Jennifer Brown Familj

Sprid kärleken
Jennifer Brown Familj
Jennifer Brown Familj

Jennifer Brown Familj – Den svenska soul- och popsångerskan Vera Jennifer Brown, född i Hjällbo i Göteborg den 18 februari 1972, är en multiinstrumentalist och skådespelerska. Brown växte upp med en svensk mamma, en trinidadisk pappa och två syskon i Hjällbo, Sverige, där hon gick på Montessoriskolan och musikklassen på Brunnsboskolan i Göteborg, där hon introducerades för låten “Fame” från tv-serien Fame. Medan han var medlem i soulpopgruppen Miracle övergick han till att skriva låtar och påbörja en solokarriär när gruppen upplöstes.

Debutalbumet, Giving You The Best (1994), var starkt influerat av R&B och innehöll hits som “My Everything” och “Heaven Come Down”, som producerades av välkända amerikanska producenter, inklusive Anders Bagge, Lenny Kravitz, Titiyo , Dilba med många andra. Skivan såldes i mer än en halv miljon exemplar runt om i världen, och hon toppade listorna i en rad länder. Låten “Daddy’s Gone” spelades i bakgrunden när faders gled under bebisens spjälsäng i huset där han växte upp.

Jennifer Brown fortsatte att utforska en mängd olika musikstilar och släppte In My Garden 1997 och Vera (1998) 1998, som kulminerade i en enorm hit med “Tuesday Afternoon”. Hon vann Grammis Award för bästa kvinnliga pop/rockartist 1998.

Albumet Home släpptes 2003. Brown fick en roll i den kritikerrosade långfilmen Förortsungar (2006) och gjorde karriär inom psykologi efter det. Blossom tog slut i november 2009. En tolkning av hans låt “Never Been Here Before” var ett Melodifestivalen 2009-bidrag för Brown. Den andra Skelleftedeltavlingen gick inte längre, så Jennifer Brown hamnade på en sjundeplats.

I Blodsbröder, regisserad av Alexander berg på Stockholms Stadsteater 2013, gjorde Brown sin musikaldebut i rollen som Fru Johnsson. Hon hade även en roll i SVT:s 2014 års serie Ettor och nollor.I maj 2015 gav hon sitt första offentliga framförande av låten “Come back to me” på svenska.

Jennifer Brown var Sveriges souldrottning och sålde en halv miljon album över hela världen. I nutid är hon här, efter tuffatiden, efter att hon lämnat rampljuset.Jennifer Brown från Göteborg, Sverige, släppte sitt debutalbum, “Giving you the best”, 1994. Efter att ha lämnat bandet Miracle inledde hon en solokarriär, något som skulle kunna visa sig vara ett riktigt dårjobb.

Jennifer Brown lanserade sig själv som Sveriges nyaste souldrottning och hennes bok, Giving You the Best, såldes i mer än en halv miljon exemplar runt om i världen. Det var inte förrän ett år senare som popstjärnan Vera började dyka upp på scenen när hon följde med i In My Garden 1997.

Sedan Jennifer Browns senaste album, Home, kom ut 2003, har de enda låtarna och EP:s hon släppt varit singlar och EPs. Efter albumet arbetade hon som skdespeler och studerade psykologi.När hon dök upp i Melodifestivalen 2009 med låten “Never been here before” gjorde hon comeback. Han pratar om att vara tyst och självbelåten mitt i kaoset. Enligt Jennifer Brown på Aftonbladet har detta varit en av mina mest upprörande upplevelser hittills.

Det senaste året hade Lily blivit upptäckt av Drygt. När Lily var gravid togs Jennifer Brown in av Lilys mamma. Det är en lång resa. Jag är fortfarande anställd av det. Till allt det som var mest traumatiserande för alla som såg det, jag går tillbaka i tiden. Det är inte lätt att komma ihåg vad som hände med en, som hon avslöjade i Livshjulets podcast.

Det är så trist här att en man fortfarande kan uppfostra ett barn. Samtidigt finns det ett fantastiskt barn på denna plats. Närheten och skönheten hos vissa människor är imponerande. Lycka-sorga-sorga var stämningen. Jag kunde gå mellan dem i många år. Jennifer Brown erkände att hon var “bara lite förbannad” på podden hon var med i.

Jennifer Brown Familj

I samma andetag bad hon om lugn angående sin kärlek till dottern. Hon är det bästa jag någonsin gillat. Jag är vördnad för ers majestäts majestät. Vi har den verkliga affären, den verkliga affären mellan mig och henne. Hen är det bästa jag har gjort hittills. Även efter Melodifestivaläventyret har Jennifer Brown fortsatt att släppa musik med tvetydigt mellanläge – inklusive flera låtar på svenska.

I en intervju med Hitfabrik avslöjar Jennifer Brown att hennes ursprungliga tanke var att fortsätta längre, men att det slutade med att hon grävde ner sig i skivbolag och saker och annat prylar mellan stolarna.Något gjorde att hon blev spänd när hon lyssnade på musik under en viss period.

När jag kom till en plats där jag var medveten om att jag tidigare inte ansett att det var roligt, berättade jag för henne i Hitfabriken.Jennifer Brown, som fyller 50 år i februari, dök upp i fjol med Triple & Touch. I Hitfabriken njuter hon av att ny engelskspråkig musik är på frammarsch, men att den har stoppats av coronapandemin.

Jennifer Brown Familj
Jennifer Brown Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!