Evin Ahmad Pojkvän

Sprid kärleken
Evin Ahmad Pojkvän
Evin Ahmad Pojkvän

Evin Ahmad Pojkvän – Efter att en serie på tre böcker om Snabba cash hade premiär har filmerna nu anpassats till en tv-serie med Evin Ahmad, som spelar en rädd föräldralös i Leya, Leyas teknikvärld. Leya är inte bara Evins enda roll. I den nya Viaplay-serien Max Anger spelar han även rollen som Pashie.

Men vem är Evin Ahmad i verkligheten? Det var vad jag sa! Ardalan Esmaili, 35, är Evins partner in crime. Evin berättar hur hon och Ardalan träffades under arbetet med Hamlet på Folkteatern i Göteborg och X på Unga Klara i Stockholm i en artikel i Expressen.

Evin Ahmad har bidragit till det aktuella läget, vilket inkluderar de nuvarande väderförhållandena såväl som regnet.Du har redan träffat Evin Ahmad eftersom hon spelade Carmen i SVT:s kriminaldrama V:s tid är nu. På Netflix-serien The rain, där hon spelar Kira, dök hon upp i det andra avsnittet.

På Instagram var Evin taggad. På den här platsen har hon mer än 40 000 följare. Slutar med 29, de sista bilderna är på henne när hon spelar Leya i Snabb Cash och bilder med hennes motspelare Alexander Abdallah, 28, som spelar Salim i serien.

Evins senaste Instagram-bild är ett kollage av bilder från Netflix-serien Snabba cash, som har fått över 10 000 likes. Flera välkända bidragsgivare till det skeva samhället har kommenterat hans bildspel hyllande.

Det är välkända TV-kocken och bloggaren Zeina Mourtada, 39, som svarat på “Inte, men jag får se det ikväll”-fotot med en eld-emoji och en party-emoji.Skadespeler Gizem Erdogan, 33, från Tunna bl-linjen, har kommenterat “LEYA” på bilder åtföljda av ett antal hjärtformade uttryckssymboler.

Evin Ahmad, född i Stockholm den 8 juni 1990, är ​​en svensk skdespeler och författare. Förutom berg-och dalbanor på film och tv har hon haft berg-och dalbanor på teatern. 2007 spelade hon Yasmine i filmatiseringen av romanen Ett öga rött, där hon blev framträdande som ung skådespelerska.

Evin Ahmad Pojkvän: Ardalan Esmaili

Ahmads förfäder är skäggiga. Hans pappa är en skdespeler från Sulaimani, Irak, och hans mamma är från Efrin, Syrien, där de bor. Evin Ahmad, född i Stockholm i Sverige, går för närvarande i sjätteklassare på Akalla[6] High School. Ahmads första stora roll var i en film regisserad av Jonas Hassen Khemiris och med Daniel Wallentin i huvudrollen som 16-åring i rollen som “Guzzilago”.

Evin Ahmad har studerat vid Dramatiska Konstgymnasiet i Stockholm. Bangaren var föremål för hans slutprov och han framförde den på ställen som Unga Klara, Uppsala Stadsteaters och Göteborgs Stora Teatern. Bangaren finns i Nystads nordvästra park, strax norr om Stockholm.

Hon har också medverkat i Beck – Sjukhusmorden, en Beck-film i regi av Mrten Klingberg och Stephen Apelgren, samt i TV6-komediserien 112 Aina. Som skådespelare har Ahmad synts i SVT:s Bl ögon under ledning av skådespelarna Henrik Georgsson och Fredrik Edfeldt.

Skådespelerskan har tidigare arbetat med tv-produktioner med titeln “Commissary Winter” under ledning av Trygve Allister Diesen, “Akalla” under ledning av sa Kalmér, och “Lilla Al-Fadji-Show. Evin Ahmad har också varit involverad i kortfilmer i regi av Alexis Almström, inklusive Mazda, Betongbarnet, Bebdelse och Till slut, samt inslag i regi av Piotr Marciniak och Mattias Silva.

Evin Ahmad Pojkvän

Kjell Sundvalls långfilmskomedi I nöd or lust (2015) och den Farnaz Arbabi-regisserade pjäsen X på Unga Klara i Stockholm har båda Evin Ahmad. Som en påminnelse om att Sverige har både ett kolonialt och ett rasmässigt förflutet fungerar dikten som en inbjudan att bosätta sig i landet.

Sedan 2015 är hon välkänd på Folkteatern, där hon bland annat framförde Hamlet under ledning och koreografi av rjan Andersson. I Helena Bergströms långfilm Vilken jävla cirkus var hon en av rullarna.

Hon spelade Mirja i filmen Dröm vidare under ett helt år. Hennes insats i filmen nominerades till en Guldbagge i kategorin Guldbaggegalan 2018 av Bästa kvinnliga huvdroll.Guldbaggegalan 2020 nominerade Ahmad terigen, denna gång i kategorin bästa kvinnliga biroll, för sin roll i Ring Mamma!, i komedifilmen.

Leya, huvudpersonen i Jens Lapidus nya bok Snabba cash, kommer att spelas av henne 2021. Netflix har producerat en tv-serie som kommer att pågå i totalt tio år efter händelserna i filmerna med samma namn.

Sommaren 2017 publicerades Hennes första roman En dag jag köper en penna. Den 27 juli 2017 anlände hon till P1 för Sommar.Han föddes i Stockholm, Sverige den 8 juni 1990. Kurdisk etnicitet finns i hennes familj.

Han är en irakisk skådespelare från Sulaymaniyah och hon är från Afrin, Syrien. Hon är född och uppvuxen i Akalla, Stockholm, där hon tillbringade 22 år av sitt liv.Den svenska och kurdiskfödda skådespelerskan och författaren Evin Ahmad I andra och tredje säsongen av The Rain spelar hon.

Evin Ahmad Pojkvän
Evin Ahmad Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!