A, när jag var 10 år). Tyvärr hade jag ännu inte fått veta att hovet hade en grundbetalning på ungefär samma pris som aktien i fråga, så affären gick inte så bra.

Jag sparar till det oväntade, som en utlandsresa eller hemreparationer om en större apparat går sönder. Just nu sparar jag länge, men jag investerar inte i aktier; istället lägger jag mina pengar på hemförbättringar.

Edward Blom Ung

Jag valde ekonomispåret på gymnasiet, så jag lärde mig mycket om ekonomi under den tiden. På universitetsnivå tror jag att vi blev lite informerade om hysch-hysch-tilldelningen för inhemsk expertis.

Jag tror att det skulle vara fördelaktigt om alla elever var skyldiga att ta några lektioner i personlig ekonomi varje år. Detta skulle säkerställa att alla får en fast förankring i ämnet. Det är chockerande hur få män har några hämningar om de faror de utsätter sig för.

Vid rea kan du köpa en mängd olika longkokskott för cirka 70 kronor per kilo. Detta inkluderar styckningar som högrev, mosse/märgpipa, fransyska, fläsklägg, höna, och även några styckningar av lamm. Vakuumförseglat kött är bäst dagarna omedelbart efter lanseringsdatumet.

Stek i tills man kan inte låta bli att trolla tilllaga. Efter det garvar vi och putsar kötttärningarna. Tillsätt minst lika mycket rostade rotfrukter (såsom grönkål, palsternacka, rödbetor, kålrot och rödbetor) och rostade rotfrukter (som rotselleri, rotshack och morötter) till mixen. Tillsätt salt, peppar och örter och låt sedan puttra i flera timmar med en vätska tills allt är väldigt mört, smakrikt och sammanhållet.

Om det finns bacon i kylen, tillaga dem med det; annars tar du upp lite marmelad och breder på. Först, när kokat är klart, tas benen bort. Sedan kan du krydda det och ändra det som du vill: chile, curry, hackade tomater, rött vin, blåbärsjuice, etc. ger helt olika resultat.

Slutresultatet är en smakrik gryta för endast sju kronor.Edward Blom njuter av de goda sakerna i livet, även om han insåg att dåliga saker kunde hända honom när han var yngre. I en intervju med Femina diskuterar han sina egna etikettslip-ups och de gånger han har blivit skurk mot lagen.Det är bara mannens rätt, enligt mig, att få hem några flaskor sprit efter en lång termins hårt arbete.

Den 51-årige kocken och tv-personligheten Edward Blom har nyligen gett ut en bok med titeln “Edward Bloms etikettbok”, och i en intervju med Femina avslöjade han sitt eget värsta fall av etikettblunder. Och han måste göra det med sitt onda lopp.

Ja, jag har varit ganska press-gubben i mina vilda tonåringar, och vid de sällsynta tillfällena har jag definitivt snubblat på mat som klarar uppsättningen när det gäller smak och märkning. Ja, jag sov i takbjälken som liten, men jag blev aldrig så detaljblind att jag misstade färgen på vattnet i badkaret för något annat.

Edward Blom inser att även han har brutit mot lagen. Jag har framgångsrikt smugglat in en hel del alkohol och är övertygad om att jag har initierat åtminstone en form av trakasserier i trafiken.

Bara för att ha tränat för kraftigt och utan ordentligt perspektiv när jag var ung känner jag att jag har brutit mot några regler. För genom att göra det äventyrar du andra människors liv. Att ta för mycket sprit från terminen i ett par kolvar tycker jag är en mans rätt, sa han till femina.

Förutom att skriva romaner har Edward Blom också publicerat ett antal facklitteratur. Han har tidigare tävlat i Melodifestivalen med låten “Livet on a pinn”, och att hitta sätt att njuta av livet har aldrig varit ett problem för honom. Ja, definitivt inte.

Det är olyckligt att så mycket av den goda miljön har tagits tillvara, både vad gäller mat och dryck och fritid och studentantal. Tja, han har berättat det för mig ett tag nu, och jag har aldrig haft några problem med att trivas.

Den 5 september 1994, strax efter 22:30 en måndagskväll, välkomnades Peppe Eng till Sporten med en häpnadsväckande kavatoast. TV4 hade startat dagliga sportsändningar, och det antogs allmänt vara en vattendelare i den moderna tv:ns historia, men vi insåg fortfarande inte vilken era vi hade hjälpt till att inleda.

Edward Blom Ung
Edward Blom Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!