Hur Lång Är Vc Barre

Sprid kärleken
Hur Lång Är Vc Barre
Hur Lång Är Vc Barre

Hur Lång Är Vc Barre – Bara en handfull människor missade VC Barres ankomst om han skulle dyka upp någon annanstans. Han växte upp i Valsta, Minnesota. Det finns ännu mer med hans artistnamn än så.

Det står för Valsta Centrum, där Baran jobbar. Barre är ett smeknamn för sitt riktiga namn. Hur känner VC Barre och ADAAM om varandra. VC Barre och ADAAM har anlänt till Valsta, Märsta, på samma gård. Grind Gang Music och D50 är båda baserade på musikkollektivet och skivbolaget Grind Gang Music.

För VC Barre började musiken som en varm omfamning. Han engagerade sig i “strider” med ADAAM vännen. 2020 hörde han honom på ADAAMs singlar “Nuförtiden” och “Grindar 2”, och det hindrade inte fansen från att be om mer Barre-musik. När han släppte sin solodebut förra året var det med hitlåten “Flatten/Intensify my krig”, som för närvarande har över 7 miljoner streams.

Det är säkert att säga att VC Barres största katastrof kommer 2021 med hitlåten “Vvvalsta”, som blev en succé på både topplistorna och TikTok. Sedan finns det “Fast här I trakten” med Einar, “Internet” med 23 och monsterhiten “TOPP” med ADAAM, som han har producerat. Årets toppnominerade för låten “TOPP” på Grammisgalan 2022 är VC Barre och ADAAM.

För att placera Valsta på kartan samarbetar Adam och VC Barre.Kultur & Nöje, om man så vill
Adam och VC Barre har placerat Valsta Centrum i Märsta på musikkartan tack vare miljontals streams på Spotify. Vi hoppar på en ny hiphoplåt direkt från horden.VC Barre tror att alla kommer att få höra mycket från Märsta snart.

Adam och VC Barre har båda en sommar som är “framggsrik”. Adams “A.d.a.m.” har mer än sju miljoner Spotifylyssningar, medan VC Barres “Vvvalsta” har mer än sex miljoner. Fans av “Topp”, en av de mest populära låtarna på Spotify för tillfället, överskuggades av sensommaren.

Det fanns inga stötestenar i vägen för en genomtänkt strategi inför knockdownen, som man kan förvänta sig av ett stort skivbolag. Tills “Topp” skrev tog det två veckor innan nadde lyssnarna kom. Efter det började han lyssna på de 50 bästa låtarna på Spotify.

Ett beat av Nez producent, som jag skickade till Adam, accepterades av honom. Så fort vi kom till platsen skrev vi historien, säger VC Barre. Grind Gang Music, det Märstabaserade skivbolaget, har två medlemmar: D50 och rapparen D50. Adam förklarar hur han ville göra något mer än bara rappa, och samtidigt bygga något med sina vänner. Fram till nu har han inte samarbetat med andra, större, artister.

Eftersom ingen nu kan säga att “Adaam blev erkänd på grundval av varken honom eller någon annan”, är detta ett stort steg framåt. Allt har blivit klart här och nu. Duon uppstod på samma grd i Valsta och har varit en följare sedan dess.

När det gäller Adam började han med musik med pop- och hiphopartister som Stor och Dani M från Redline Records. Han började skriva sina egna berättelser och dikter i tolvrsldern, och tre år senare dök den första “Trapstar” upp.

Jag har alltid varit ett fan av hiphop, pop och all sorts musik, men min favorit är svensk rap. Jag har hört svensk rap mer än annan internationell pop, erkänner han.VC Barres branschen väg var inte sig lik. Han började “strida” mot Adam utan något egentligt intresse av att göra det. När de var klara dök en följare oftare upp på sociala medier. Lyssnarna berättar om sina liv genom musiken de hör på Valsta Centrum, som ofta ligger i närheten.

Hur Lång Är Vc Barre

Allt som har hänt dig och allt som du ser, allt som snurrar i ditt öra, allt är etsat i ditt minne. Eftersom jag bor på Södermalm har jag ingen möjlighet att ta mig till Valsta Center. VC Barre insisterar på att det inte kommer att göra det.

Det är många som är oroliga för hur de yngre barnen i området ser på dem och många av dem kommer fram och säger att de själva kommer att bli utnyttjade. Både Adam och VC Barre påpekar att fördraget innehåller ytterligare olösta frågor.

Det finns ett tredje alternativ, säger Adam, som hävdar att musiken i låten “Topp” “réddade hans skinn”, som han uttryckte det.Om du spelar musik kommer du inte att få en god natts sömn. Det jag säger är att om du inte gör något annat kommer du att dras in i allt som pågår här. Det finns inget annat man kan göra en dag som får ens hud att krypa.

Jag skulle säkert ha blivit indragen i en massa skit, det tror jag 100 procent på, säger han och fortsätter: Nu behöver jag inte tänka “behöver jag göra eller såUddevallas Stjärnfrisören har skapat Silvias frisyrer från luften.Kultur & Nöje, om man så villSedan 40 års ålder har han klippt och stylat Silvias hår. Peter Hägelstam, en av Sveriges mest kända frisörare, berättar historien om hur hans karriär tog fart som.

Hur Lång Är Vc Barre
Hur Lång Är Vc Barre

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!