Iris Persson Ålder

Sprid kärleken
Iris Persson Ålder
Iris Persson Ålder

Iris Persson Ålder – Iris Persson, Gunillas mamma, har fått medicinsk behandling på sjukhus till skillnad från hemtjänst. Gunilla Persson finner lycka då och då trots att hennes fru Iris har Alzheimers sjukdom. Iris Persson, 95, är välkänd i hela Sverige tack vare sina roller som mamma till Gunilla Persson, 62, och mormor till Erika Persson, 18. Följ med i Iris omvårdnad i hemmet genom Gunillas sociala medier då hon sköts av sin dotter och barnbarn.

Gunilla har haft olika hemsjukvårdare och legitimerade sjuksköterskor som vårdat Iris genom åren, men vården har inte alltid varit problemfri; hon har fått sparka personal flera gånger av olika anledningar. Swedish Hollywood Wives har gett tittarna många möjligheter att bevittna just detta.

Jag är nöjd med mitt beteende. Jag anser mig ha varit utomordentligt mäktig under sådana omständigheter. Du vill inte korsa mig. Gunilla Persson är ingen att lura på. Min mammas liv står på spel, och en fruktansvärd person är ansvarig för hennes vård. Som Gunilla förklarade för Aftonbladet tidigare kände hon sig tvungen att visa sitt allvar.

Den senaste tiden har Iris tillstånd försämrats, så hon fördes till ett sjukhus i Los Angeles för vård. Medan Iris är i goda händer nu, hävdar Gunilla att det första sjukhuset hon fördes till var fruktansvärt.Jag har en mäktig advokat som kommer att kämpa mot sjukhuset åt mig. Flera stämningar har lämnats in på hans vägnar mot det företaget.

Enligt min mening var det bland de bästa sjukhusen i Kalifornien. Det är dock inte längre fallet. Även om Iris minnesförlust och oförmåga att känna igen sina nära och kära är “fruktansvärd” kunde Gunilla hitta lite ljus i mörkret genom att lägga upp den här bilden på sin mor och dotter på Instagram.

Under de senaste tio och ett halvt åren har min mamma gjort vårt hem i Kalifornien till sitt permanenta hem. Iris Perssons (94 år) sjukhusbesök blev en tragedi för dottern Gunilla på grund av Alzheimers sjukdom, säger hon.

Iris Persson Ålder: 96 år

Gunilla Persson, 61, en Hollywoodstjärna, har tagit hand om sin 94-åriga mamma Iris Persson hemma i nästan ett decennium. Iris får palliativ vård hemma, men Gunilla spenderar fortfarande tusentals dollar varje gång hon reser för att träffa henne.

Iris Persson Ålder

Den här gången var det dock en allvarlig resa till sjukhuset. Instagramanvändaren Gunilla Persson skrev att hon och hennes mamma äntligen kunde checka in under hela veckan, och att slutsumman uppgick till $70,00 USD, eller nästan 600,000 SEK.

Persson har också diskuterat jätteräkningen på sin blogg, där hon skriver, “Gud är så bra att han låter henne överleva ännu en gng. Sjukhusräkningen p närmare 70.000 dollar gr till mig eftersom mammas dliga försäkring inte täcker kostnaderna den.

Efter att ha bestämt mig för att åka till Santa Monica för att vara närmare min mamma fick jag ett telefonsamtal från sjukhuset som sa att hon mådde bättre men att hon skulle behöva flyttas till ett annat sjukhus eftersom hennes försäkring inte skulle täcka kostnaden för hennes behandling vid UCLA Medical Center.

I kölvattnet av drottningens död strömmade hennes barn och barnbarn till Balmoral, Skottlands kungliga residens, för att fira tillfället med sin utökade familj. Prins Harry och hertiginnan Meghan meddelade också att de var på väg till Skottland, men prins Charles dog några timmar senare.

Drottning Elizabeth II av Storbritannien gick bort på torsdagseftermiddagen med sina två äldsta barn, prinsessan Anne och kung Charles III, vid sin sida. Enligt The Sun ska Charles III ha varnat Harry för att inte ta med Meghan.

Hertigen och hertiginnan av Cambridges yngre söner, prinsarna Andrew och Edward, tillbringade hela vintern på Balmoral Castle, precis som prinsarna William och Harry.Prins Harry, som flugit till Storbritannien från sitt nya hem i USA, var i luften när nyheten om hans död sändes över hela landet och runt om i världen klockan 20:20 svensk tid.

The Sun rapporterar att prins Harry fortfarande var i Frogmore när hans far ringde honom, trots tidigare rapporter om att han och hans flickvän, hertiginnan av Sussex Meghan, hade sagt att de skulle flyga upp från London.

Charles berättade för Harry att Meghan inte var välkommen till Balmoral eftersom hon inte var tillräckligt nära kungafamiljen, enligt en källa. Han ska också ha berättat för Harry att Kate inte skulle vara med på begravningen och att antalet gäster borde begränsas till den närmaste familjen.

Iris Persson Ålder
Iris Persson Ålder

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!