Emma Schols Make

Sprid kärleken
Emma Schols Make
Emma Schols Make

Emma Schols Make – Under det första avsnittet av den egna talkshowen dök Carina Bergfeldt upp som gäst med samma namn som sin medprogramledare Emma Schols. En supermamma som drog ut sina sexbarn ur ett brinnande inferno. Hon har också skrivit en bok om olympiska spelen och tiden som följde.

När familjehemmet öppnade var sexbarnsmamman Emma Schols, 32, inte närvarande en sekund. Barnen ska alltid ha betalt. Hon hoppade in i de enorma ligorerna för att fånga barn efter varandra. Det var nästan säkert att hon skulle misslyckas med den heroiska uppgiften, som hon klarade med 93 % framgång.

De senaste två åren har Olyckan och Emma kolliderat, men Emma är nu ledare för både de fysiska och psykiska skadorna. Carina Bergfeldts talkshow, som sänds i SVT1 fredagen den 14 januari, klockan 21.00, berättar mer om supermamman. Helteinsatsen som köptes på den svenska hulahop-galan.

På morgonen den 3 september 2019 ropade ett av Emmas barn: “Mamma hjälp, något är fel i teverummet!” Jag dök ner under bordet och såg hur soffiten, trädgårdarna och resten av huset stod i höga, breda högar av sand och smuts. Under en intervju med Allas berättade Emma hur hon var övertygad om att det inte fanns någon chans att hon kunde slänga märket med sin egen hand och blev helt förlamad.

Hon observerade att två av hans syskon stod och gick bort från en klippa, så hon flyttade snabbt fokus och sprang efter dem, taggade dem med sin vänstra hand och slängde dem in i klippkanten.En explosion inträffade när sprutan träffade eldens kärna.

Syretillförseln slog upp i lågor så fort hon öppnade dörren.Jag hade aldrig hört något liknande förut. Och vi var medvetna om den förestående ankomsten av en massiv eldhav. Innan jag fick tag på dem hoppade jag över dem och höll ett öga på dem. Som Emma berättar satt jag i luggorna och funderade på om jag var tvungen att återuppliva de andra barnen innan jag vaknade.

Som Nellies äldsta dotter var hon nio år då och fick hoppa ut från balkongen för sin egen säkerhet. Emma behövde ta sig in och ut ur sin ligorna för att prova den. Min sista tanke var att om jag hade blivit gravid så hade jag kunnat ta bort barn från brinnandshuset.

Det var dock tillräckligt nära för att hon inte fick det. Senast Mollie försökte busa henne var hon bara två år och visste redan exakt vad hon höll på med. Jag tog upp Mollie och bar ut henne till balkongen. När jag presenterade mig för barnen brast en av dem i gråt. När jag tittade mig i spegeln såg jag mig själv som en gänglig man med ljusbrunt hår och solbränd hy. Flera delar av min kropp var rufsig av vinden.

Direkt efter hjälteindsatsen gick hon utanför huset. Grannen hade kommit och Ambulans var redan i farten. Hon hade enligt sjukhuset 93% brännskador och hon sov i flera veckor för att slippa leende under tiden som hennes hud droppade. Det hade varit en lång chans att hon skulle lyckas.

Det inträffade en explosion i den närliggande nedervningen som hade lämnat mig med blåmärken av tre fjärdedels grad, och jag kunde inte kämpa mig ur den. Jag hade varit där förut. Höger. Det kändes som om det var vågor i havet och jag fick en rysning i hela kroppen av kylan. Inom en halvtimme hittades Emma död i sin släde. Efter att upprepade gånger ha lärt sig själv att sitta upprätt, sitta i en hel minut och till sist ta några steg med hjälp av en svart tavla, fick hon det till slut.

Emma Schols Make

I dag kan Emma Schols antingen få ett lyft eller ett bestig berg och i en intervju med Femina förklarar hon att hon känner sig stärkt av situationen. Även om den mentala resan var lång har det faktum att allt på ett mirakulöst sätt löste sig gett henne ett nytt perspektiv på livet. Det var länge sedan hon hade stolthet på läpparna, men idag slår hon med knogarna.

– Mitt hår är en symbol för den kärlek jag känner till mina sexbarn. Trots att jag blev stucken av dem var det också de som stack mig. För första gången i mitt liv kunde jag känna dödens sting eftersom jag var så nära platsen.

När jag gick till sjukhuset fick jag det tydliga intrycket att min nacke stelnade och vägrade böja sig, men det var mina barns skrik som gav den nödvändiga dragkraften för klaffarna.Hon berättar för Emma hur hon tänkte “fixa här så att vi kan fixa allt” under sin tid på sjukhuset. En komplikation uppstod dock. Att vi inte kunde förmå oss att vända var helt klart ett misstag.

Han hade funnits vid min sida under alla dessa stunder, och han är den person som jag har delat halva mitt liv med. Vad eller hur Olyckan skulle göra med sina knslor vet jag inte, men vi var alla i samma båt.

Emma Schols Make
Emma Schols Make

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!