Glenn Hysen Ung

Sprid kärleken
Glenn Hysen Ung
Glenn Hysen Ung

Glenn Hysen Ung – Glenn Hysén, 60, har inte haft någon kommunikation med sin son Anton, 29. Fotbollslegendaren berättar allt i en intervju med The Athletic.Det är riktigt tufft. Enligt Glenn Hysén ligger svårigheten inom. Ett tidigare nummer av GT redogjorde för det trassliga nät av relationer som Glenn Hysén hade med sin exfru Helena och deras gemensamma barn Anton och Annie.

När Glenn gifte sig med Camilla Lendott den sommaren vaknade inte barnen. De bestämde sig för att inte komma efter en anmärkningsvärd familjetvist där barnen tog positioner på varsin sida om Helena, mamman.

Jag tänker inte åka i berg-och-dalbanan. När du åker på semester är det naturligt att önska dina nära och kära lycka till och visa dem tillgivenhet, men jag tror att din pappa gör sitt största misstag. Det är så jag känner, sa Annie Hysén då, och det är sant att jag kan vara både snäll och grym.

Det som Annie sa är väldigt sant. Jag är i samma båt. I en intervju med The Athletic beskriver Glenn Hysén deras nuvarande förhållande, och det låter mycket som det hon sa.De inte gillar min fru och jag vet inte varför för de har aldrig träffat henne och jag vet inte varför.

När deras födelsedag rullar runt brukar jag skicka dem ett kort med ett stort hjärta. På frågan svarar Annie, men Anton förblir tyst. Vi har inte haft ett samtal på över ett år. För att uttrycka det enkelt, det är tufft. För Glenn ligger utmaningen inom:

Som en allmän regel är det ganska enkelt. – Det är skit. Jag verkar bara inte hitta ett sätt att kommunicera med någon av dem. Jag håller tummarna för att de så småningom slår ihop sina huvuden och undrar “Vilket fan gör vi?” Vi förstår inte varför detta händer. Det har varit svårt för Glenn Hysén att förstå situationen.

Jag har inte gjort någonting alls. Exakt med en annan kvinna skänkte jag mig själv. Helena, deras mamma, är min ex-flickvän från när jag spelade för Liverpool. Hon var lite äldre än jag när vi träffades första gången, men det var mer än ett decennium sedan.

Camilla kände inte igen någon på det fotot. Det var inte Camilla, utan snarare en annan kvinna, som jag lämnade min före detta fästmö för. Eftersom hon bara har varit en del av bilden under de senaste åren, sa han till The Athletic, har han ingen aning om vad problemet är.

Glenn Hysen Ung

För svensk fotboll är Glenn Hysén en gigant. Under sin professionella karriär spelade han för PSV Eindhoven, Fiorentina och Liverpool, och han var en av endast fem spelare som hedrades med sex troféer i Expressen (efter matchen mot England på Wembley 1988).

Han spelade för IFK Göteborg under dess storhetstid på 1980-talet, då klubben nådde sin högsta popularitet, och var en del av mästerskapslagen 1982 och 1987.GT har nått Anton Hysén för hans tankar.En manlig kriminalvakt vid Salberga anstalt hade sexuella relationer med två av sina yngre kvinnliga arbetskamrater.

En av kvinnorna hade en affär med en av männen på jobbet.Den andra kvinnan har nu trätt fram och de är officiellt registrerade.Enligt Brottsofferrättslagens utbildning ska båda kvinnorna ha anmält mannen för sexuella övergrepp. Han hade gjort saker som att ta en tugga ur deras bröst och glida mellan benen på dem.

Under ett privat samtal med en kvinna avslöjades att hon hade sexuella relationer med manliga arbetskamrater på anläggningen i Salberga i Sala.Att kvinnan “inte visste att” att män inte fick ha sådant på jobbet och att “mannen “lockade” och betingade henne att göra det” är förklaringarna som ges i stadgarna.

Mannen hävdar på sin sida att båda kvinnorna deltagit i de sexuella mötena. Utredningen pekar på att inga bevis tyder på att sexuella relationer uppstår utan samtycke.Anställda som har haft sexuella relationer medan de är på dygnet har lagts till på listan över ansvariga för deras handlingar. Åtalet mot dem lyder: “De har inte visat någon respekt för sina kollegor och kan ha äventyrat säkerheten på anstalten.”

Den andra tjejen har äntligen pratat.Salberga anstalt är komplett och har högsta möjliga säkerhetsnivå enligt Kriminalunderrättelsetjänsten. Totalt sysselsätter den cirka 300 personer – de flesta av dem kriminella. Helt öppet och totalt i krig.

Nu förklarar Glenn Hyséns barn varför de slogs med sin berömda pappa.Och till min förvåning har de ett helt annat perspektiv på det hela jämfört med den ärevördiga gamla fotbollslegenden.Stoppa Pressen har rapporterat att Glenn Hyséns, 59, blivit brutalt överfallen av sina två yngsta barn, Annie, 25, och Anton, 28.

Ungarna har tagit parti för Glenns galna exfru Helena Hysén, som är 57 år och helt besatt av sin exman. Ingen vet varför hon är så arg, men förhållandet mellan exen gick neråt efter att Glenn träffade sin nuvarande fru, 50-åriga Camilla Lendott.

Förutom Helena är han även pappa till två barn, Annie och Anton. När Glenn äntligen fick tag på sin Camilla Lendott i slutet av augusti var de två barnen sugna på att åka på sin nya pappas smekmånad. Att barnen hade slagit sina föräldrar fullständigt blev snart uppenbart.

Och det är inte det enda bråket i familjen Hysén. Tobias Hysén, den 37-årige fotbollsstjärnan och Glenns son från ett tidigare äktenskap, avslöjar i sin nyligen släppta självbiografi, “Tobias Hysén – Jag är inte klar”, att Annie och Anton var inbjudna att gå på hans bröllop trots att Tobias mamma , Helena Hysén, var inte inbjuden.

Glenn Hysen Ung
Glenn Hysen Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!