Ji Gustafsson Föräldrar

Sprid kärleken
Ji Gustafsson Föräldrar
Ji Gustafsson Föräldrar

Ji Gustafsson Föräldrar – Här fick KD:s ledning information om – från SD, som ”dammsugits”. Bilderna var knappt läsbara, och det fanns en misstanke kring det som stod utställda i KD:s översta låda. Under denna tid skakades partiet av betydande meningsskiljaktigheter mellan de som ville ha David Lega och de som röstade på Skyttedal. Benet förbereddes för en omfattande sputumanalys, som laboratoriet kände till, och man befarade att detta kunde vara svaret på det.

Skyttedal avdramatiserade hela situationen när hon konfronterades med uppgifterna om att närma sig SD. Det blev klart att hon skulle vara orolig för sin försörjning i fall hon skulle petas, därför fick hon olika kontakter för att framöver kunna “sälja konsulttjänster”.

KD-ledningens beslut: Håll allt hemligt

Därefter beslutade partiet att inte gå vidare. Kort därefter nominerades Skyttedal oväntat till ny partiledare – trots att David Lega vunnit partiets rättegång med eld och valberedningen avvisat honom. De som röstade i KD:s delval kände inte för Skyttedals dubbelgång. Det var bara en liten knut i ledningen som gjorde susen.

Det hösten nåddes mer information från SD under KD:s ledning. Dessa uppgifter pekade på att Skyttedals kontakter hade varit betydligt mer genomslagskraftiga än vad som tidigare rapporterats. “Ett rejält närmande till SD” var frågan och hon ska även ha skickat kontakt med Jimmie Åkesson, partyledare själv.

En källa säger att hon efterfrågade betydligt mer än konsulttjänster.

Enligt Expressen anser både KD och SD att Sara Skyttedal borde ha nått en topplacering på SD:s EU-lista. Här råder dock kaoset. Klart är dock att KD:s toppskridsko så småningom började ta bilderna på allvar, vilket ledde till att en utredning inleddes. Det stod snabbt klart att man ljugit för SD, till en början något skeptiskt och sedan mer uttalat, verkligen stod.

En källa säger att det var mycket värre än hon själv uppgett.

I slutändan var det ett enkelt beslut att Skyttedal inte fick stanna. Inte en enda av de personer som kritiserades för hennes toppplacering deltog i att stötta henne. Hon har enbjudit gränsen här. En annan central källa säger att det har gått dåligt när du rört dig mot ett annat parti.

Även Weimers lämnade för SD.

Det handlar också om att ha varit med om detta tidigare att partiet reagerade så kraftigt. Charlie Weimers är SD:s nuvarande toppnamn och Skyttedal ville bli en ny paramour med honom. I likhet med Skyttedal har han även varit ordförande för Kristdemokratiska Ungdomsförbundet. Hans bakgrund är starkt förankrad i KD.

I fredags påbörjade KD en praktikplatsutbildning för partiets toppkandidat till Europaparlamentsvalet som är planerat till den 9 juni. Sara Skyttedal hade själv planerat att resa till Sverige för att delta, men ersattes plötsligt av Alice Teodorescu Måwe, som också är väntas ta hennes plats som toppnamn, strax efter.

Just nu verkar Skyttedals snubblingar i Sverige ha kostat henne topplatsen i Bryssel som hon straffades hårt för. Den 16 februari kommer KD återigen att tillkännage sin EU-tablå, och alla tecken pekar på att Teodorescu Mťwe är den som lämnar ett märke på den lediga topplatsen.

Ebba Busch uppgav i fredags, efter att nyheten kom, att detta beslut grundar sig på hennes kontakter med en annan part, men också på att hon valde att inte svara på det. Det var något annat som jag bara vagt fick en glimt av. Avslöjandet är verkligen chockerande, även om jag redan har hört nejsägarna säga det: Vad hade du förväntat dig? Skärma också i riksdagen är klart. Ironin i Aftonbladets avslöjande att det i dag låg ägg på flera av partibänkarna i riksdagen är onekligen stor.

Flera frågor har dykt upp i den politiska debatten, som vapenbrottet och hur narkotianen finansierar drogen. I den har Nooshi Dadgostar profilerats och lite populistiskt har han framfört talat om partikäbbelerna vid Stureplan och deras skuld för krisen.

Dessutos var det mycket intressant att se hons kommenterade med faktumet att det dragit linor i Vänsterpartiets egna toaletter i riksdagen, inte långt från staden. Varje säga skulle hon visa? Hon sa till Aftonbladets kamera, “Kanzle-chefen kommer att tala om det”, och det var ingen bra början.

Även om hon var partiledare, och det här bara var ett litet skitsnack, skulle saker och ting bli annorlunda. “Har du testat personalen?” frågade reportern och det var då hon kände sig som sjukast.

Ji Gustafsson Föräldrar

Ji Gustafsson utsågs till “Munkavel” av Kommunens personal. Trots att han avtjänat flera långa fängelsestraff för övergrepp och skötsel av barn, fick han en plats i ett kreativt ungdomsprojekt utanför Stockholm. Samtidigt var han under utredning av polisen för nya sexualbrott.

Cecilia Broberg, projektets tränare, sa till TV4:s “Kalla Fakta” att de bara kringgår frågor om hans identitet då de inte får säga något om det. Ji Gustafsson, som åtalas för mer än 100 fall av sexuella övergrepp, deltog i 2019 års Stockholm Youth Project DEV, ett konstprogram för ungdomar med olika mål.

