Joakim Lundell Längd

Sprid kärleken
Joakim Lundell Längd
Joakim Lundell Längd

Joakim Lundell Längd – Jockiboi är ett vanligare smeknamn för Joakim Alexander Lundell. Han är en svensk YouTuber, musiker och författare, och han har också medverkat i en dokusåpa. Joe Lundell, Joakim Ursprungligen från Vadstena, stergötlands län, född den 9 oktober 1985 och står på 1,74 meters höjd.

Thomas Aaro Sr och Annika Berg är hans föräldrar, och han har två bröder, Christopher och Jakob.2010 dök Joakim upp i dokusåpan “Kungarna av Tylosand”, som slungade hans popularitet. Han fick flera “Golden Tube”-utmärkelser och “Årets stjärna” 2015 för hans YouTube-vloggar. Reality-tv-programmet Jocke och Jonna I nick og passion följde paret när de planerade och genomförde sitt bröllop 2016, som sändes på TV3.

De har spelat ett gift par i några dokusåpor.Självbiografin “Monster” släpptes 2017 av Joakim. Joakim, som var känd för sina videos där han gjorde spratt och andra komiska stunts, gick in i Big Brother Swedish house dag 22 och gick, enligt Aftonbladet, snabbt ut ur programmet den 4 mars som ett skämt.

Jockiboi, eller Joakim Alexander Lundell, är artistnamnet på den mer kända musikern Joakim lundell längd. Han är en svensk YouTuber, musiker, författare och deltagare i bland annat reality-tv. Svenske fotbollsspelaren Joakim Lundell. \

Hans födelsedag är den 9 oktober 1985 och han föddes i Vadstena, Sverige. Han är 1,74 meter lång. Thomas Aaro och Annika Berg är hans föräldrar, och han har två bröder – Christopher och Jakob – som han anser vara sina bröder.

Jonna och Hans mår bra. Året 2016 var en banderoll för den svenska dokusåpan Jocke och Jonna. Jag och min man tittade på TV 3 när jag fick ett nick och en lust och de visade oss uppgraderingarna till vårt sovrum. Duon har dykt upp som värd eller medvärd i flera dokusåpor.

Efter att ha medverkat i den svenska dokusåpan “Kungarna av Tylösand” på Kanal 5 2010 blev Lundell välkänd i hela landet.Han har tilldelats ett flertal “Guldtuben”-priser som ett erkännande för sina insatser på YouTube och sin blogg. 2015 belönades han med “Årets stjärna” och 2016 tilldelades han “Årets gömda kamera” vid samma gala.

En kommande dokusåpa på TV3-Play och TV3 kommer att krönika parets försök att laga sitt förhållande och heter Jocke & Jonna In Nöd & Lust. Showen kommer att streamas på TV3-Play och sändas på TV3.

2017 spelade paret Lundell i sin egen reality-tv-serie Jocke och Jonna möter, som släpptes på Viafree och blev en kritiker- och kommersiell succé. 2017 års release av Monster, Lundells självbiografi, finns nu tillgänglig där.

2018 samarbetade han med Lazee i låten “Hazardous”, som toppade som femma på Sveriges singellista.Våren 2017 släpptes Joakims självbiografi, med titeln “Monster”, till allmänheten för första gången. Joakim välkomnades in i Big Brother Swedish house den 22 mars efter att han plötsligt lämnat programmet den 4 mars, ett drag som Aftonbladet beskrev som “en skämt skämt”.

Joakim är känd för sina YouTube-videor som visar hur man utför rollhantering och ups. Som svensken skulle säga “Joakim lundell längd /.” Joakim svensk musiker, formatdesigner, regissör, ​​producent, författare och YouTuber Alexander Lundell. Han föddes i Vadstena stad som Joakim Karlsson.

Han har tidigare uppträtt under artistnamnet “Jockiboi”. Han är värd för kanalen Jocke & Jonna på YouTube tillsammans med sin syster, Jonna Lundell. Under den första delen av 2010-talet blev han erkänd som en populär YouTuber. Han har vunnit flera priser för sin YouTube-kanal, inklusive dem från Golden Tube och Childhood Cancer Awareness Gala.

Som musiker släppte Lundell flera svenska album under namnet Jockiboi mellan 2010 och 2016.Många av dessa låtar tog sig in bland de 20 bästa på de svenska listorna, med “Snapchat” och “Efterbralla” som de mest kända.

Joakim Lundell Längd

en platinapris har beviljats. Han har släppt musik som Joakim Lundell sedan 2017. Alla sex av de första singlarna som släpptes under det namnet av honom nådde topp fem i Sverige. Den börjar med “All I Need”, som är den första av dessa.

Detta album har nått toppen av de svenska listorna och har blivit platinacertifierad tre gånger.Lundells debutalbum, med titeln Feelings, släpptes i juli 2018. 2020 släppte han ett antal singlar, inklusive “Under Water”, som han spelade in med Dotter.

Det finns andra tv-program där Lundell har medverkat; dessa kan hittas på kanaler som Viafree och Discovery+. Jockiboi och Jonna i Nod and Lust firade sitt bröllop med Jonna Lundell 2016. Det var 2017 och 2018 som Lundells två självbiografier, Monster och Du är inte ensam, publicerades. Lundell var huvudprogrammerare vid ett antal duschar innan han registrerade Spokjakt 2019, som fortsatte med att vinna “rets program”-priset vid Kristallen 2020 Awards.

Joakim Lundell Längd
Joakim Lundell Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!