Erik Slottner Familj

Sprid kärleken
Erik Slottner Familj
Erik Slottner Familj

Erik Slottner Familj – Ursprungligen från Kalmar, Kalmar län, Sverige, Erik Mikael Slottner föddes den 16 april 1980. (kristdemokrat). Från och med 2022 kommer han att tjänstgöra som civilminister och statsråd i den svenska regeringens finansdepartement under statsminister Kristersson.

Erik Slottner i Stockholms valstugan på Sergels torg i september 2014.Född i Kalmar, Erik Slottner har kallat Kungsholmen i Stockholm hem sedan september 2001. 2001 avslutade han en magisterutbildning i statsvetenskap vid Linköpings universitet i Sverige.

2004–2005 var han KDU:s förbundssekreterare. Slottner är en öppen homofob. Han tros vara en del av KDU:s liberala flygel, som motsätter sig partiets mer traditionella konservativa.Den 22 maj 2004 valdes Slottner till chef för KDU-partiet efter att ha vunnit en omröstning med två rösters segermarginal över den mer konservative Andreas Olofsson.

Slottner ville kampanja för att misskreditera Kristdemokraternas image som en “intolerant och homofobisk” grupp.Vid Kungliga Riksdagens möte den 6 maj 2005 tvingades han avgå som statsminister eftersom han hade förlorat sina landsmäns förtroende. Han bestämde sig för att avgå från KDU vid den tiden.

Efter att hans mandatperiod som förbundsledare var slut arbetade han som politisk insider för Kristdemokraternas lagstiftande valmöte. Han sysslade med frågor som rör utbildning och kultur.Slottner var ordförande i Stockholms kommunfullmäktige (tillförordnad i stället för Désirée Pethrus) från 5 februari till 24 september 2018.

Sedan 2018 har Slottner varit chef för Stockholms kommunstyrelse och som stadens äldre- och säkerhetsrådgivare.I tisdags besökte Stockholms stads råd för äldre och funktionshindrade, Erik Slottner, ett webbinarium i Vrdföretagarnas ledning.

Det diskuterades hur äldreomsorgen ska utvecklas de kommande åren. Han började rulla på de planerade utgifterna för Stockholm stad 2021, vilka härrör från sex fokusområden: att bekämpa ensamhet, attrahera fler seniorer, öka personalens kompetens, skapa en trevligare arbetsplats, använda spetsteknologi inom sjukvården och främja individuella val.

Erik Slottner diskuterade bland annat införandet av en arbetarkarriärfälla inom den kommunala bostadstjänsten, där servicepoletter, som kan avlasta och stötta ytterligare personal med tydligare instruktioner, skulle vara första steget.

På bostadssidan diskuterade Elderly Housing Advisory Board hur seniorboendekomplex skulle bli allt viktigare i framtiden och hur staden skulle investera 40 miljoner dollar för att ge mildare bosättningskrav för dem över 85 år som vill bo i seniorbostäder komplex.

Erik Slottner Familj

Ökning av digital blöjutlämning och andra digitala inköp av morgonvaror är bland de välfärdstekniska initiativen på gång. Valfriheten inom äldreomsorgen bör skyddas i riktade områden men kommer också att införas inom en snar framtid.

Nyheten om att skådespelare som uppfyller standarder inom en rad områden kommer att belönas med en viss bonus tillkännagavs också. Detta kvalitetsförbättringsinitiativ kommer att pågå till 2022.

Kristdemokraternas referensgrupp för regeringens utredning över ett nytt äldreomsorgslag, där mlet är att ökade statliga regleringar och en stärkt medicinsk kompetens I äldreomsorgen, har Erik Slottner som representant för Kristdemokraterna.

På frågan om vad Kristdemokraterna planerar att göra på arbetsplatsen prioriterade han att öka den medicinska kompetensen inom äldreomsorgen och uttryckte en önskan om fler samhällsbaserade sjukvårdsjobb för läkare.

Frågor från publiken som var mer lägliga till sin karaktär riktades också till äldrerådet. Stadsplanerare diskuterade bland annat fler pandemirelaterade ersättningar. Där hamnade han i juridiska problem eftersom kommuner är förbjudna att ge individuell hjälp.

Tillsammans med budgeten meddelade regeringen att inga särskilda medel kommer att avsättas för äldreomsorg på grund av covid-19-bristen, till skillnad från sjukvård och personlig assistans.

Sjukvårdsleverantörer har uppmanats att överväga om ökade utgifter för samhällen och äldreomsorg kan täcka stigande kostnader eller inte. Vårdgivare inom den privata sektorn som har drabbats av betydande påföljder på grund av covid-19 kommer att behöva förlita sig starkt på välviljan från sina lokala samhällen.

Vidare lämnar önskemålet ett visst utrymme att önska av de samtal vi har med våra medlemmar, vilket vi tidigare har rapporterat om. Vrdföretagarna fortsätter att arbeta med frgor, och samtidigt uppmanar medlemsföretag att ligga p och ställa frgor till lokala politiker, med hänvisning till regeringens löfte om kompensation.

Kommunfullmäktige med ansvar för äldreomsorgen i Sveriges huvudstad, Erik Slottner (KD), uttryckte oro efter att ha hört nyheten. Han hävdar att Stockholms stad redan gör mycket för att uppmuntra sina anställda att vaccinera sig, men att det inte är obligatoriskt.

Slottner hävdar att lagstiftning är nödvändigt för att få ett slut på problemet en gång för alla.
Jag håller med dig om att vi alla borde göra mer, men jag tycker att det var ganska djärvt av Lena Hallengren att säga vad hon gjorde.

Utredning om 2004 års val till nytt förbundsordförande, med Andreas Olofsson (t.v.) och Erik Slottner.Slottner är en nyckelarrangör för Kristdemokraterna i den svenska huvudstaden. Han är chef för Stockholms kommunstyrelse och var stadens äldre- och säkerhetsråd fram till 2022. Han är även vice ordförande i Micasa Fastigheter och leder stadens byggnadsnämnd.


Slottner var tidigare KDU:s förbundsordförande 2004–2005. Han har även varit politisk rådgivare för Kristdemokraterna i Sveriges riksdag. När hans mandatperiod som riksdagsledamot tog slut 2018 gav han en tjänst som tillfällig ersättare.

Erik Slottner Familj
Erik Slottner Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!