Ida Hallquist Pojkvän

Sprid kärleken
Ida Hallquist Pojkvän
Ida Hallquist Pojkvän

Ida Hallquist Pojkvän – När TV4-serien Ack Värmland debuterade i mars förra året blev hon direkt “Fanny i Ack Värmland” med två miljoner svenskar. Vi börjar spela in säsong 2 till hösten, men under tiden är Ida fast besluten att bygga ett namn åt sig själv. Uppskattar det verkligen. Saker och ting har förändrats ganska mycket i livet.

De varnade också för att efter bara ett avsnitt skulle det vara en helt ny upplevelse att åka till stan, och det visade sig vara fallet. Chocken var för mycket att bära. Det verkade utmanande för mig på den tiden.

Det var svårt för mig att bearbeta.Sanningen är att de spionerar på varandra och du kan höra deras samtal och viskningar. Även om de kanske tror något annat är människor inte särskilt diskreta. Folk börjar komma fram till dig och säga “hej, det var bra!”

Det var verkligen ovanligt att gå från fullständig frihet till att ständigt bli bevakad, typ. Jag har dock hittat ett sätt att “nöja sig” med det. När folk äntligen öppnar sig börjar det roliga. När de gör detta istället för att sitta vid sidan av och chatta har alla bättre tid. – Det gjorde jag faktiskt inte. Scenen har aldrig intresserat mig.

De två musikalerna jag gjorde när jag var liten var de enda jag någonsin gjort. Min moster mailade mig en bild på mig i en klänning där det stod “så här skulle du passa”, men det var för min mammas födelsedagsfirande och jag kände mig inte tillräckligt säker på mig själv för att prova det.

Jag var dock väl medveten om det.Idas pappa Malte Hallquist ringde några veckor senare för att berätta att Ack Värmlands Pontus, Björn Andersson-Ling, hade informerat Ulf Malmros om hans dotter. Malte är en välkänd komiker som har samarbetat med sådana som Björn Andersson-Ling och Johan stling i scenföreställningen Stört.

Och när de väl behöver en är det otroligt spännande att ge det en chans.Sen tog jag chansen och åkte hem. När de kontaktade mig för att berätta att jag hade rollen antog jag att det var en del snarare än en ledning.

Det var alltid ett faktum att jag var Mias dotter, men jag hade ingen aning om att det skulle spela så stor roll i mitt liv. För att vara ärlig så hade jag inte mycket skolgång, men jag tänkte att det här skulle vara en bra tid oavsett hur det blev.

Nej, vi är inte släkt, men det är uppenbart att du känner igen mycket eftersom jag porträtterar en tjej i min egen ålder. Ett beslut skulle kunna fattas snabbare. Det finns pojkar jag kan bli irriterad på, vänner jag kan tröttna på och till och med min mamma som jag kan bli arg på.

Naturligtvis betyder det att säsong 2 kommer att bli ganska annorlunda. Din familj är ofullständig utan ett barn, och nu finns det ett. Det gör jag faktiskt inte, men att arbeta som resurslärare gör att jag kan spendera mycket tid med barn, vilket jag älskar. Jag känner mig trygg i min förmåga att ta på mig rollen som mamma. Oavsett så är jag glad över att bli mamma. – Ja! Ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag att jag faktiskt skulle göra det.

I början var det vetskapen om att jag alltid kunde falla tillbaka på detta eftersom säsong 2 var garanterad, och sedan var säsong 3 möjlig, men i slutändan oundviklig. Sedan insåg jag att eftersom jag har längtat så mycket efter det här, kommer jag fortfarande att sakna det efter det tar slut.

På grund av min brist på testning kan jag inte säga. Jag tycker att det skulle vara intressant att se om du kan lyckas i en ny roll. Inspelning av Ack Värmland skedde i Trollhättan. Ida Hallquist, som då var 20 år, hade aldrig upplevt något liknande. Under den första natten upplevde hon “en liten panikepisod”, säger hon.

Vid det laget klickade allt på plats. Tanken på att jag är oförmögen att utföra denna uppgift orsakade mig betydande ångest. Okej, så varför är jag ens här. Så jag sov inte så mycket den natten, men sen gick jag upp och körde och det gick bra. Alla i laget var så artiga och stöttande, och de berättade hela tiden för mig hur bra det var och hur rolig jag var, men de första veckorna eller två kämpade jag verkligen för att må bättre. Ångestliknande kanske.

Ida Hallquist Pojkvän

Första veckan efter inflyttning stannade min pappa hemma hos mig och sov på soffan. Jag antar det, men bara om du känner någon där att prata med; Det gjorde jag inte. Sedan lärde man känna dem förstås. Det har gått mindre än två år sedan Ida först hämtade Ack Värmland, ändå känns det som en livstid.

Som ett resultat förlitade jag mig mycket mer på andra människor. För att bara ge ett exempel, jag skulle aldrig kunna överleva på egen hand. Innan jag flyttade bodde jag fortfarande hemma hos mina föräldrar och var beroende av min sambo. När jag väl kom fram befann jag mig ensam. Jag har ett liknande intryck.

Jag var dock orolig för den kommande flytten förra veckan. Sedan bestämde jag mig för att jag inte ville flytta tillbaka till mina föräldrar, men jag ville ändå inte bo själv, så jag avslutade mitt förhållande och… Allteftersom tiden gick fick jag förtroende för vem jag var och vad jag ville ha ut av livet.

Ida Hallquist Pojkvän
Ida Hallquist Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!