Happy Jankell Pojkväng

Sprid kärleken
Happy Jankell Pojkvän
Happy Jankell Pojkvän

Happy Jankell Pojkvän – Mellan Happy Jankell och Alexander Sjögren slår kärleken ut i blom. I en intervju nyligen med Hänt knäade skdespelaren under den starka relationen och delar även med sig själva ett barns besked.Happy säger till Hänt att det “känns som en dröm” för honom.

Det avslöjades i juni förra året att skateboardåkaren Félice Jankell, 28, dotter till Annika Jankell, 57, och Thorsten Flinck, 58, hade ertappats när han kidnappade barn med H&M-modellen Nils Tham, 34. Winston föddes i november, och han var inte inte bara produkten av hans föräldrars kärlek.

I rollen som moster verkar 26-åriga Félice syster Happy Jankell vara upprörd över graviditeten och visar tecken på triva stride. När Happy inte umgås med Winston jobbar hon som skdespelare – precis som sin syster.

Som tidigare nämnt är Happy just nu med i nya Viaplay-serien Ambassadören. När han träffade henne på presskonferensen för showen berättade han mer om farhågorna hon hade för att tvingas bli moster.

– Det låter helt fantastiskt. Jag avgudar detta lilla monstret mer än något annat. Framför allt är det en fröjd att se min mamma i sin rätta roll som mamma, då hon är min bästa mormor, min klippa. Jag är så lättad över att hon gör ett så bra jobb, och Happy håller med.

Hon förtydligar dock att hon har sett både bättre och identiska sidor av ladugården med en mindre livslängd.Happy säger att det är otroligt roligt att isolera sig från sitt eget jag.Medan Happy har jobbat med skådespelaren Alexander Sjögren tidigare, är deras relation lika stark idag som då.

Faktum är att jag har varit tillsammans med min pojkvän i tre och ett halvt år nu, vilket är jättebra. Åh, vi är supergrymma eller så är jag värst, säger Hon sarkastiskt.Happy och Paret verkar ha hittat en bra balans i sin relation, och Paret tror att Happy vet hur man får en bra relation.

När det kommer till romantiska relationer tror jag att det är viktigt i början att ha en egen personlig plats, existens och nära vänner. Trots att man inte behöver göra allt på en gång är det ändå viktigt att göra saker tillsammans. Jag skulle vilja säga att vi har det bra på båda sidor av gången.Happys ladugårdsplan med kärleken.

Av någon anledning har även Winston och Bebismyset gjort Happy nöjda med sitt mammalivet. Jag får mycket inspiration, så jag säger det bara. Många av mina vänner är mammor, och jag har sett vad som händer när de tar en annan väg och blir självmedvetna, stolta mammorer. Det gör mig mer exalterad över att bli förälder när jag tittar på mina vänners moderatorer, säger Happy.

En dag då hon och hennes familj kan få sina egna barn är inget att bli upphetsad över.Definitivt, jag tar det. Återigen ser det bra ut med Syrrans son just nu. När Systern Flisan fick barn var Happy Jankell den första som blev upprörd.

Det är ännu bättre att kunna återvända till honom, även om du är ett fan av aktuella händelser från “Dystopia”-tiden.Flisan måste ta honom när det blir för galet.Berätta om din roll i den nya Viaplay-serien “Dystopia”!

Happy Jankell Pojkvän

Dystopia är en skräckserie om en grupp som planerar att hålla ett lajv-event med namnet Dystopia. Det kommer besökare från hela Europa, och vi är här för att upprepa och organisera vad som kommer att hända för våra gäster. Vi gör det i en avslappnad men tjusig fabrikshytt i utkanten av staden. Som tittare av serien vet man att det är något fel på den.

Är en läkare som arbetar i en luftig miljö men har ägnat sin tid och kraft åt detta projekt. Hon hade Skadespelardrömmar som hon lade på sin sida för att visa sin manlighet och bli mer vältränad. Han är en gudfruktig person med en stor medborgerlig plikt.

Om vi ​​skulle prata om något annat, så hade du varit bäst året innan när Syrran Flisan adopterade sonen Winston. Om du kan skaffa en ny familjemedlem är det som att få bästa möjliga gyva. Jag är mer fäst vid honom än någon annan person, tänkte jag säga. Haha! Han är den bästa. Som du sa, det är “mystifierande” för gossa, men “perfekt” att återvända till honom. “Vi är supertighta”, svarade du.

Det är rätt. Flisan kommer att ta Winston även om han har eget blod och egna tarmar. Vid det här laget är jag extatisk över att jag har kunnat lyssna på den här sidan. Ja, jag tror att det är lätt att komma överens med människor man står så nära, i synergi när man är i samma familj.

Det är möjligt att se sig själv i den andras ögon. Om Flisan gör något fel är jag säker på att jag blir irriterad på mig själv, och det omvända är också sant. Sedan Winston kom har vi blivit ännu tightare. “Du säger aldrig att jag är gullig längre” var det enda jag hörde henne säga till mig. Jag är en liten flicka, men jag är inte den mest godtrogna personen i hennes liv.

Happy Jankell Pojkvän
Happy Jankell Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!