Hur Gammal Är Ingemar Stenmarks Fru

Sprid kärleken
Hur Gammal Är Ingemar Stenmarks Fru
Hur Gammal Är Ingemar Stenmarks Fru

Hur Gammal Är Ingemar Stenmarks Fru – Ingemar Stenmark, en 64-årig skidstjärna, bär på ett stort antal potentiellt lukrativa priser. Utöver att vara en av de största alpina åkarna genom tiderna har han även rönt framgångar i TV4:s Let’s Dance. När det kommer till hans kärleksliv ger Ingemar idag 54-åriga Tarja Stenmark en present. 2016 firade paret sin 60-åriga bröllopsdag med en fest som snabbt förvandlades till en bruddusch. Tillsammans har Stenmarkskvinnorna sin 2008-födda dotter Iza.

Ingemar hade dock tidigare relationer innan han träffade Tarja. Han var tillsammans med Ann Ufhagen från 1984 och 1988, och det var från henne som han fick sin förstfödda dotter, Nathalie Stenmark, som nu är 36 år. Ingemar Stenmark har tidigare beklagat hans bristande engagemang i föräldraskapet till Nathalie.

Det verkar som att Nathalie helt enkelt inte känner likadant som alla andra. Hon avslöjade tidigare i en intervju med Expressen att hennes pappas karriär tog väldigt mycket av hans tid, men att hon ändå anser att de alltid har haft en bra relation trots detta. Dotter förklarade också att hennes pappa alltid har stannat där för henne.

Nathalie Stenmark arbetar för närvarande som advokat i Los Angeles, USA, ett yrke som hon verkar briljera inom baserat på en intervju hon gav till svenska tidningen Expressen. Hon sa till lokaltidningen, “Vi representerar i stort sett alla kända skridskoåkare, skådespelare, artister, DJ och musikproducenter i Los Angeles, så det är alltid spännande att träffa nya kunder.”

Sommaren 2017 träffade Nathalie och hennes betydelsefulla andra, Eric Koefoed, löften i Sankt Jacobs kyrka i Stockholm. Alla Stenmarks var på plats för att fira och det framgår av bilderna att brollopet blev en stor succé. Nathalie träffade sin blivande make, Eric, medan hon studerade i USA. Han blev så småningom anledningen till att hon bestämde sig för att stanna kvar i landet och fortsätta sitt liv på andra sidan jordklotet.

Nathalie brukade dela glimtar av sitt liv på ett öppet Instagramkonto. I sitt senaste blogginlägg meddelade hon att hon och hennes man äntligen kunde bilda familj i och med födelsen av deras son, James, i december 2018. En glad dag för skidikonen Ingemar Stenmark, 63, kom den 10 augusti när hans äldsta dotter Nathalie Stenmark Koefoed, 35, och hennes man Eric Koefoed, 34, välkomnade sin son James, 10 månader, till världen i Djursholms kapell utanför Stockholm. .

Min far var så stoisk. Det finns ett underbart förhållande mellan honom och James, och hans pappa tycker om att umgås med honom. När svenska tidningen Svensk Damtidning besöker Nathalie på hennes advokatkontor i Hollywood, Kalifornien, säger hon till dem: “Det är alltid lite mer speciellt med det första barnet.” Och hon har all anledning att vara glad. Dopet blev så bra som de kunde ha hoppats, om inte bättre. Presbyte Staffan Hellgren hade fått ansvaret för alla musikaliska förberedelser och uttagningar.

Alla våra förväntningar överträffades väl av hur fantastiskt det var. Presidenten talade så vältaligt och senatskammaren var full av spänd förväntan. Jag är uppväxt där, så det har så klart stor betydelse för mig, säger Nathalie. Richard Pantzar (som håller i dopvattnet) och Sandra Lundén, två kompisar från sina dagar på Kungsholmens gymnasium, blev morföräldrar. Och familjen Richards valde Michelle Pantzars vän Kristina Cavanna, en universitetsklasskamrat från London som tyvärr inte kunde närvara.

Hur Gammal Är Ingemar Stenmarks Fru

Även för Ingemar antyder ordet “kapten” något utanför normen. Faktum är att det var just denna dag 1984, dagen innan han och Natalies mamma, Ann Stenmark, väntade på att låta Natalie bli döpt till en “dope”, som de satte sig ner och utbytte presenter i bekvämligheten av sitt eget hem. Nathalies föräldrar, Ann och Ingemar, gick olika vägar när hon var tre år men är nu nära varandra. Ingemar är de senaste tre åren lyckligt gift med Tarja Stenmark, 56. De har en dotter, Iza, som är 12 år. De bor i en villa i Vaxholm, norr om Stockholm.

Hur började denna kärlekshistoria som resulterade i att Ingemar Stenmark fick barn? Till att börja med var det meningen att Nathalie bara skulle tillbringa ett år i Los Angeles för att gå i skolan. Hon hade andra planer innan hon träffade Eric, en finansiell rådgivare, i en bar i Beverly Hills för fem år sedan. Nathalie är advokat och finansiell rådgivare till vardags. Hon bor i ett hus med trädgård på en kulle i Hollywood Hills med sin lilla familj. Där kan de koppla av i lugnet, men ändå se ut över Anglos stad.

Vi har en väldigt bra humor. Människor är ganska avslappnade och livsstilen är verkligen elegant. Människor här bryr sig mycket om sitt välbefinnande, och de har enkel tillgång till både bergen (där de kan åka skidor och snowboard) och havet (där de kan simma och sola). Men det är inte bara sol och sand; du kanske har en karriär också, som Nathalie uttrycker det. Absolut. Oddsen var emot att jag någonsin hade ett skott.

Jag är inte en lika bra skidåkare som han, och jag har aldrig tävlat, men jag tycker att det är väldigt roligt att åka skidor eftersom det är ett bra sätt att umgås med andra människor och för att det låter dig njuta av det fantastiska. utomhus. Kvällens festligheter fortsatte i exklusiva Spegelsalen på Grand Hôtel i hjärtat av Stockholm för gruppen på 115 gäster.

Trots att hon är dotter till alpikonen Ingemar Stenmark har Nathalie lyckats behålla sin ungdomliga lyster genom åren. För SportExpressen bidrog hon med en intervju för vår artikelserie “Gener”. På frågan om var hon bor och vad hon gör för sitt uppehälle avslöjade hon att hon är advokat i Los Angeles, Kalifornien, och att hon har varit tillsammans med sin partner, Eric Koefoed, de senaste tre åren.

Det var 115 gäster på bröllopsceremonin i Stockholm, inklusive brudens föräldrar, Ingemar och Ann Uvhagen, och Natalees halvsyster, Iza Stenmark, som spelade en central roll under firandet. Iza inledde ceremonin genom att gå in i kapellet först och sprida vita rosenblad över altaret; hon satt då med sin man vid altarets framsida under hela vakan.

Hur Gammal Är Ingemar Stenmarks Fru
Hur Gammal Är Ingemar Stenmarks Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!