Håkan Hellström Förmögenhet

Sprid kärleken
Håkan Hellström Förmögenhet
Håkan Hellström Förmögenhet

Håkan Hellström Förmögenhet – Hkan Hellström undersöker nya storskaliga ekonomiska ramar.
Tro & Tvivel blev vinnare 2017 efter en investering på 43,7 miljoner kronor.Göteborgssonens bolag har nu gjort sammanlagda vinster på cirka 122 miljoner kronor de senaste tre åren, vilket gör Hellström till en av Sveriges mest framgångsrika artister.


Det går bra för Hkan Hellström, en Göteborgsbaserad artist.Tro & Tvivel AB hade i år en omsättning på 52 miljoner kronor och ett resultat efter finansnetto på 43,7 miljoner kronor, enligt bolagets senaste årsredovisning. Ungefär samma som Abbas Benny Anderssons vinst föregående år (49,9 miljoner kronor).

Hellström gjorde en vinst på 48,4 miljoner kronor 2016, året innan. Uppskattningsvis har Göteborgssons tvååriga vinster uppgått till 92 miljoner kronor. Bolagets vinst för 2014 uppgick till 122 miljoner kronor inklusive 2014 års vinst.

Det blev tre utdelningar för Hkan Hellström under 2014, en för 2017 och en för 2016, totalt fyra miljoner kronor.Idag bor Hellström i en lägenhet i centrala Göteborgs stadsdel Haga. Deras hem på Brännö är också deras, liksom hans Landrover Discovery, en SUV som kostar knappt 500 000 dollar ny. Han kör också två lyxbilar: en BMW och Discovery.

När det gäller pengar har Hkan Hellström konstaterat att det inte spelar någon roll för honom; han är nöjd med att få betalt för att göra det han tycker om.Jag bryr mig inte ett dugg om pengar; det är tråkigt för mig. Hkan Hellström har tidigare sagt till Expressen att trots att det är grymt så är det bästa att kunna leva på det man trivs med. Jag har haft ett bra liv. Jag är dock inte övertygad om att detta är det enda alternativet.

Jag hade älskat att gå med i ett coverband om möjligheten hade funnits. Jag har haft tre eller fyra jobb tidigare och jag har sett hur livet kan förändras, så jag är väldigt lyckligt lottad. Sveriges Hkan Hellström är en omtyckt och respekterad artist. Bruce Springsteens gamla besöksrekord på Ullevi slogs av honom 2014.

Bruce Springsteens tidigare besöksrekord sattes av 66 561 personer, medan Hellström drog 69 349 personer till sin show.Från och med 2016 lockade Hkan Hellströms två Ullevi-spelningar i snitt 70 091 besökare respektive i snitt 70 144 besökare. Det är en strid mellan David och Goliat… De har rest från Västra Frölunda ända hit. De sa till honom: “Du kommer aldrig att kunna övervinna den jätten.” Men jag kan inte missa den eftersom den är så stor. Hkan Hellström, talade från scenen, sa att det är så man måste tänka i livet.

“Rullande åska” hette Hkan Hellströms sommarturné förra året. Det blev 13 shower på turnén som avslutades med två shower på Ullevi. Något nytt rekord i närvaro sattes dock inte. Mer än 65 000 personer deltog varje dag av Ullevi-konserterna.

Håkan Hellström Förmögenhet

Inget rekordstort antal, men vi letade inte efter någon, så vi bestämde oss för att göra en turné runt Sverige istället. Konsertarrangören FKP Scorpio Sveriges marknadschef Niklas Westergren spådde i alla fall inför turnén förra året att det skulle bli “i princip fullt”.

Enligt Niklas Westergren ska Hkan ha uppträtt för cirka 300 000 personer i slutet av sommaren.Expressen har genom sin chef sökt Hkan Hellström. Lamouri förväntas fortsätta leda det ökända Vrby-nätverket bakom bomväggar

En av Lamouris bröder avtjänar också tid i fängelse.Det finns nu en säkerhetsavdelning för båda bröderna.Vrbys nätverk har “stora ekonomiska resurser och möjlighet att iscensätta en rymning eller frigivning”, enligt en riskbedömning av Kriminalvården.Som ledare för Vrby-gänget dömdes Chihab Lamouri tidigare i år till 17 år och tio månaders fängelse för en rad olika brott, inklusive kidnappning och mordförsök, för vilka han tidigare erkänt sig skyldig.

Kriminalvårdstjänstemän har nu beslutat att inhysa honom på Hall-anstaltens så kallade säkerhetsavdelning, som är en enhet med särskilt hög tillsyn och kontroll. Det beror på att det antas att gängbossen kommer att fortsätta driva det kriminella företaget bakom galler. Han har visat sig vara “särskilt benägen att fortsätta ägna sig åt allvarlig kriminell verksamhet”, enligt beslutet.

En rymning eller frigivning från fängelse bedöms som “hög” och “permanent”, även om han bedöms som “ohotad” i sin position som chef för den kriminella organisationen. Som ett resultat av detta har Kriminalvården kommit fram till att Vrby-nätverket är kapabelt att iscensätta en flykt eller frigivning. De tror också att Chihab Lamouri är kapabel att muta kriminalvårdare och tjänstemän.

Håkan Hellström Förmögenhet
Håkan Hellström Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!