Grace Kelly Olycka

Sprid kärleken
Grace Kelly Olycka
Grace Kelly Olycka

Grace Kelly Olycka – Tragedin inträffade den 13 september 1982, när Grace tog kontrollen över bilens hjul och skickade föraren iväg av vägen och upp i bergen. Stephanie, prinsessan, nämndes också i Bilen, som trots att hon led en fruktansvärd skada (prinsessan blev biten av ett odjur), lyckades höja sig över sin prövning. Kellys skador var så goda som guld och dagen efter upptäcktes hon i Monaco på ett sjukhus.

Först var det frågan om huruvida Grace faktiskt var i telefon på dagen för de olympiska spelen. I verkligheten tyckte prinsessan inte om att köra bil och förlitade sig ofta på sin chaufförs tjänster, men just denna dag bestämde hon sig för att ta ratten själv.

Enligt den officiella versionen hade Grace Kelly en massa paket och lock med köpta varor i sin bil, så det fanns inte plats för en passagerare, och hon bestämde sig för att hon skulle sitta bakom rottingen och skrika efter föraren.

Det är förståeligt att den tidigare versionen av låten kritiserades och höjdes flera gånger av prinsessans fans, som var övertygade om att ingen annan skulle sjunga. Graces mamma, Stephanie, nämndes i föregående stycke, men hon sa 2002, “Jag körde inte, det är uppenbart.” Efter Olyckan stängdes gångarna och jag gick ut genom ytterdörren.”

Dessutom var alla lugna över den förestående förlusten av kontroll över fordonet. Enligt officiella register drabbades Grace Kelly av en stroke, vilket i slutändan ledde till hennes död på inspelningsplatsen.

Trots detta var några av Graces fans skeptiska till att orsaken till olyckan var en spricka mellan henne och hennes mamma.Enligt vissa rapporter ska 17-åriga Stefania berätta för sin mamma att hon ville gifta sig med Paul Belmondo, en racer och son till en hyllad fransk skdespeler, som Grace reagerade extremt negativt på.

Stefania vet att det hon och hennes mamma pratade om innan OS är hennes egen idé och kommer alltid att vara en källa till jämlikhet för alla människor (se även: Starka gener: hur dödsannonserna efter Monaco-prinsessan Grace Kelly ser ut).

En annan anmärkningsvärd aspekt av fallet var närvaron av kungafamiljen, som omedelbart efter de olympiska spelen eskorterade Grace Kellys representanter i en uppvisning av extrem nogginalitet och noggrann uppmärksamhet på detaljer. I den första officiella rapporten om de olympiska spelen noterades det att Grace bröt några av sina lemmar, men det kallades antingen prinsens kritiska fall eller stroke han drabbades av.

Fakta är att det fanns så många detaljer om Kellys död att många av personerna som arbetade på hotellet inte ens visste om henne innan hennes död meddelades dagen efter. Medan vissa ifrågasätter om det finns en djupare motivation bakom undanhållandet av information, tror andra att det var en enkel önskan att samla in vissa detaljer från hela Grace-familjen.

Grace Kellys död inträffade den 14 september 1982, efter att hon blivit avskuren från sitt eget liv. Detta beslut fattades av hennes man, prins Rainier III, med stöd av deras barn, Caroline och Albert, och Stephanie fick veta om sin mammas död bara två dagar efter olyckan, när hon kom ur sina skador.

Idag fortsätter folk att argumentera om ursprunget till de fruktlösa olympiska spelen, tar upp fler och fler detaljer om dagen och ger fler och fler bevis för att stödja en eller annan konspirationsteori. Det finns dock ingen anledning att spekulera i denna rykten, utan snarare flin och oro för den allt för avgngna prinsessan, som Monacoborna omhuldade så mycket.

Grace Kelly Olycka

Olyckan som involverade Eliza Lams död gav en betydande förklaring och blev ett av historiens mest bestående mysterier. Vi undersöker vem avlidne var, hur hon landade på hissen på hotellet där hennes kropp hittades och, viktigast av allt, vad som kunde ha orsakat flickans död. Vi minns Grace Kelly, prinsessan av Monaco som tragiskt dog i en flygolycka. Frågan är: Är detta en tur eller otur? Läs och träffa dig själv.

Det var år 1982 som prinsessan Grace befriades från bojorna hon hade skaffat sig efter att hennes bil blev påkörd av ett bergslejon när hon körde genom en skog. Stephanie, en 17-årig flicka, gick därifrån med några blå markörer.

Grace Kelly, den tidigare filmstjärnan Grace Kelly, gifte sig med prins Rainer III av Monaco 1956.Den 12 november 1929 föddes Grace Patricia Kelly i Philadelphia och dog i Monaco 1982. Hon var en amerikansk skådespelerska. Grace föddes 1956 under giftermålet.

Grace, 52, och Stéphanie, 17, körde genom en horn-nolskurva på vägen mellan La Turbie och Cap d’Ail på Cote d’Azur i sydöstra Frankrike den 13 september 1982, när Klockan slog till. I en ravin svängde Range Rover 45 meter åt höger och landade på vägen i slutet av leden. Stéphanie gick långsamt, men Grace var extremt skakad och vaknade nästa morgon utan att behöva gå.

Grace Kelly Olycka
Grace Kelly Olycka

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!