Helahälsingland Familj

Sprid kärleken
Helahälsingland Familj
Helahälsingland Familj

Helahälsingland Familj – Det var ett svenskt medieföretag känt som Hälsingetidningar AB (ofta förkortat HTAB) som gav ut tidningar som Ljusnan, Ljusdals-Posten, Hudiksvalls Tidning och Söderhamns-Kuriren. Det Hudiksvallsbaserade företaget hade cirka 175 anställda och en inkomst på 215 miljoner kronor 2008. Söderhamnnytt, Bollnäsnytt, Hudiknytt och Ljusdalsnytt delades alla ut gratis av Hälsingetidningar.

Tidningarna var tätt sammansvetsade och hade en mångårig redaktör. De har inte heller egna webbsidor, utan publicerar istället innehåll på den samlade Helahälsinglandsplattformen. Verksamheten startade upp som ett större bolag 2013, men aktieägarna kommer att behöva träffas igen om några år, 2022.

Den 1 september 1999 förvärvades Ljusdals-Posten och Hälsinge-Kuriren samt Centerägda Hudiksvalls Tidning och Hälsinglands Tidning-upplagan av Ljusdals Tidnings AB, som blev bolaget. Ungefär hälften av företaget ägdes av familjen Svender (via Ljusdals Tidnings AB) och familjen Centertidnings. Mats mvall, tidigare chefredaktör för Ljusdals Tidning, har befordrats till chefredaktör för alla Sveriges dagstidningar.

2001 skars titeln Hälsinglands Tidning drastiskt ned och upphörde så småningom. I mars 2007 bytte Hälsinge-Kuriren namn till Söderhamns-Kuriren.När Centertidningarna veks vintern 2005 tog Mittmedia upp annonsering i Hälsotidningarna. I och med detta beslutade familjen Svender att sälja sin andel i företaget till Mittmedia. Sedan dess har Mittmedia förvärvat Bollnästidningen Ljusnan och införlivat det i sina Hälsingetidningar.

En helsvensk webbplats släpptes i mars 2009. Hellesingetidningarna behöll dock sin samordning.Efter att Mittmedia tagits över av Bonnierkoncernen gjorde flera förändringar av organisationen med satsning att f tydligare lokal prägling.

Det innebär att den nuvarande gemensamma chefredaktören ersätts av fyra separata personer i mitten av 2020. Efter avslutningen av säsongen 2020/21 är det återigen dags att kröna Sveriges främsta juniorlag i ishockey. Det kommer att finnas totalt fyra lag som tävlar i Junior Elite Series-mästerskapsspelet, där två av lagen kommer från Sveriges hemland.

Helahälsingland Familj

Ljusdals BK möter Villa Lidköping, och Edsbyns IF tar sig an IK Sirius.Helgens semifinaler avgörs i dubbelspel på torsdagar och söndagar och om du är prenumerant (eller anmäler dig till det) kommer du att kunna se matcherna live på helahalsingland.se. Game över; dags att fatta ett beslut. I så fall är det bra att vi kan börja skicka in bud från kvartsfinalen och framåt; vi vet att det kommer att finnas ett stort intresse från juniorbandyfans när allt kommer ihop.

Bandyredaktören och tf-chefredaktören på Bandypuls Andreas Tagg sa: “Det är bara en fråga om att fördriva tid och se på framtidens elitseriespelare, av vilka några redan är där och spelar på seniornivå också.” Edsbyns IF fullbordade säsongen med 14 av de 16 möjliga matcherna och slutade fyra i den underliggande serien. Edsbyn slog ut Sandviken i kvartsfinalen, och Ljusdal kryssade till seger i Västers slutspel.

Villa Lidköping slutade trea i grundserien och slog ut Nässjö ur kvartsfinalen med en 15-4-seger. Sirius, som slutade femma i grundserien, spelade hemma mot Vetlanda och förlorade den första kvarten med 0-6, men kom tillbaka för att vinna andra kvarten med 8-3 och gå vidare till semifinal. De två återstående matcherna läggs om så att vi säkert vet vilka som möter i årets SM-final på Studenternas IP den 18 mars.

Är det möjligt för Sirius fiender att identifiera Edsbyn som en fanfavorit? det är frågan som ställdes i den första. Den andra semifinalen, mellan Villa och Ljusdal, känns som den har öppnats upp på förhand. För att se semifinalerna behöver du vara prenumerant på någon av Hälsingetidningarna eller på helahalsingland.se. “Det lär dig att vara dramatisk, och det är det vi älskar”, säger Andreas Tagg. Klicka här om du ännu inte är prenumerant, eller här om du vill logga in och få tillgång till allt material på helahalsingland.se.Anette Ljungberg, 52, är ny ägare till huset Lingonvägen 5 i Hudiksvall. Det har gått 80 år sedan huset byggdes…

Sett i sitt sammanhang… Arvet efter Ernst Göran Näsström. Priset på 2 750 000 kronor avslutades ägaröverlåtelsen i juni 2021. En försäljning hade gjorts mindre än en kilometer bort… Toppartikel på helahälsingland.se i tisdags: en ökning av kokainanvändning bland unga.

Under året 1968 fick Hudiksvalls ungdom en ny chans att trivas. Diskoteket Högliden har… Sett i sitt sammanhang… så perfekt som man kunde hoppas på. Allt var Ernst Hennings verk, och han var nöjd med resultatet. Tyvärr har flera tonåringar äldre än du varit här och argumenterat…

Här finns lugnet och stillsamheten alldeles runt knuten. Järvsö är en idealisk utgångspunkt för att utforska hela Hälsingland, med sina milsvida vandringsleder genom mystiska hälsingeskog och mängder av möjligheter till flygupptäckning. Ta en tur till de kungliga herrgårdarna från en svunnen tid, de världsarvslistade Hälsingegrdarna, och upptäck gåtorna med fiskebodarna och havsbaden som sträcker sig längs Hälsingehalvöns kust. Ta en tur västerut så ser du Hamra nationalparks höga, vridna träd.

Helahälsingland Familj
Helahälsingland Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!