Hans Rosenfeldt Sjuk

Sprid kärleken
Hans Rosenfeldt Sjuk
Hans Rosenfeldt Sjuk

Hans Rosenfeldt Sjuk – Hans Rosenfeldts romaner har bearbetats till framgångsrika tv-serier som har sänts i flera länder. Efter succén med “Bron” släpps hans nya kriminaldrama, Marcella, på streamingtjänsten Netflix, som har över 80 miljoner prenumeranter. Eftersom Hans Rosenfeldt är 2,06 fot lång i strumplästen känner jag väldigt lite på marken när han åker till ett centralt Stockholmscafé för en hälsokontroll.

Fördelen med min längd är att det aldrig kommer att bli ett folktwang. När andra tycker att det är för långt har jag bra koll på var jag ska lägga saker, säger han.Den 1 juli har kriminaldramat “Marcella” premiär på streamingjätten Netflix, som har köpt de världsomspännande distributionsrättigheterna.

Även om serien ursprungligen skrevs för brittiska ITV såg vi den visas i Amerika. Britterna skrattade åt vad de såg. Sedan den första sändningen har 8,5 miljoner tittare tittat, varav nästan hälften av dem har ställt in via on-demand-tjänster (i efterhand, red:s anm). Det är en stor förändring för ITV-standarder. Dessutom har kanalen fått en del av en ny publik med denna serie, vilket Hans Rosenfeldt noterat.

Serien, som utspelar sig i London, inleds med att polisen Marcella har tillbringat större delen av ett decennium hemma med sin familj. Efter att hennes man lämnat henne och barnen går internationell skola, fattar hon beslutet att återgå till sin karriär och seriemordsutredningen som hon tidigare varit inblandad i.

Det är andra gången kriminalförfattaren Hans Rosenfeldt sätter en kvinna i huvudrollen. Därför har han funderat på att ge Marcella andra förmågor än de som Saga Norén besitter i “Bron”.Marcella är ganska sentimental, medan Saga är extremt logisk. Om lagar och förordningar blir ett hinder kommer Marcella att slänga dem utan att blinka, medan Saga nöjer sig med att helt enkelt följa. Dessutom lider Marcella av ett medicinskt tillstånd som gör att hon dagligen upplever blackouts.

I tider av extrem stress är hon funktionell och under korta perioder är hon klarsynt, men hon har ingen aning om vad hon gör. Sedan kommer hon tillbaka utan någon aning om vad hon har fått, säger Hans Rosenfeldt.Det öppnar för så många möjligheter att skriva om henne, fortsätter han.Han påstår sig ha fler kvinnliga vänner än manliga eftersom han tycker att det är enklare att inleda konversationer med dem.

Hans Rosenfeldt Sjuk

Karaktärer som jag tycker är intressanta är de jag skriver om, och det är då de flesta läsare blir kvinnor. De är roligare att skriva om. Hans tidigare kriminalserie, “Bron”, har sålts till nästan 200 länder och dubbats till fem språk. Den har också höjts till skdespelare och komiker som Ricky Gervais och Stephen Fry.

Manus har godkänts för en femte säsong av både svensk TV och danska DR, så den kan nu sändas lagom till den kommande semestersäsongen.Ändå vet vi att det här är den sista säsongen. Vi har äntligen nått en tillfredsställande slutsats, och våra karaktärer kan nu vara lugna. “Vi lämnade slutet lite öppet innan”, sa Hans Rosenfeldt.

I kölvattnet av “Bron” ser han fram emot ett nytt brittiskt tv-projekt som han ännu inte får tala om. Till sommaren släpper han och Michael Hjort en avslöjande bok om kriminalpsykiatripionjären Sebastian Bergman. Hittills har serien översatts till 33 språk, och dess författare har planer på att ge ut ytterligare två böcker på det skandinaviska språket sviten.

Hans Rosenfeldt har hållit ett högt tempo ända sedan “Bron” blev en storsäljare för fem år sedan, och någonstans i veckan efter vår intervju tar han av sig jackan bokstavligen.någon gång efter det. Han säger: “Jag” Jag ska ta en resa själv och tänka på livet.”

Det har varit oavbrutet nya program och böcker, så jag kanske borde göra något annat nu. Eller ska jag bara sakta ner en stund och försöka njuta av det jag har jobbat så hårt för? Jag har aldrig varit särskilt bra på det förut. Jag har lagt ner alldeles för många timmar på kontoret, helt enkelt.

Han har dock redan bestämt sig för en sak: han ska gå en fotokurs under sommaren.Jag vill ägna mitt liv åt naturfotografering eftersom jag har en djup kärlek till djur och friluftsliv. Jag är inte särskilt introvert, men jag tycker om att spendera ensam i skogen eller på toppen av ett berg.

Han säger att hans två senaste tv-serier och boken han jobbar med nu handlar om poliser, så det kanske är dags att skriva om något annat nästa gång.Nej, vi gör inga studier alls. “Det fungerar ganska bra”, hånar han.Vi väljer alltid de dramatiska lösningarna eftersom det är det som gör den bästa tv:n.

en bok till. När Hans Rosenfeldt äntligen får chansen att förbättra sitt liv blir det av monumental betydelse. Men om vi hade bett honom om ett halvår senare hade det varit normalt. Jag har inte gjort några skum affärer med det, men jag blev väldigt, väldigt omskakad i vår, säger romanförfattaren till Aftonbladet.Du kan hitta Hans Rosenfeldts tolkning av.

Hans Rosenfeldt Sjuk
Hans Rosenfeldt Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!