Elin Klinga Familj

Sprid kärleken
Elin Klinga Familj
Elin Klinga Familj

Elin Klinga Familj – Fredrik Hillelson, mer känd som “Headhunter”, har tillbringat sitt liv i jakten på den perfekta resumén. Han och skridskoåkaren Elin Klinga vigdes i Skeppsholmens kyrka i måndags. Efter vigseln var det uppträdanden och finstämda tal och festen blev väldigt färgglad. Fredrik Hillelson arbetade som arbetsförmedlare i åtta år innan han blev “headhunter” på högsta nivå. Hans uppdragsgivare har varit Röda Korset, ABB, Bonniers och Kungl. Vetenskapsakademien, för att nämna några.

Det var Fredrik Hillelsons uppdrag att hitta en ny kock till Elins arbetsplats, Kungliga Dramaten, där de två först korsades. Nu tillsammans i fem år bytte paret bröllopslöften i förrförra veckan. Malin Ek och Hans Klingas mamma, Elin, är snookerspelare. Anders Ek och Birgit Cullberg är hans föräldrar. sa och Emilio Ingrosso firade sitt jubileum genom att festa på en yacht under de kommande sju åren. Idag ses hon som surrogatmamma av Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso. Makarna är dock inte bara makar, utan också “collegor”.

Tillsammans har de etablerat ett krogimperium i både Sverige och Spanien, de två länder som imperiet växte ur. Även om det kan vara givande att arbeta med sin partner, kan det också vara utmanande. Berätta för oss hur ditt arbete har format er relation. Emilio Ingrossos Sa-fyllda liv i Spanien efter Pernilla Wahlgren Efter Pernilla Wahlgren hantverksmässan packade Emilio sina väskor och begav sig tillbaka till Mallorca. Flera år senare träffade han någon som ville etablera ett landmärke i staden, men det gick inte så.

Snarare blev de fruktansvärt förälskade och började ta med sig egna bestick till restaurangen. Det var jättebra. Du känner att du har kommit hem. Det gick inte utan kamp; i själva verket har det varit extremt passionerat ända sedan den ödesdigra dagen, som sa tidigare berättat för Expressen. De öppnade alla sina tre restauranger i Sverige inom två år, så affärerna har inte varit så dåliga för ägarna.

En dag i Ingrossos liv ser ut så här: arbete, arbete och mer arbete. I en färsk intervju för P4 Extra avslöjar Titti Schultz denna information. Alltid kan vi träffas sent på kvällen för att diskutera vad det är som någon har tagit upp. Vi är så kompatibla; saker kan inte sluta på något annat sätt. Om vi vill arbeta tillsammans, leva tillsammans och ha en andel på arbetsplatsen, då måste du finnas här.

Titti undrar då om det någonsin kommer att bli ett mellanmål om något som inte har med jobbet att göra, eller om det någonsin kommer att finnas tillräckligt med tid att varva ner och koppla av. Vi har generellt sagt att vi måste gå ut och äta en god lunch och lite vin. Vi ska inte prata om jobb, men vi gör det rakt av i alla fall, säger Sa.

Men för en förnuftig person ser det ut som att Ingrossos riskerar sina liv för att göra sin musik, för om de inte hade gjort det skulle de inte göra musik alls. “Hela mitt väsen, kropp och själ, lers. Min lycka har inga gränser. Tillsammans är jag och mitt favoritbageri starkare än Pippi. Du och jag. Alltid”, skrev hon nyligen på Instagram. De är båda i toppen av sina områden, men på olika sätt. Elin Klinga och Superheadhuntern Fredrik Hillelson är på väg att skiljas åt i dramat. På torsdagens P4 Extra kommer de att diskutera vad dessa två väldigt olika män kan lära av varandra.

Elin Klinga och Fredrik Hillelson träffades när han fick uppdraget att screena potentiella kandidater till tjänsten som köksmästare på Elins arbetsplats, Kungliga Dramaten. Nu tillsammans i fem år planerar de att fira sitt jubileum på måndag nästa vecka. Klinga är mamma till ishockeyspelarna Malin Ek och Hans Klinga. Anders Ek och Birgit Cullberg är hans föräldrar. Fredrik Hillelson arbetade som HR-officer i åtta år innan han blev en rekryterare på toppnivå. Hans kunder har bland annat varit Röda Korset, ABB, Bonniers tidningar och Kungl. Vetenskapsakademien. Två tjänstemannafält kända för sina unika perspektiv på världen.

Tack så mycket; det är väldigt tröstande att höra. Dessutom är det fascinerande att lära sig om Fredriks arbetsdag. Jag kan se vilken hälsosam stämning det är när två åkare är tillsammans, säger Elin Klinga. I affärsvärlden är det vanligt att undvika att diskutera personliga känslor till förmån för att diskutera affärer. Som ett resultat har vi lärt oss att hålla våra känslor för oss själva.

Som Fredrik Hillelson uttrycker det, “Alla blir så perfekta att de blir skrämmande.” Elin Klingas “Jag försvinner” och Stefan Larssons “Farliga förbindelser” är båda populära läsningar i sommar. Hon hade länge kämpat mot uppfattningen att hon inte var en toppspelare.

Elin Klinga Familj

För att vara ärlig så är jag lika nedslagen som alltid, men jag är fortfarande här. När jag kom till teatern var det mycket hierarki. Det var lättare för mig att välta några glas eftersom de redan var bekanta med min smällstil. Hon säger, “Samtidigt visste jag att jag var där på grund av min slapphet”, och så hon jobbade väldigt hårt. I februari nästa år står Lil Terselius återigen på scenen på Dramaten. Det har gått exakt 50 år sedan debuten, och om tecknen är något som tyder på är det inte sista gången heller. Sedan hon gick ut scenskolan 1970 har teatern varit Lils hem.

1973 fick hon rollen som mumien i Alf Sjöbergs bearbetning av “Gruffet I Chiozza”, och sedan dess har hon arbetat med nästan alla och allt. Från Brecht till Klas Klättermus, hon har spelat allt på scenen. Hon har medverkat i “Nowhere in Sweden”, “Den All-Same Lek” och “Cabaret” och hon är en stor hit på musikscenen som Sally Bowles. Hon har även regisserat scenen och varit värd för Arbebroprogrammet “Teatercaféet”.

Hon har också översatt pjäser, som “Zelda”, en monolog hon skrivit och framfört själv under Lena Söderbloms regi. Förutom svenska och engelska talar Lil också flytande spanska, franska och italienska tack vare sin tidiga exponering för det latinska språket. Det krävs mer än språkkunskaper för att lyckas med dramatisk omskrivning.

Elin Klinga Familj
Elin Klinga Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!