Hedvig Lindahl Familj

Sprid kärleken
Hedvig Lindahl Familj
Hedvig Lindahl Familj

Hedvig Lindahl Familj – När ett heterosexuellt par får barn i Sverige är båda föräldrarna juridiskt erkända som barnets vårdnadshavare. Även om processen har varit komplicerad för gifta par. Oroa dig inte om en man bor utomlands.

Detta är något som svenska landsmaulvakt Hedvig Lindahl, som har bott i England, Tyskland och Spanien de senaste åren, kan intyga. Tillsammans med sin fru Sabine Willms är Lindahl stolt förälder till Timothy, 8, och Nathan.

Men hittills har Lindahl bara fungerat som juridisk far i Sverige för den äldsta generationen. En internationell insemination i Sverige skulle kräva en närståendeadoption. Och för att genomföra en sådan måste man visa upp identitetsbevis för den icke-biologiska modern och barnet. Och eftersom Nathan är född och uppvuxen utomlands har Hedvig Lindahl inte varit Nathans vårdnadshavare i Sverige sedan han var ett litet barn.

Men nyligen fattade Sveriges riksdag ett beslut som innebär att en kvinna som inte har fött barn men nu eller tidigare är gåva med barnets mamma under vissa förutsättningar automatiskt skulle erkännas som barnets vårdnadshavare.

Äntligen, säger Hedvig Lindahl som är avslappnad och nöjd med resultatet. Nu kommer stressen på vår familj att minska mycket. Och det borde ha varit en självklarhet att om man är vårdnadshavare i ett land så ska man inte kräva att man adopterar sina egna barn igen, som Hedvig Lindahl (som är lätt att behaga på flera sätt) uttrycker det.

Det är goda nyheter för de som arbetar med det här projektet eftersom de inte kommer att behöva hantera så mycket stress. Och de gör mycket onödigt arbete.Det faktum att jag inte är erkänd som juridiska föräldrar till ett av våra barn som är född utomlands är något som har orsakat mycket bestörtning i Sverige.

Men saker och ting har förändrats i Sverige nyligen. Från och med den 1 augusti känner jag igen jag själv och min make som vårdnadshavare i vissa situationer. Inte idag, hoppas jag!Enligt gärningsmännen skar tre män av hans bildörr och stal hans lyxklocka, som var värd 75 000 euro.

Han flyttade hit från Tyskland och Bayern München, även om han inte har tillbringat mycket tid i sin nya hemstad ännu.Bild rapporterar att Robert Lewandowski nyligen har flyttat till Barcelona. Samtidigt skrev han autografer till personerna som satt bak i bilen.


Enligt tidningen blev han brutalt våldtagen efter att ha tagit sin bild och sedan övergiven med sina smycken till ett värde av 75 000 euro (motsvarande omkring 800 000 kronor).Sedan skulle Lewandowski behöva personligen använda sin bil för att jaga ligisterna innan han ringde polisen och gav dem en chans att gripa honom.

Polisen lokaliserade senare klockan i en trädgård, där Lewandowski hade tränat med bollen inför söndagens match mot Real Sociedad.Tidigt på tisdagsmorgonen såg det ut som att Bianca Salmings rekordlöpning på 6101 poäng, den tredje bästa i svensk historia, var på väg mot sitt slut.Seglingen gick stadigt åt alla håll och den goda trenden höll i sig även under torsdagen då långsegling och precisionsgjutning var som bäst under säsongen.

Hedvig Lindahl Familj

Salming samlade 95 poäng framför mållinjen (800 meter) över sitt personbästa. Jag gillar siffran 800, men det är verkligen ett långt skott oavsett hur mycket du gillar det. Efter lunch meddelade Salming, “Människan vill uppträda.”

Salming gick till offensiven från första början genom att lura och hamna i tatelposition. Den 23-åriga ringen bröt något på andra sidan banan, och vid 2:11,85 blev de eliminerade från tvisten. Det gav 6185 poäng, ett nytt personbästa. Dessutom slutade Salming på åttonde plats totalt efter att ha flyttat upp två platser i matchen.

Bianca gör ett fantastiskt mangoläger. Christian Olsson, expert från SVT, säger att hon gör ett bra jobb med serien och att det finns utrymme för tillväxt.Salming själv var överlycklig efter tävlingen i torsdags.

Nu kan du bara köra på adrenalin så det är otroligt spännande, utbrast hon när SportExpress hämtade henne från tävlingen.Salming säger om sin aggressiva strategi i 800-metersloppet: “Jag visste bara, “jag kör mitt eget lopp.” Jag visste att de skulle dyka upp till slut, så jag gjorde allt jag kunde för att ge mig själv en fördel.

Salming och tränaren Vladimir Petrovic hade siktat på att klara 6200 poäng, så hon började känna sig trög efter lunch. Men när jag nådde nivå åtta insåg jag att jag hade uppnått mina två mål. Då tänkte jag “Bianca, nu kan du slappna av och njuta.” Jag personligen har ingen aning. Mycket bra träning har gjort att jag kan träna kontinuerligt, och det är det som gör mig så stabil. Men man skulle hoppas att det skulle stanna.

Hedvig Lindahl Familj
Hedvig Lindahl Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!