Ella Tiritiello Pappa

Sprid kärleken
Ella Tiritiello Pappa
Ella Tiritiello Pappa

Ella Tiritiello Pappa – Hon tycker att det är konstigt, men kanske inte så konstigt, att Globen har döpts om till Avicii Arena och hon täcker Aviciis “For a better day”. Konstigt, med tanke på att hon lider av “mycket scennervositet”.

Jag tror att det kanske var sju eller åtta individer uppe på taket när vi spelade in videon. Enligt henne var det här hennes största tittarsiffra någonsin. Även om det kan komma som en överraskning för vissa, är Ella Tiritiellos uppgång till topplaceringen från Kristianstad inte så chockerande.

. Min mamma tror att jag sjöng innan jag ens pratade.” Alla i min familj kan sjunga; min mormor, moster, mamma, pappa och syster kan alla göra det. Även om många människor kan ha nytta av att höra 14-årsperspektivet, har hon för det mesta ignorerats fram till denna punkt.

Som ett resultat har jag alltid undvikit offentliga framträdanden och istället sjungit i mitt sovrum. Ingen har någonsin hört mig sjunga, inte ens mina föräldrar! Men 2019 började hon ladda upp video till Instagram, fick positiv feedback och säkrade en plats i en musikstudio i Stockholm genom kontakter från hennes pappas vänkrets. Där kunde hon spela in omslaget som nu ackompanjerar namnbytet på den berömda arenan, ackompanjerad av Kungliga Filharmonikerna.

Det är så sjukt att det knappt verkar verkligt. Mitt sinne försöker fortfarande bearbeta det. Allt detta är ganska nytt för mig. Nu när låten blir global är hon beredd på en och annan oväntad blick från klasskamrater och släktingar.

De blir nog ganska nöjda. Jag tvivlar dock inte på att även de kommer att bli förbluffade. Hon erkänner att hon var för ung för att verkligen uppskatta Avicii vid den tiden, men att hon fortfarande ser honom som en fantastisk musiker med väldigt fin musik. Arenans nya namn valdes delvis på grund av dess avsikt att främja positiv mental hälsa. Något Ella Tiritiello värdesätter:

Ganska många människor i min inre krets är nere på soptippen just nu. Den moderna tonåren är en svår tid att vara ung person. Det finns mycket att lära, mycket arbete att göra i skolan och en stor press på att lyckas. Jag tror att det är viktigt för föräldrar att fråga hur deras barn verkligen mår.

Till och med hon hoppas att denna högtflygande show ska bli början på en framgångsrik konstnärlig karriär. Jag brukade vara så nervös när jag uppträdde att det ofta verkade som om jag var i en dröm. Men nu när möjligheten dök upp så vågar jag försöka bli det. Jag är redo att arbeta som konstnär nu. Hon spelade in en musikvideo ovanpå Globen för en cover av en Avicii-låt som hon lärde sig sjunga när hon tränade i musikstudion hos en vän till sin far.

Efter att låten och videon var ute sa Ella Tiritiello: “Jag lever i en dröm.”När Globen döptes om till Avicii Arena publicerades en musikvideo med en då 14-årig Ella Tiritiello från Hammar i Kristianstad som sjöng “For A Better Day” ackompanjerad av Kungliga Filharmonikerna.

Ella Tiritiello Pappa

Jag har ännu inte upptäckt svaret. Ella Tiritiello hävdar, “Jag känner inte att det är jag.”
Hennes sångförmåga har hyllats av lyssnare över hela världen. Att ta sig till toppen av Globen har dock inte varit utan sin del av gupp på vägen.

Hon hävdar, “Jag har upplevt mycket scenskräck”, och tillägger att hon föredrar att framföra sina sångtalanger privat.Men vid årets slut, 2019, hade Ella Tiritiello börjat dela musikklipp till Instagram, där de snabbt fick ett stort antal följare. Hon gjorde en gång ett album i en musikstudio som ägs av en familjevän till hennes pappa, vilket gav henne en prao-spelning den kommande vintern 2020.

Sedan kastades jag in i positionen att spela in en obekant låt. Ella Tiritiello minns: “Jag upptäckte för ungefär en eller två månader sedan att jag skulle spela in den här videon på Globens tak.”Delar av låten och en berättelse om när Ella Tiritiellos idol kontaktade henne hörs i klippet.

Kristianstadsfödda 14-åriga Ella Tiritiello sjunger sällan någonsin inför publik. På grund av omprofileringen av Globen till Avicii Arena har hon precis släppt sin version av “For a better day” till världen.

Från total dunkel till en konsert på Globe Theatre. De senaste veckorna har varit svåra för 14-åriga Ella Tiritiello att bearbeta, men hon är fast besluten att få sin röst hörd.Hon uttrycker sin önskan att TT ska få uppleva hennes musik i framtiden genom att säga “Jag hoppas att du kan höra min musik i framtiden.”

Hon erkänner att hon var för ung för att verkligen uppskatta Avicii vid den tiden, men att hon fortfarande ser honom som en fantastisk musiker med väldigt fin musik. Arenans nya namn valdes delvis på grund av dess avsikt att främja positiv mental hälsa.

Ella Tiritiello Pappa
Ella Tiritiello Pappa

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!