Ewa Fröling Föräldrar

Sprid kärleken
Ewa Fröling Föräldrar
Ewa Fröling Föräldrar

Ewa Fröling Föräldrar – (Född Eva Marie Fröling; 9 augusti 1952) Ewa Fröling är en svensk skådespelerska och filmskapare. Sally Och Friheten (som Sally) och Fanny och Alexander (som Fanny) av Gunnar Lindblom respektive Ingmar Bergman är de två filmer som hon är mest känd utomlands (som Emelie).

Fröling attended Malmö’s Theatre Academy (Teaterhögskolan) and performed there from 1977 to 1988, in such plays as Alf Sjöberg’s Stiftelsen and Bertolt Brecht’s Heliga Johanna frn slakthusen (Saint Joan of the Stockyards) and in Ingmar Bergman’s renowned 1984 staging of Shakespeare’s King Lear (as Regan).

Hon tillbringade majoriteten av 90 -talet på Stockholms Stadsteater (Stockholm City Theatre). Ewa Fröling återvände till Dramaten -scenen 2005, med huvudrollen som den titulära karaktären i hitdrama Vera av den hyllade svenska dramatiker Kristina Lugn. Fröling är mamman till skådespelerskan Tilde Ramberg, som hon delar med sin make, skådespelaren Rjan Ramberg.

Hon var tävlande Det är allmänt kunskap att Ewa Fröling är en välkänd svensk skådespelerska och filmskapare. Skådespelerska som tillbringade flera år som student på Sveriges Theatre Academy i Malmö och uppträdde på landets nationella scen, Dramaten. Med åtta aktiva scener är Royal Dramatic Theatre Sveriges National Theatre för “talat drama”, som är värd för nästan tusen produktioner årligen.

Sedan 1908 har teatern varit verksam från samma Art Nouveau -struktur på Nybroplan i Stockholm. Bland de många delar som förde Fröling-berömmelse, hennes skildring av Sally i Gunnel Lindbloms Sally och frihet och Emelie i Ingmar Bergmans Fanny och Alexander är bland hennes mest kända. Det var i Stockholm, Sverige, som hon debuterade den 9 augusti 1952.

Information om Ewa Fröling skådespelerskan har hållit sitt privatliv privat, så vi vet inte vem hennes föräldrar är eller hur många syskon hon har. Under sitt äktenskap med den svenska skådespelaren Rjan Ramberg välkomnade Fröling barn Mira och Tilde. 2016 dök Tilde Fröling i realityshowen Let’s Dance, som lanserade hennes karriär som skådespelerska, TV -värd och modell.

En pensionerad skådespelare och en mogen kvinnlig skådespelare krävs. Ewa Fröling är väl medveten om det faktum att hon har nominerats till en Guldbagge otaliga gånger trots audition för roller som tydligt låg under hennes förmågor och är tacksam för sig själv för att fortsätta göra det. Hon uppdaterade just biografi Mother Life för att ge en röst till den frustrerade patienten.

Och hon önskar verkligen att hon hade gått på medicinskolan istället. Namn: Emelie Ekdahl Sally. Georgina. Roos Elfrida. Maddie. Erika. Vanger, Harriet. Vera. Ewa Fröling är en av många monikers som har tillämpats på henne genom åren. Stocksund infödda som deltog i Malmös teaterakademi vid 17 års ålder och landade en huvudroll i Fanny och Alexander, en av Sveriges mest framgångsrika filmer, har blivit en Hollywood -kändis.

Ewa Fröling arbetade på Dramaten länge och dök upp i mer än femtio filmer. Hon har en ny bok som kommer ut i vår under titeln Mother Life. Diskussion om både att ha och inte ha en livmoder. En rap och bitvis självbiografi, med berättelser om global resor, familjär tragedi, romantiska möten och separationer, hängivenhet till ens nära och kära, skådespelare, ett nytt hem i Scania och mer. Cancer också.

Ewa Fröling går ner den sluttande korridoren på en torsdag eftermiddag i Stockholm, mot ingången till filmstudio Filmhuset. Jag sportar en vit puffig jacka och vita, högtoppade sneakers. Följande filmaffischer visas i ordning: svett, pool, våren uje, vår och idomei. De filmer som inte fick sin stora debut med utsålda teatrar och plaudits. För Ewa Fröling valdes platsen för att »den är så stor och öde där idag.

Men efter att vi passerar genom de automatiska dörrarna är specifika individer där för att hälsa oss. De väntar tålmodigt i rad för dagens vegetariska eller skaldjur. Eftersom de mer avskilda områdena tas, sitter vi på röda lädersofor utanför caféet. Människor är packade i för hårt, och ljudnivån är tillräckligt hög för att vara distraherande. Vem i helvete spelar den irriterande loungemusiken!? Spänning Ewa Fröling.

Ewa Fröling Föräldrar

Vi var tvungna att gå lite runt, men vi lyckas hitta ett litet rum på översta våningen i den brutala strukturen. Ingenting utom tystnad kan höras. Var var vi? Ewa Fröling lutar och frågar. Denna malignitet. Hon diagnostiserades ursprungligen med livmoderhalscancer för fem år sedan. Denna försening i förverkligandet av tidsförskjutningen kunde ha förhindrats om ett utstrykningstest genomfördes. Excision, bestrålning och cytostatik.

Ewa Fröling är en väsentlig figur. Behandling är ett tabuämne, och ingen diskuterar det någonsin. När vi har fått det, vad då? Går vi inte lite för tidigt? Det är vanligt att känna sig dåligt med att ställa frågor. Du borde vara tacksam för att det finns en person som säkerställer din fortsatta existens, men ödmjuka aboUT får den hjälpen. Cancer representerar en förlust för mig. Du räddas, men du är inte riktigt helt återställd till hälsa.

Boken är tillägnad alla hon pratade med när hon passerade genom sjukhuset. De som var hjälplösa inför sin sjukdom och ett oöverträffat vårdsystem – jag måste tala om detta. Rätten att känna ilska är avgörande. Det är absolut nödvändigt att vi får friheten att vara samarbetsvilliga patienter. I en P1 -tankar 2016 diskuterar Ewa Fröling cancerdiagnosen och känslan av hjälplöshet hon hade mitt i krisen.

Ett antal av hennes kamrater övergav henne plötsligt vid en avgörande tid. Som var förlorad för ord om hur man skulle gå vidare. Någon du känner får det. Och han har fastnat med oss ​​hela tiden. – Han har inga bekymmer och är lika stadig som en sten, den minst empatiska killen i världen. Vi tycker om oss enormt när vi alla är tillsammans. Och humor är fantastisk.

Humor och regelbundna aktiviteter hjälper båda i hennes återhämtning. En kombination av promenader runt grannskapet och driftstopp i din lägenhets mest bekväma rum. Hon säger att utrymmet är livligt och fullt med skatter samlade under åren.

Hon har mycket tyst tid här själv. Hon har varit singel ett tag och har svårt att föreställa sig i en relation. En person som kommer till ett hus för att göra justeringar eller omlokaler. Det verkar omöjligt att övervinna.

Ewa Fröling Föräldrar
Ewa Fröling Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!