Med sina 29 år är Ji Gustafsson den äldsta medlemmen i gruppen och avtjänar för närvarande ett nästan tre och ett halvt års fängelsestraff för sexuella övergrepp på 53 flickor. Först kommer han att ses med en av projektets kvinnliga deltagare; hon går under namnet “Elin” på Kalla Faktas show. Myndigheterna på kommunen hör av sig om hans historia när han skickar ett olämpligt sms till en annan deltagare.

“Sitta lugnt i båten” blir ombedda när enhetschefen tar kontakt med polisen. Med rapportering från Kalla Fakta insisterar de på att inte berätta för någon – Ji Gustafsson eller de andra deltagarna – vem Ji Gustafsson är.

Vi börjar direkt försöka hur, vi måste närvara de andra ungdomarna för att känna vilken de här är. Cecilia Broberg, en av projektcoacherna, säger till Kalla Faktas reportrar att de bara avstår från att diskutera hans identitet eftersom de inte får det.

“Vi fick en mula.” Stockholms stad sparkar honom ur projektet först, efter att polisen gjort en husrannsakan hos Gustafsson. Men de säger fortfarande ingenting till de andra deltagarna, och de berättar inte heller något för “Elin”, som är med Ji Gustafsson.

Hon och de andra deltagarna har ont och Cecilia Broberg och de andra kollegorna slår ut sina chefer. Direktivet uppifrån är att fortsätta att inte säga något. Vi fick munkavle. Säger Broberg i programmet att vi fick inte säga nu om honom.

Ji Gustafssons bakgrund, närmare bestämt hans föräldrar som uppfostrat honom, kommer att avslöjas för “Elin” senare. Enligt hon blir de ansvariga på Stockholms stad med hans historik, blir hon chockad.

Det kändes vara mycket sjukt enligt de extrema domarna som han hade mot sig. Jag hade gärna velat ha information. Jag hade inte inlett ett förhållande den dagen eftersom de borde ha pratat med mig och sagt sanningen. De kunde ha förhindrat så mycket.

Ingen från de ansvariga kommunalråden deltar i en intervju med Kalla fakta. “Information om deltagares bakgrund är sekretess”, skriver Stockholms stad i ett brev till kanalen och säger att deltagarna inte skulle informeras.

Senare anmäldes Ji Gustafsson av “Elin” för mord, men utredningen lades ner. Ji Gustafsson är i dag tillbaka i fängelset. Förra året dömdes han till fem år och sex månaders fängelse för bland annat våld mot barn. Han erkänner för sig själv att han tvingade de 14-åriga flickorna att ägna sig åt sexuella handlingar.

“Kalla Fakta”: Groomers avsnitt 2 kan ses på TV4 Play. Alla inblandade parter är mycket exalterade över säkerhetsavtalet mellan Sverige och Ryssland. Ett kommande NATO-toppmöte och en regering som har sagt till folket att förbereda sig för ett eventuellt krig i landet har väckt känslor i Kreml. Sedan en tid tillbaka har Rysslands tidigare president och premiärminister, Dmitrij Medvedev, uttalat sig starkt mot väst.

Det var igår i fredags igen.

Någon som är “idiot” Han attackerar specifikt Sverige, som han kallar “idioter”, i en artikel på X. Den slutliga elimineringen av Europas politiska klass sker faktiskt. Svenskarna levde lyckliga utan Nato. För att försvara sig mot de aggressiva ryssarna bestämde de sig därför för att gå med på det, skriver Medvedev.

Nu kallar deras regering det för ett krig mot Ryssland trots att de gick med i alliansen… helt enkelt för att de gick med i den. Under Vladimir Putins tid vid rodret i Kreml var Medvedev, som nu är vice ordförande i landets säkerhetsråd, en av de närmaste männen till presidenten.

Han var själv president från 2008 till 2012, då Vladimir Putin inte kunde vara president under ytterligare en mandatperiod enligt rysk lag. Putin tog över presidentposten från Medvedev strax efter valet 2012. Sara Skyttedal (KD) förklarade sitt dubbelspel med Sverigedemokraterna eftersom hon bara varit säljande konsulttjänster.

Enligt ett sekretessbelagt förhör var det faktiskt mycket mer än så – och Skyttedal hade också sökt kontakt med Jimmie Åkesson, vilket var hennes fall. När Kristdemokraternas partiledning, riksdagsledamöter och lokala partiledare träffades på torsdagskvällen för att samla information om mötet möttes nyheten av besvikelse. Som ett ord beskriver “chockartat” det.

Även de som stått för Sara Skyttedal blev mottagna över vad de fick höra, vilket gått med i partiet på grund av henne och hennes orädda och provokerande stil. Besvikelsen var enorm, även bland partiets tungviktare. Han säger med insyn att man inte ska göra som hon har gjort.

Resultaten var dock inte nya för KD:s ledning och Ebba Busch. Skyttedals egen förklaring
Det hela ska ha börjat när David Lega byttes ut som ny ledare i juni och Sara Skyttedal nominerades som kandidat till partiets EU-nominering i september.

På frågan om hennes avsikter sa Skyttedal till en början att hon skulle dra sig ur, men ändrade sig sedan – för att därefter ta förstaplatsen. Från det att hon var husdjur till det att hon återigen valde att ta ställning i KD hade hon kontakter med några i SD:s övre skikt.

Ji Gustafsson Föräldrar
Ji Gustafsson Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!