Jessie Sommarström Familj

Sprid kärleken
Jessie Sommarström Familj
Jessie Sommarström Familj

Jessie Sommarström Familj – Ja, så är fallet. Min man är också en knäpp, och det är bara roligt. Allt hänger på att jobba från nio till fem, och om du inte har den vanliga arbetsdagen kan det vara svårt att jonglera familjelivet med små barn. Det skulle inte fungera utan hjälp av våra svärföräldrar, därför har deras närhet varit avgörande.

Utan dem skulle jag inte veta vad vi faktiskt gjorde. Hon säger också att hon älskar pulsen på krogen, vilket verkligen är ironiskt med tanke på hur mycket hon tycker om trädgården. Nu kommer det även en kokbok, men den här är inriktad på barn.

Det blir i stil med “Sveriges Mästerkock” och riktar sig till matbesatta ungar. Det är ett mysigt kök! Spännande! Vi pratade nyligen med kokboksförfattaren Sofia Wood, som avslöjade att hennes petiga barn ofta vägrade äta de måltider hon lagade, särskilt under recepttestning.

Den tredje åldern har alltid varit matbesatt och tycker om att äta för upplevelsen den ger, medan den åttonde åldern är otroligt sparsam. Det är det perfekta tidsfönstret eftersom barnen är hungriga precis före lunch och middag, och du kan ge dem mer chans att prova nya saker.

Ja, det är väldigt roligt. Efter att ha fått barn tänkte jag om helt och hållet mitt förhållningssätt till mat. Jag undrade, “Herregud, vad ska jag göra nu, och hur ska jag lämna över en bra värld. Allt en förälder vill är att deras barn ska växa upp och lyckas i livet. Just nu, när vi står inför klimatkrisen – eller vad vi rättare sagt borde kalla klimatkatastrofen – är detta av största vikt. Det är tydligt att Jessie har en tävlingsanda när det kommer till hennes valda område.

Allt vi gör idag kommer att få återverkningar på nästa generation. Det jag kan göra är att ställa mat på bordet, och det är något jag kan påverka. Så jag fick en funderare efter att jag fick mitt första barn, och jag visste att jag ville lära mig mer om att laga näringsrika måltider för min familj.

Mitt företag, Axfoundation, utvecklar vad de kallar “framtidens mat”, så jag får jobba med det också. Det första projektet vi arbetade med tillsammans var en trädgård. Med tanke på att majoriteten av det kött vi konsumerar idag är processat, är det naturligt att vi skulle tjäna på att konsumera mer växtbaserade proteiner och fibrer.

Jessie Sommarström Familj

Det är därför vi utvecklade detta alternativ till vanlig fiskmat. Så det är bra att det är så… Braxen är svår att fila eftersom den innehåller så många små frön. Däremot har Axfoundation utvecklat en maskin som tar bort köttet så att man kan äta fisk istället; så småningom kommer denna rätt att serveras på skolor och sjukhus över hela Sverige. – Först ut på Urban Deli var braxen fritterna. Folk var ganska uppskattade för det rimliga priset vi satt.

Jessie och hennes man gjorde också en ny barnmat till sitt lilla barn, Justus. Vi lagar barnmat på små tallrikar och tallrikar med små tjusiga skedar – mat som egentligen bara lutar.Vi odlar dem så att det finns så mycket näring som möjligt och packar dem sedan i 25-gramsbehållare eftersom olika barn har olika aptit.

Det kan vara för mycket smak för en baby, men det kan vara ett trevligt komplement till fiskpinnar för äldre barn.Jag hade hoppats att den skulle sälja för mer! Men det är också ett samhällstjänstinitiativ från vår sida. Vi ger alla våra vinster till indiska barn så att de kan gå i skolan. Genom att tillhandahålla utbildningsmöjligheter kan vi bekämpa frågor som barnmisshandel, barnfattigdom och barnarbete.

Dessutom får barnen chansen att leva ett självständigt och meningsfullt liv. Min äldste, Theo, har en djup känslokälla som han hämtar från, i motsats till min yngre bror, Justus, som är en dygdig viril viril som aldrig slutar gå framåt.

Theo hade bott ensam med oss ​​i fem år, så det var lite av en kulturchock för honom att få ett yngre syskon. Inte för att det fungerar perfekt, men det verkar fungera bra för tillfället. Den enda skillnaden är att den ena kräver ett betydligt större fotavtryck än den andra.

De faktiska måltiderna som serveras i skolan och på studiebesök diskuteras ofta. Vi är också människor och vi vill att barn ska vara friska och lyckliga. För det mesta äter min man, jag och Justus samma saker, men när det kommer till Theo blir det svårare. Sedan dess har jag ätit vegetariska måltider alla dagar i veckan och att få barnen att äta dem har inte heller varit lätt.


Justus vill ha pasta hela tiden, i vilken form som helst. Tacos, snälla, säger Theo. Just tacos är något som är bra för oss att ha som familj, eftersom det finns många olika sorters grönsaker och frukter, och alla får sin egen portion av varje.

Det gör det lätt för oss att hålla isär våra kostvanor då jag kan äta mina balväxtfärs och han kan äta sina nötfärs. Jag skulle gå så långt som att kalla det den ultimata familjerätten! Definitivt, det ska vi göra! Fredagskänsla! Så vi måste kalla ett absolut.

Jag har verkligen ingen aning om vad problemet är med tacos, men jag vet att folk aldrig konsumerar så mycket grönt som när de äter tacos. Min mamma var riktigt bra på att laga mat. Hon var vegetarian och en skicklig kock. Det var riktigt dyrt eftersom hon hade en stram budget. Min mamma var en ensamvarg, och jag älskade henne för det.

Hon gjorde ett enastående jobb med att laga läckra och närande måltider åt oss. Eftersom min bror och jag båda var adopterade från Indien ville hon också att vi skulle lära oss om indisk kultur. Hon brukade gå till en asiatisk butik och köpa smycken.

Jessie Sommarström Familj
Jessie Sommarström Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!