Elton John Död

Sprid kärleken
Elton John Död
Elton John Död

Elton John Död – Elton John är ledsen efter att hans mamma Sheila Farebrother har dött. När detta skrevs var hon 92 år och still going strong. Elton Johns mammas, Sheila Farebrothers, död på måndagsmorgonen har gjort den 70-åriga superstjärnan i förtvivlan. Sheila, som hade bott hela sitt liv i West Sussex, gick bort där vid 92 års ålder, enligt Daily Mail. På måndagen delade Elton ett hjärtligt Instagram-inlägg där han sörjde förlusten av sin mamma.

Jag är förstummad eftersom jag träffade henne i måndags. Res försiktigt mamma. Du har varit väldigt hjälpsam och jag uppskattar det. Åh, vad mycket vi båda kommer att sakna varandra. Han skriver “Love, Elton”, ovanför ett foto av sig själv och sin mamma.

Relationen mellan Elton och hans mamma har inte alltid varit hjärtlig. De hade ett argument som gjorde att de inte kunde kommunicera på nio år, men de försonades för sex månader sedan och har sedan lagt det förflutna i det förflutna. Elton John är mitt uppe i en massiv turné.

Nästa av hans tolv föreställningar denna månad är imorgon i Hamburg. Under tiden är det oklart om den legendariske musikern kommer att spela showen. Elton John har varit ren i 30 år. Kändisaren tog till Twitter för att beskriva sitt “fantastiska” jubileumsfirande och de många lyckönskningar och blommor han fick.

Nyligen avslöjade dokument visar att dekanus i Westminster personligen lobbat Buckingham Palace för att boka Sir Elton John att spela vid prinsessan Dianas begravning.Det skulle vara “fantasifullt och välgörande”, som Very Rev. Wesley Carr uttryckte det, att göra det för de miljontals människor som “personligen sörjer”.

Sir Elton, en nära vän till Diana, sjöng ett arrangemang av “Candle in the Wind” vid minnesstunden. Nationella arkivdokument antyder dock att det finns en backupstrategi.Bernie Taupin, textförfattaren till Sir Elton, skrev nyligen om låten Candle in the Wind, som ursprungligen komponerades om Marilyn Monroe, med nya texter som hedrar prinsessan Diana och döpte om den till Englands ros.

Dean Wesley Carr nämnde hur ofta låten spelades på radio i ett memo till en högt uppsatt medlem av kungafamiljen.Dekanen erkände att det skulle vara konstigt men rekommenderade “djärvhet” och “inkluderandet av något av den moderna världen som prinsessan representerade.”

Elton John Död

I en bilolycka den 31 augusti 1997 miste prinsessan Diana tragiskt livet i Paris.Det var ett massivt offentligt utflöde av sorg efter hennes död, med hundratusentals blommor kvar i hennes Kensington Palace-residens.Efter hennes skilsmässa från prins Charles och avsägandet av hennes kungliga titel, var många människor upprörda över vad de såg som kungafamiljens bristande intresse för prinsessan.

På frågan om hans inblandning i begravningen kallade Dean Carr, som förmedlade diskussioner mellan palatset och prinsessan Dianas familj, det “det största jag någonsin gjort.”Han sa att det var en “unik chans för klostret att förena pompa och ståt med århundraden av historia och värmen från det lokala samhället.” Skivor visar att han ansåg Sir Elton vara en integrerad del av den mixen. Klostret hade en ung saxofon som väntade i kulisserna för att spela ett känslosamt solo, men prosten kallade det “ett mycket näst bästa försök”.

Han sa att han skulle föreslå att man undviker att inkludera texterna till Englands Rose i begravningsprogrammet om de ansågs vara “för sentimentala”, men att han själv tyckte att låtens innehåll var passande för tillfället.

År 2017, före sin död, sa den “orädde” Dean Carr att han var villig att “undersöka betydelsen av mitt förslag via telefon med vem som helst”, till och med överstelöjtnant Malcolm Ross, en senior medlem av kungahuset. Dokumenten är tysta om frågan om detta inträffade eller inte.

I efterhand avslöjade överstelöjtnant Ross att han hade tackat nej till operastjärnan Plácido Domingos erbjudande att sjunga vid begravningen men hade varit maktlös att förhindra erbjudandet. Begravningen sågs av hundratals miljoner människor runt om i världen, och Sir Eltons framträdande var en av de mest minnesvärda delarna av gudstjänsten.

Rose, en engelsk roman, sålde så småningom 33 miljoner exemplar runt om i världen.Elton John har varit ren i 30 år. Kändis tog till Twitter för att beskriva den speciella dagen, då han firade årsdagen och fick många lyckönskningar och blommor.

Sedan publicerar Elton John ett dystert uppföljande stycke där han erkänner, “om jag inte hade tagit det svåra steget att be om hjälp för 30 år sedan, skulle jag ha varit död.”Jag vill säga ett uppriktigt “tack” till alla som har uppmuntrat mig och hjälpt mig att lyckas.

Efteråt skriver Elton John ett dystert inlägg där han erkänner, “om jag inte hade tagit det stora steget att be om behandling för 30 år sedan, skulle jag ha varit död.”Tack så mycket till alla som har hjälpt mig och uppmuntrat mig”, fortsätter han.

Elton John, 73 år gammal, påbörjade en treårig avskedsturné 2018. De sista konserterna, som ursprungligen var planerade till denna månad, har flyttats till den 17:e och 18:e september 2021 i Tele 2-arenan i Stockholm, p.g.a. av coronapandemin.

Elton John Död
Elton John Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!