Eva Jumatate Född

Sprid kärleken
Eva Jumatate Född
Eva Jumatate Född

Eva Jumatate Född – Artist vars låt “Break Free” från 2017 blev viral på Spotify med över 34 000 uppspelningar. Hennes Spotify-statistik visar att hon har över 582 regelbundna lyssnare. Eva Jumatate-Topic, hennes första YouTube-kanal, debuterade i januari 2019, långt innan hon blev känd. Trivia Den 25 januari 2021 laddade hon upp en sångvideo till sitt evajumatate Instagram-konto, där den nu har fått 14 500 visningar.

Relationer Hon tillbringade sina uppväxtår i Sverige med sin familj. MiniBladets månatliga omslagsstjärna är skådespelerskan Eva Jumatate. Hon har en roll i SVT:s dramaserie “Kär” just nu. Men innan dess hade hon varit i Talang. Sedan tycker hon om både sång och skådespeleri. Musik förblir dock det mest spännande alternativet om hon får chansen att välja.

Hon har en soft spot för både modern pop och lite mer utmanande äldre låtar. Driver’s License av Olivia Rodrigo är just nu hennes favoritlåt. Trots allmän uppfattning är sång en utmanande konstform, som Eva konstaterade. Både Ariana Grande och Olivia Rodrigo står högt upp på Evas lista över favoritmusiker. MiniBladets månatliga omslagsstjärna är skådespelerskan Eva Jumatate.

Hon är född och uppvuxen i Kristianstad, där hon nu är 13 år. Det är möjligt att många känner igen henne från hennes roll som Bianca i tv-programmet Kär. Enligt Eva är Bianca en väldigt perfektionistisk person. Bianca söker desperat allmänt bifall. Sedan träffar hon Adam, och allt förändras för Bianca. Oscar Stembridge, en skådespelare, porträtterar Adam.

Enligt Eva vill Bianca bara sjunga med Adam, men hon kan inte eftersom hennes föräldrar inte tillåter henne. Bara akademiker, insisterar de, tack. Enligt Eva börjar folk känna igen henne. Hon tycker att det är fascinerande att så många människor känner igen henne, även om hon har svårt att vira huvudet runt det. Efter detta kommer Evas roll i Kristanstad att förändras.

I Alice i Underlandet kommer hon att spela titelrollen. Hennes närmaste vän, Tova Turesson, kommer att följa med henne på detta äventyr. MiniBladets månatliga omslagsstjärna är skådespelerskan Eva Jumatate. Hennes framträdande i Talang-finalen slungade henne till berömmelse. För tillfället kan hon ses i tv-programmet Kär. Hon spelar tillsammans med Oscar Stembridge, en målare, i filmen Kär.

De spelar bästa vänner som så småningom blir kära i varandra. Eva hävdar att autenticitet är seriens centrala tema. Att försöka fejka dina känslor för en annan person kan vara utmanande. Eva insisterar på att du måste sätta på en handling. Medan hon och Oscar delar en nära vänskap, är de inte romantiskt inblandade med varandra.

Eva tycker att Kär berör många intressanta ämnen. Serien behandlar komplexiteten i den första kärleken och acceptansen av mänsklig felbarhet. Än idag påminner Eva fortfarande om discoscenen från hennes favoritavsnitt. De måste ha haft det jättebra då, avslutar Eva. MiniBladets månatliga omslagsstjärna är skådespelerskan Eva Jumatate. Som 13-åring besökte hon Talang 2019 2019.

Hennes sångtalang to henne hela vägen till Talang-finalen. Nu försöker hon dock med skådespeleriet. På SVT: s serie Kär gestaltar hon Bianca. Eva Jumatate hävdar att Kärlekens nyhet och spänning lockade henne. Det rumänska barnet Eva Jumatate, 10 år, har gått vidare till programmets sista omgång på TalangSE, Sveriges svar på “Got Talent.”

Eva Jumatate Född

Det meddelade den svenska ambassaden i Rumänien på sin Facebooksida. Vår hjältinna Evas föräldrar, Raluca och Sorin, har flyttat till Sverige. Båda hennes föräldrar är läkare; hennes mamma var praktikant på Floreasca sjukhus i Bukarest och leder nu en kardiologisk enhet på Skne universitetssjukhus i Skåne, och hennes pappa utövar ortopedi på Kristianstad sjukhus. När jag får möjligheten njuter jag av att vara i centrum.

Jag har tävlat och vunnit olika sångtävlingar, bland annat Jul Stjärnskott 2017 och Stockholm Stjärnskott 2018 där jag kom tvåa. Sedan sjöng jag med en liveorkester inför 2 000 personer på San Remo Ariston-teatern i Italien som en del av San Remo Junior World Final, där jag representerade Sverige. Jag brukade sjunga framför mina skolkamrater och deras föräldrar ofta.

First Man and Woman, Adam och Eve Både Ariana Grande och Beyonce är utmärkta sångare, och jag tycker om att lyssna på deras låtar. Popmusik är en av mina favoritgenrer. En av mina livslånga ambitioner är att göra det som sångare och framgångsrik artist så att jag kan ge människor glädje och lycka via min musik. Det finns många otroliga talanger där ute som väntar på att ses.

Tack och lov kan vi titta på tv-program som hjälper talangfulla människor att hamna i rampljuset medan vi hejar på dem från sidlinjen. Tioåriga Eva Jumatate hade turen att vara med i ett avsnitt av Talang (även känt som “Sweden’s Got Talent”). Men varken domarna eller publiken insåg vilken minnesvärd prestation de skulle få se. När den unga rumänska flickan intog scenen blev sammankomsten tyst i förväntan.

Men så fort de första orden kom ur honomi munnen förändrades allt. När Eva väl började sjunga “Never Enough” kunde publiken inte låta bli att applådera. Många människor gillade verkligen den här låten, och det var inte bara för att den var med i filmmusikalen The Greatest Showman. Otroligt nog, trots att föreställningen ägde rum i Sverige, sjöng Eva låten på engelska.

The Greatest Showmans “Never Enough” är en hjärtskärande låt komponerad av Benj Pasek och Justin Paul. Filmen följde bara tangentiellt de verkliga händelserna som ledde till grundandet av Barnum & Bailey Circus av P. T. Barnum. Det var dock Evas framträdande som lämnade alla i häpnad. Domarna lockades genast av flickans röst. Med tiden började individer visa fler tecken på att bli rörda av vad de hörde.

Vissa föreställningar har förmågan att ge dig gåshud över hela kroppen. Enligt Eva var det när hon slog de höga tonerna som hon verkligen fångade publikens uppmärksamhet. Domarnas ansikten visade sin uppenbara känslomässiga respons på Evas prestation. Den svenska sångerskan Bianca Ingrosso, en av domarna, såg särskilt berörd ut. När hon såg barnet leka kunde hon inte låta bli att bli känslosam.

Eva Jumatate Född
Eva Jumatate Född

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!