Ida Johansson Död

Sprid kärleken
Ida Johansson Död
Ida Johansson Död

Ida Johansson Död – Ida Johansson, en 21-årig joggare, mördades på banan två år tidigare. Mordet fick stor publicitet. Det blev en stor sak för polisen och en återkommande händelse för media. Idas bild var överallt. Bakom rubrikerna lärde polisen Patrik Zanders känna henne.

På morgonen brukar jag kolla nyheterna på nätet och denna morgon var inget undantag. Idag är det den 6 augusti 2015. Så fort jag hörde att en ung kvinna hade försvunnit i Väsby, Uppland, visste jag att det här skulle bli en stor historia. Vid den tidpunkten skulle det vara nödvändigt att undersöka de många mord som begåtts av lokal polis och att ta hjälp av de av oss som bor i närheten.

Jag hade den ljusa idén att jag kunde fungera som en kontaktpunkt för Idas anhöriga. Min bästa väns son fick diagnosen cancer en gång. Min vän berättade senare hur mycket det betydde för dem att jag hade stått vid sidan av dem.

Som ett resultat av den insikten insåg jag att jag kunde spela en viktig roll i organisationen. Det är vanligt att folk är rädda för att ställa svåra frågor eller säga fel saker, men ibland är allt du behöver göra att vara där utan att frukta sorgen.

En kollega upptäckte Idas kropp i en skogshygge natten till den 6 augusti. Min första kontakt med Idas familj kom några dagar senare och jag gick för att träffa dem för en intervju. När vi letade efter en bild för att representera Idas sista år kunde vi inte hitta något som stack ut.

Det fanns inga fysiska eller känslomässiga övergrepp, ingen skum pojkvän och ingenting. Jag höll dock fast vid min tro att det måste vara något jag hade förbisett under mina intervjuer med Idas vänner.En vän till Ida sa till mig, “Det finns inget mer att berätta om Ida, hon var världens vackraste”, efter att jag pressat henne för hårt i mitt sökande efter information. Vid det tillfället var jag övertygad om att det var en psykopats verk utan koppling till Ida.

Även om förhöret hade fått mig att känna mig obekväm och resulterat i många tårar från min vän, var det tröstande att få möjligheten att förklara mig på begravningen.För omgivningen stämde familjens skildring av Ida som en underbar, optimistisk person som verkligen brydde sig om att hjälpa andra med verkligheten.

Hennes mamma sa en gång: “Jag tror att samhället behövde Ida.” Jag kan bara hålla med henne. Ida gick på college för att bli samhällsvetare och hjälpte till att ta hand om sin handikappade lillasyster.Sådana individer är avgörande för vår framgång.

Vi fortsatte att spåra Idas liv och jag fick tillträde till hennes flickrum, där jag vred och vände på saker, letade igenom hennes Instagram och spionerade på henne på de mest intima platserna.Jag kunde få nya vänner, få kontakt med andra människor och i allmänhet leva ett lyckligare liv.

På grund av deras öppenhet kunde jag och mina föräldrar bilda ett så starkt band. Till begravningen frågade Idas föräldrar om jag ville vara med och om jag ville prata. “Du verkar känna Ida bättre än vi”, menade en av dem.

Tidigare hade jag varit kontaktperson för familjer till offer för grova brott, men det här fallet var annorlunda. Tidigare hade jag en lång historia av intresse för offret och deras familjemedlemmar. Jag träffade Ida för första gången efter hennes död.

Min relation med Idas familj var intensiv från början och jag uppskattar att jag satt 15 timmar vid deras matbord och pratade med dem. Allt från det praktiska till det rent mänskliga har diskuterats. Jag gick till dem för att berätta om dna-matchen. Under tiden sa Idas mamma hejdå till sin lillasyster och hennes pappa bryggde te. När vi alla var tillsammans sa jag: “Är ni alla här.”

Ida Johansson Död

“Vi har haft en stor träff. I det här fallet har vi en misstänkt i åtanke. Ett tag hördes det inget som helst ljud. Sedan, med en lätt lutning av huvudet, sa mamman: “En annan familj i sorg. “I framtiden fick vi reda på att det fanns mycket privat information som flöt runt på nätet.

Till slut gick jag tillbaka till familjen för att berätta vad som var sant och vad som var rykten, även om allt inte var sant. När förundersökningsfynd läcker ut är detta ett tydligt exempel på hur familjemedlemmar kan påverkas negativt.

För att försäkra oss om att vi inte skulle behöva ta itu med horderna av reportrar gjorde vi ett förrättegångsbesök i tingshuset. Jag gjorde allt jag kunde för att göra familjen redo för deras möte med den ansvarige för Idas försvinnande.

Jag har haft mindre kontakt med Idas familj de senaste två åren och vi pratar bara några gånger i kvarten nu. I vissa fall har uppföljningskontakten med familjemedlemmar efter att ärendet lösts blivit lite mycket. Jag har aldrig känt så på det här stället.

Senast vi pratade var när jag frågade om jag fick berätta för den svenska polisen om Ida, och familjen kände sig nästan hedrade eftersom de var säkra på att det här handlade om personen. De anser att gärningsmannen har fått så mycket uppmärksamhet Mordet på.

Ida Johansson Död
Ida Johansson Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!