Hasse Andersson Familj

Sprid kärleken
Hasse Andersson Familj
Hasse Andersson Familj

Hasse Andersson Familj – Monica Forsberg och Hasse “Kvinnaböske” Andersson är med i ett band. De har inga gemensamma förfäder. Alla artister är under tjugofyra år. Två biologiska från ett tidigare förhållande, en bonusavkomma och ett fosterbarn. Var och hur är de? Ja, det kom ett svar, men det kom inte.

Malmöborn, Hasse Andersson föddes den 28 januari 1948 och är nu 72 år gammal. Han är en välkänd countrysångare och låtskrivare, bland annat tack vare sitt arbete med bandet Kvinnaböske.Guld och gröna skogar”, artistens vinnande bidrag i Melodifestivalen 2015, tog honom till en oväntad plats i tävlingen. För två år sedan var han tillbaka på Mello-scenen, denna gång som co-producent med Clara Henry och David Lindgren.

Hasse har återförenats med sin sedan länge förlorade syster Monica Forsberg, som jobbar som sångerska och låtskrivare. Han är även översättare, barnboksförfattare, röstskdespelerska, vanliga skdespelerska och dubbningsproducent och filmproducent.Än så länge hamnar relationerna med de fyra barnen i fokus.

Monica och Hasse har varit gifta i över 20 år, men de har inga egna barn. Trots detta har de inte blivit yngre! Hasse har totalt fjorton barn. Lisa och Jenny är barn i ett tidigare förhållande. Han har en syster, Maria, och en fosterbror, Jim.

Som Hasse Andersson tidigare avslöjat i en intervju med Kvällsposten så sjunger och spelar både Lisa och Jennys döttrar gitarren.I eftermiddag jobbar Hasse med Lisas ljudteknikerdotter Thomas.Det verkar som att Jims barn har ryckts från honom. Nu är han tillbaka i hemstaden ngelholm, helt ensam. Hasse säger att det har gått bra för honom.


Försök att föreställa dig hur det skulle vara att leva bland dvärgar och ladugårdsdjur som alla är rädda för dig.Hasse har totalt fem barn, vilket gör honom oerhört glad. Men om någon i den stora familjen har uttryckt intresse för musik så är det Amandas storasyster Hasse, som säger till Hasse att hon tror att musikerna definitivt har tappat bort sig där borta.

Att ha många hundar och barn som alla flimrar är Hasses mål.Mina tre hundar och mina fem ladugårdar är mina husdjur. Hasse hade tidigare sagt i en intervju med Eskilstuna-Kuriren att han inte skulle använda dem till en sketch. Han befäster:

För mig är det avgörande att vi lär känna varandra, då både män och kvinnor har funnits i mitt liv så länge jag har levt. Men om miljön ska ta hänsyn till allas önskemål måste den respekteras av alla. Den svenske countrysångaren och låtskrivaren Hans Olle Lennart Andersson (född 28 januari 1948 i Malmö, Sverige) har haft listframgångar i Sverige på 1980-talet med sina album.

Han tävlade i Melodifestivalen 2015 med låten “Guld och gröna skogar” i ett försök att representera Sverige i Eurovision Song Contest 2015. Semifinalisten Kristin Amparo var hans motståndare i andra chansen (Andra chansen) i rebro den 7 mars. 2015, där han slutade trea.

Han vann duellen och gick vidare till mästerskapsomgången, där han slutade fyra totalt med 78 poäng, där 10 kom från den internationella juryn och resterande 68 kom från de svenskar som lagt sina röster. SVT meddelade den 30 september att Andersson tillsammans med Clara Henry och David Lindgren skulle arrangera Melodifestivalen 2017 för alla sex program.

Hasse Andersson Familj: Monica Forsberg,
Jenny Andersson , Lisa Andersson

Professionellt känd som Hasse “Kvinnaböske” Andersson, han är en svensk countrysångare och låtskrivare som blev en framträdande plats på 1980-talet efter att ha fötts som Hans Olle Lennart Andersson i Malmö.

Första gången Andersson stod på scen var som elev på Malmögymnasiet, där han spelade gitarr och sjöng med i Cliff Richards “Living Doll” på engelska. Sedan var det turneringar på skolor och festivaler. Som 15-åring jobbade han på Kiviks marknad varje dag, mellan lunch och middag, för att göra framträdanden.

Inledningsvis gav han inte full uppmärksamhet åt musiken; i stället satt han i sin fars fotspr och blev pltslagarlärling på Eslövs Rostfria. Tidigare var han särskollärare och jobbade även i regnet. Han flyttade till Kvinnaböske, Sverige, 1970 och bildade Kvinnaböske Band med några andra musiker.

Hasse Andersson Familj

1980 släppte han sin första LP, som man inte ens kommer ihåg. Hans andra LP, “Skomagare Anton”, bland annat gjorde honom känd; låten släpptes i flera versioner och sålde 500 tusen exemplar. Låten “Skntry” var en recensents favorit av hans musik.

Han blev ännu mer känd efter att ha spelat in låten “Midnight Rider” med melodin av en uggla. Anderssons offentliga rekord sattes vid den tidpunkt då han första gången klev upp på scenen. “Höstens sista blomma”, “Marknadsvarité”, “En rynkig gammal fru” och “Dans p Vejby” är bara några av de välkända låtarna på den här listan. På 1980-talet skapade Andersson flera tv-program, bland dem Hasse och hans vänner, som var instängda i en utomhusmiljö.

Hasse Andersson Familj
Hasse Andersson Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!