Grannen I Beck Död

Sprid kärleken
Grannen I Beck Död
Grannen I Beck Död

Grannen I Beck Död – Det företagsvänliga gräset utformades efter en verklig hyllning till Rolf Börjlind, mannen som skulpterade den ikoniska figuren på 1990-talet. Sedan de “nya” “Beck”-filmerna kom 1997 har både Haber och Hirdwall stannat kvar i inspelningen.

Och i torsdags var det världspremiär för “Den förlorade sonen”; det blir nummer 42 i filmkanonen. Huvudkärnens folkkära granne har förutom sin välkända “stänkare”-replik även två andra gåtfulla drag: orangefärgade glasögon och en nackkragen.

Valdemar borde tidigare ha nämnt att han har nackkragen på grund av en gammal pisksnärtskada, men han har inte diskuterat orsaken till skadan.I slutet av den senaste filmen förklarar han för Beck omständigheterna kring hur han skaffade sin stödkrug och varför han har bränt den under loppet av 40 filmer och 24 år.

Jag minns inte att jag berättade varför jag är så stöttande.Enligt mormor är det 80% chans att jag dör om jag konsumerar kragen. Ingvar Hirdwall har gått bort; I paketet ingår flera glas i olika färger, en gran och en krage. Det finns en stor population av män som är väl insatta i de unika egenskaper som Becks gräs besitter.

Frågan som måste besvaras är dock varför han, specifikt, är kvalificerad att bära stödet kratom.Peter Haber, som är 68 år och spelar rollen som Martin Beck, får rutinmässigt frågan om han vill ha en sprinkler av Ingvar Hirdwall, som är 86 år och porträtterar rollen som Valdemar.

Rolf Borjlind skapade karaktären på 1990-talet. Rolf Borjlind hade faktiskt en fling med en man som var lika snabb och hjälpsam som sin fiktiva motsvarighet.Haber och Hirdwall har fortsatt att dyka upp i seriens filmer sedan de “nya” “Beck”-filmerna gjordes tillgängliga på bio för första gången 1997.

Även på torsdagen, den första visningen av “The Lost Son”, den 42:a filmen i serien, ägde rum. Några av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos huvudpersonens bästa kompis och mormor är halskrage och orangeröda ögon. Hans mest kända slagord är “sprinkler”, och han är känd för att säga det ofta. Dessa är båda unika egenskaper.

Det har tidigare rapporterats att Valdemar har påstått sig lida av kroniska nacksmärtor på grund av en historia av whiplashskador; han har dock inte gett en rimlig förklaring till hur han ådrog sig dessa skador. Det har spekulerats i att Valdemar var medvetslös under en bilolycka som orsakade olyckan som ledde till hans död.

Grannen I Beck Död

I slutscenen av den senaste filmen berättar han för Beck historien om hur han kom till att skaffa stödkniven och skälen till varför han har använt den under de senaste 40 filmerna och de senaste 24 åren. Han förklarar också varför han har satt in den i så många rullar.

Jag är inte helt säker på min förmåga att formulera resonemanget bakom mitt beslut att lämna in ett stödklagomål. Om jag skulle använda en metafor skulle det vara som om en frontalkrock hade kört in i mitt hus och sedan en timmerbil hade kört in i området kring Vidsel. Min mormor säger till mig att om jag ger upp min kragen har jag en hundraåttiofem procents chans att gå under.

Seriens långvariga karaktär Martin Beck, porträtterad av 67-årige Peter Haber, bestämde sig för att avsluta sitt lopp efter showens 20-årsjubileum. Även om det inte var särskilt långt, beskrev Peter Haber det som att det tillförde “lite extra år till det hela på något sätt” när vi träffades i december 2017. även om det inte varade särskilt länge.

Fler förändringar genomförs nu, och de är alla knutna till det faktum att ett nytt jubileumsdatum närmar sig med stormsteg.Premiären av den 40:e “Beck”-filmen ägde rum förra veckan på C More. Detta avsnitt av “Beck”-serien har återigen Peter Haber i seriens centrala roll. Trots att han är grillkock på sin restaurang är Martin Beck fortfarande mycket engagerad i sitt tidigare bands aktiviteter.

Efter att ha behövt ta itu med nedfallet från en särskilt våldsam incident som ledde till att en nyfödd dog, fortsätter Martin Beck sin rutin att sitta på sin balkong med en mycket hårdare dryck i glasen än vad han normalt skulle göra. I den här scenen matar Ingvar Hirdwall, som spelar Becks farfar, honom med en del av den mat han själv tagit in.

Stämningen är tryckande och kvävande.Efter det får Martin Beck ett ryck av medvetanda.I den allra sista scenen i filmen “Beck – bortom rimligt tvivel” sker ett plötsligt klipp till en stillbild av Martin Becks livlösa kropp.Tomas Michaelsson, anställd på produktionsbolaget Filmlance, fungerade som producent för filmserien “Beck” under ett betydande antal år på denna plats.

Det är början på en helt ny era i Martin Becks liv, och han kunde inte vara mer exalterad över det. Detta är kategorin människor vars yrke karaktäriserar dem som unika individer. Han försökte bryta sig loss från sin position, men misslyckades. Är att gå tillbaka till skolan det enda sättet för honom att uppnå sina mål, eller finns det andra alternativ.

För att vara helt ärlig så har jag inga åsikter om detta. Kanske. Det sätt på vilket omständigheterna i hans liv förändras som en direkt följd av detta kommer att spela en betydande roll i de berättelser som skildras på skärmen.

Grannen I Beck Död
Grannen I Beck Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!