Greg Duplantis

Sprid kärleken
Greg Duplantis
Armand Duplantis in 2019

Greg Duplantis – När det kommer till undersökning av olje- och gasegendomar, koncentrerar Greg Duplantis sin juridiska praxis på analys och formulering av komplexa åsikter baserade på titeln som produktionen innehar. Han gör detta regelbundet för att hålla reda på ändrade royalties, överordnade royalties och bördan av nettointäkter i procent av bruttointäkter.

Greg har utarbetat och förhandlat fram bestämmelser för både operativa och icke-operativa intressenter för ett brett spektrum av kontrakt och avtal, inklusive samarbetsavtal, borrkontrakt, masterservicekontrakt, enhets- och kombineringsavtal, gasförsäljnings-, bearbetnings- och marknadsföringsavtal , avtal om användning av anläggningar på land och till havs, mineralleasing, andrahandsuthyrning och uppdrag, seismologi och många andra. Han har även lång erfarenhet inom området seismologi.

Louisianas Office of Conservation och Office of Mineral Resources representerar ofta klienter i olje- och gasrelaterade frågor, såsom unitization, statlig leasing och sammanblandning. Det är också möjligt för honom att tillhandahålla “stand up” titel åsikter som kräver fysisk sökning i domstolens register och exekvera yttranden på plats.

Vid Louisiana State University, där han var en fyraårig bokstavsvinnare i stavhopp, tog Greg både sin grund- och juridikexamen. Han fortsatte med att bli en fyrfaldig U.S. Olympic Trials-kval som professionell stavhoppare efter examen från college.

LSU Friidrottsteamet är där Greg träffade Helena, en svensktalande som modersmål, och de två gifte sig 2010. Som frivillig friidrottstränare på gymnasie- och gymnasienivå bor Greg i Lafayette, Louisiana, med sin fru Helena.

Efter att ha blivit invald i Louisiana High School Athletic Association Hall of Fame har han utsetts till “National Lead Coach” vid National Pole Vault Summit. Andreas, Antoine “Twani”, Armand “Mondo” och Johanna Duplantis är stolta föräldrar till parets fyra barn.

Årets olympiska och världsmästare i stavhopp Armand Gustav “Mondo” Duplantis från Sverige-Amerika är 6,21 meter lång, världens nuvarande rekordhållare.Den 10 november 1999 föddes han i Lafayette, Louisiana, USA.Ett nytt världsrekord för under 20-talet på 6,05 meter gav Armand guldmedaljen vid EM 2018 och silvermedaljen vid 2019 års världsmästerskap.

Sommaren 2021 var han olympisk mästare i Tokyo. Vid friidrotts-VM 2022 kröntes han till världsmästare och vid friidrotts-VM 2022 kröntes han till världsmästare.Under friidrotts-VM 2022 i Eugene slog Sveriges 22-årige olympiska idrottare sitt eget världsrekord i längdhopp ännu en gång den 24 juli, denna gång genom att hoppa 6,21 meter (20 fot 4+12 tum).

Armand Gustav Duplantis är en svensk stavhoppare av amerikansk härkomst som innehar världsrekordet med en höjd av 6,20 meter, och den olympiska titeln med en höjd av 6,16 meter. Vid junior-VM 2009 och 2012 tävlade han som stavhoppare för Sverige.

Greg Duplantis

Som ett av Greg Duplantis barn kommer vi att fördjupa oss i hans personliga liv i den här artikeln för att lära oss mer om hans ålder, nationalitet, tränarkarriär, äktenskap och rikedom.Förutom att vara pappa till den svenske OS-atleten Armand är Greg Duplantis själv en välkänd kändispappa. Armands tränare är tillsammans med hustrun Helena Duplantis inte bara hans pappa utan även hans mentor.

Han är en före detta stavhoppare från USA, med en höjd av 5,80 meter (19 fot 11,2 tum). Hans härkomst är kreol. Det är svårt att diskutera hans ålder eftersom hans födelsedatum har hållits hemligt.

Armand och hans tre syskon, Johanna Duplantis, Antoine Duplantis och Andreas Duplantis, är hans fyra barn från hans äktenskap med Helena, som började 1987. När detta skrivs, Armand Gustav “Mondo” Duplantis (född november 10:e, 1999) är en svensk-amerikansk stavhoppare och den nuvarande världsrekordhållaren på 6,21 meter (20 fot 4+12 tum).

Vid ungdoms-VM 2015 vann Duplantis guld i pojkarnas stavhopp och innehar ett antal världsrekord i åldersgrupper.världsrekord för under 20-talet).Förutom att vinna 2020 Diamond League och 2021 European Indoor Championships, har Duplantis även ställt in Championship Bests i båda dessa tävlingar.

Greg Duplantis
Greg Duplantis

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!