Englands Största Familj

Sprid kärleken
Englands Största Familj
Englands Största Familj

Englands Största Familj – Tjugo av Sure och Noel Radfords 22 barn bor fortfarande hemma. Den största familjen i Storbritannien spenderar 24 timmar om dygnet på brödrostugnar och tjänar tusentals pund i veckoförsäljning.Jag försöker att inte tvinga mig själv att tänka på hur mycket allting kostar. Jag önskar att jag istället hade det som Noel säger i programmet.

Sue Radford, 45 år, och hennes man Noel, 50 år, har den största familjen i Storbritannien, med 22 medlemmar.Nu visar de sin extrema livsstil i en ny tv-dokumentär, 22 kids and counting, och tittarna fascineras av hur de klarar det hela.

Tjugo av parets 22 barn bor fortfarande hemma hos dem. Sedan deras äldsta barn Chris, 31, och Sophie, 27, har återvänt hem, uppfostrar Sue och Noel nu sitt yngsta barn, Hallie, 10 månader, tillsammans med sina barn Jack, 23, Daniel, 21, Luke, 20, Millie, 18, Ellie, 15, Aimee, 14, Josh, 13, Max, 12, Tillie, 10, Oscar, 9, Casper, 8, Hallie, 5, Phoebe, 4, Archie, 3, Bonnie, 2, och Chloe, 25 .

Under avsnittets gång förklarar familjen att de spenderar cirka 4 600 svenska kronor (ungefär 400 amerikanska dollar) varje vecka och att de använder 80 individuella portioner yoghurt, tre tuber tandkräm, tjugofyra rullar toalettpapper och tre paket tandkrämstuber. För att mata en familj på fem vid middagen behöver du fem kilo kyckling, ett kilo salt och fyra paket tortillabröd.

Noel Radford kör en taxi som tar in pengar medan Sue stannar hemma och tar hand om barnen; den stora familjen behöver inte förlita sig på statliga utdelningar för att klara sig. Innan de fick sin yngsta dotter Hallie, som de säger kommer att bli deras sista barn, uppskattade de att de skulle spendera en miljon dollar, eller runt 12 miljoner svenska kronor, på att uppfostra sina barn.

Jag ska försöka att inte tvinga mig själv att tänka på hur mycket allting kostar. I föreställningen funderar Noel över vad han och jag kan ha haft istället. En snygg och mystisk bil. Det står en Porsche i garaget som håller på att fixas. Sue säger att de önskade att de kunde ha bott i en bondgård. Noel Radford, nu 50, och Sue Radford, nu 46, har känt varandra sedan de var barn. När Noel var 18 och Sue var 14 fick de sitt första barn, Christopher, som nu är 31. Därefter rullade det på egna ben och idag är det föräldrar till totalt 22 barn.

De bor i ett riktigt lychhus i Morecambe, England, med de 19 av deras barn som fortfarande bor hemma och vars historia krönikerades i showen “15 Kids and Countin”, vars namn ändrades när familjen blev större.Vissa människor skulle älska att bilda familj.Du kan säga att Radford-barnen är unika bland sina kamrater.

De har 22 barn mellan mamma och pappa, Sue och Noel. Och de känner sig äntligen nöjda med storleken på sin yngel efter alla dessa år. För att uttrycka det enkelt, nej. Det betyder att det absolut inte kommer att finnas några kvar för oss. Hon har tidigare sagt till The Mirror att vi är väl förberedda.

Englands Största Familj

Ingen ska gå lätt in i föräldraskapet, eftersom det innebär ett stort ansvar.Det räcker inte att bara försörja en annan varelse; du måste föregå med ett positivt exempel och se till att din laddning får det bästa av vad livet har att erbjuda. Det är allt-eller-inget när du väl har ett barn, så det är bäst att du är säker på att du klarar det innan du får ett till.

Även om att ha en stor familj inte är allas idé om en bra tid, läser vi ibland om familjer som trotsar normen genom att ha tjugo eller fler barn.Den engelska Radforsfamiljen är ett bra exempel på detta.På grund av att de inte bara har ett eller två barn har familjen varit föremål för mycket spekulationer och mediebevakning under ganska lång tid.

Sue, som nu är 45 år gammal, är inte mamma till bara två eller tre barn, utan hela 22! Förväntan på det första ultraljudet är påtaglig. Hon säger till brittiska The Sun att det är en oförglömlig upplevelse att bevittna barnets hjärtslag. Det är någon sorts trolldom. Det spelar ingen roll om du bara har haft ett barn eller 22.

Sue har tillbringat cirka 16,5 år av sitt liv i olika stadier av graviditeten. Chris är 31, Sophie är 27, Jack är 23, Daniel är 21, Luke är 20, Millie är 19, Katie är 18, James är 17, Ellie är 15, Aimee är 14, Max är 13, Josh är 12, Tillie är 10, Oscar är 9, Casper är 8, Hallie är 5, Phoebe är 4, Archie är 3, Bonnie är 2 och Heidi är 1.En son, Alfie, föddes också till paret, men han var dödfödd.

Att ha en stor familj har också varit hårt för bankkontot. Att lägga nästan en miljon pund, eller cirka 1,7 miljoner svenska kronor, på att fostra 22 barn är ingen liten bedrift.Kostnad är inget jag tänker särskilt mycket på. Noel, en pappa, undrar: “Vad mer kan jag få?” Fantastisk bil. Sue skämtar om att hon har en Porsche på uppfarten. Sue och Noel har dock inte satt ett högt värde på sina ägodelar.
De vill bara att alla barn ska vara lyckliga och framgångsrika i livet.

Ett antal av barnen är fortfarande ganska små, så det kommer att dröja innan de är ute på egen hand. Men arton av de 22 barnen bor fortfarande hos sina föräldrar. Radford-släktträdet breddas också eftersom flera av Sue och Noels avkommor har startat egna familjer.

Englands Största Familj
Englands Största Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!