Jennifer Kücükaslan Längd

Sprid kärleken
Jennifer Kücükaslan Längd
Jennifer Kücükaslan Längd

Jennifer Kücükaslan Längd – Ola Wenström sa upp sig från Viaplay efter en svidande Twitter-anmärkning. Enligt Jennifer Kücükaslan sov han för det. Det är dock klart att jag blev besegrad, säger hon till GP. Ola Wenström kunde övervinna utmaningarna med sin position som Viaplay-programledare efter bara 13 år på jobbet.

Samma vecka som han skulle göra sin sista sändning, Champions League-finalen mellan Manchester City och Chelsea, publicerades ett långt dokument i Expressen där flera anställda uttryckte sitt missnöje med Wenström.

Sportbladet kunde förklara att en tweet som programmerare gillade fungerade som inspiration till skämtet som berättades där och då. När detta skrivs hade Jennifer Kücükaslan precis lett Champions League-finalen för Wenströms tidigare lag.

Nu ska hon berätta om sina första intryck. I mitt sinne är det klart att jag blev bortskämd. Efter att ha jobbat på kontoret i så många år och skapat mjukvara på kontoret insåg jag att det fanns en stor respekt för mig på hans sida, säger författaren i en utökad intervju med tidningen Göteborgs-Posten. Men om det blir en konflikt mellan dessa kollegor innan de dementerar henne är det uppenbart.

Det var ett misstag, och han insåg det när han hörde sig själv säga att han inte hade läst hela tweeten och inte spolat ner den i toaletten. Han uttryckte sitt missnöje över att jag hade hotat att sticka honom i ryggen. Det är det här jag behöver för att börja tro på och agera på, säger Kücükaslan.

Tweeten som föreslog att Kücükaslan skulle åtalas för sin position är något hon har burit med sig under hela sin karriär.Hon sitter i denna position bara för att hon är kvinna, enligt berättaren. Många människor tänker på det.

Men nu när jag är en kvinna med utländsk bakgrund måste jag bevisa för mig själv att jag är kvalificerad att sitta här eftersom jag har jobbat tre gånger så hårt som någon annan i byggnaden, säger hon till GP. Jag styrde henne mellan min kulisserna och min sexring.

Ändå tog Jennifer Kücükaslan över kontrollen över Viaplay Premier League-studion för första gången den här säsongen.Ett jobb från Början som hon inte ville ha.Det är klart för mig vad det innebär att bli en offentlig person och bli bedömd. Sedan har han det faktum att han är en amatöridrottare, vilket han betonar i sina kommentarer.

Min första tanke var nej, absolut nej, ingenting kommer att hända.Till Premier League-studion fick Jennifer Kücükaslan, 31, ett av de mest eftertraktade fotbollsjobben i Sverige.Tidigare agerade hon som producent under ett antal år.

Men att återvända till studion var det sista hon tänkte på. Istället var det hennes kockar som frågade. Jag gick tillbaka och funderade över det och drog slutsatsen att ingen kunde säga nej till en enda av dessa chanser.

Det krävdes dock en väldigt lång ovevägning för att jag skulle resa. För att förstå vad det innebär att bli en offentlig person och bli erkänd måste jag veta vad det innebär att vara en offentlig person. Utöver det, inom sportens värld, samt ung okänd tjej.

Jennifer Kücükaslan Längd

Inget i kunskapsbasen störde henne. Frågan var hur allmänheten skulle reagera. Jag vet att jag kan engelska eftersom jag följt den i 20 år och nu jobbar så nära den. Jag var säker på att jag hade de färdigheter och kunskaper som krävs för att slutföra just denna uppgift.

– Om det inte fanns mer här så vet jag vad som händer, men det gör ingen annan, så hur ska de döda mig? Vad planerar du att göra? Varför fick hon det jobbet där? Som 16-åring i Södertälje började jag min karriär som radiovärd på Sveriges Radio.

Jag brukade arbeta med nya produkter och samhällsprogram, och jag var väldigt stolt över det. Under en tid då världen befann sig i en ganska spänd situation, ingenting jämfört med vad den är nu. SD hade dock kommit till riksdag och vi hade mycket diskussion om hur vi skulle hantera det i redaktionen. Jag insåg precis att jag vill jobba med något som bara är roligt, och det mest spännande jag vet är engelsk fotboll.

Jennifer Kücükaslan blev först framträdande när hon bara var tonåring och hejade på det engelska fotbollslaget. Jag blev förvånad över att höra att jag var ensam hemma en dag och inte hade något att läsa och hittade min brors tidning med fotbollstema.

Det fanns en lång rapport om David Beckham i det numret. Det var fascinerande att lära sig att han inte bara var en fantastisk fotbollsspelare; han var också en ny ras av övermänniskor. När jag hörde historien kunde jag inte sluta tänka på den och jag visste att jag var tvungen att skriva ner något.

Helgernas tittade på Premier League på Viaplay när hon bestämde sig för att söka tv-jobb. Det var en enkel process.Jag trodde att de var bäst i Sverige på att göra tv, och nu vill jag jobba med dem jag tror är bäst.Blandat… Jag skulle säga att den överväldigande majoriteten har varit positiva, snabba och generösa. Det har hänt några utvecklingar utanför vänsterfältet som har skrämt mig.

Jennifer Kücükaslan Längd
Jennifer Kücükaslan Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!