Joanna Swica Pojkvän

Sprid kärleken
Joanna Swica Pojkvän
Joanna Swica Pojkvän

Joanna Swica Pojkvän – Med sina pojkvännen är “Robinson”-profiler en hit. Till slut bestämde sig Johanna Swica för att ge upp kärlen. Joanna Swica kommer att ge sig själv en kärlek i present. Den har en “Robinson” Instagram-profil.

Det finns inget annat som hur rätt detta är och hur självklart det var att tacka ja, som Expressens Joanna Swica förklarar.Joanna Swica, 33, var en av deltagarna i årets “Robinson”, som sändes i Haparanda, Sverige, förra året.Nu berättar de sina kärlekshistorier på TV.

Han frågade om jag ville ge honom en present med honom på en bergstopp i Sälen. Fjällen har varit vår nemesis sedan en tid tillbaka, och han gav mig informationen om ett av våra tidigaste datum. Swica säger till Expressen att det är fantastiskt att han fick göra det på den plats där han och kompisarna trivdes bäst.

Det råder ingen tvekan om att det var en unik upplevelse.Det var Joanna Swicas Instagramkonto som fick den positiva responsen.Han nådde ut till mig via höga toppar och djupa dalar. Åh, och jag ska erkänna det också”, skriver Hon i ett tillhörande stycke till en bild där hon och kärleken delar en om kyss.

I kommentarsfältet längst ner i denna artikel har lyckönskningarna tagits in av vänner, följare och välkända profiler.Wow det är fantastiskt! Programmeraren Kristin Kaspersen klottrar “GRATTIS!” på skärmen. Det är ett stort tack” skrev Nicole Falciani, en influencer och programledare, i ett Instagram-inlägg. Joanna berättar att evenemangsplaneringen redan är i full gång, och hon är övertygad om att det kommer att bli stort.

– Planeringsprocessen är för närvarande i full gång. Det råder ingen tvekan om hur vi vill ha det, och vi är övertygade om att det kommer att bli en stor brakfest, säger Joanna Swica.Det är mycket kvar att göra, men vi går vidare med resten av terminen nu. Vi kör till re tidigt på morgonen och parkerar under Salomon och Kia fjällveckan. Vi ska tillbaka till jobbet och planera bröllopet idag. Känslan är att livet har stigit till toppen.

Vem kärleken är vill hon inte veta. Sedan Joanna Swica kom från Robinson har hon arbetat som löpcoach och med hemsidan “Friendcation” samt sitt eget företag, Swica Social.När jag kom hem var det “business as usual”. Det är bara en vanlig dag i livet, förklarade hon för oss. Under inspelningen av “Robinson” var hon precis bredvid Dennis Johansson och Annica Lundgren Frisk på inspelningsplatsen.

”Dennis och Hans Tjej” hade varit med mig och min kille i två och en halv dag efter det och vid lunchtid. Varje dag pratar vi. Alla vi, inklusive Annica och hennes följeslagare, hade lämnat och slog läger ute i Stockholm vid högvatten. Varje dag pratar jag och Annica i telefon. Med Elias har jag druckit lite sprit och med AW har jag ätit lite lunch. Olivia har tidigare berättat om detta. Sigge Eklunds avresa från Ibiza var allt annat än behaglig.

Joanna Swica Pojkvän

Förutom att han kastades ut från sitt fordon av piloter på planeten, misstänktes han också av dem för att filma flygplan.Sigge berättade att piloten till “Alex och Sigges podcast” hade hatt på sig.Det var när besättningen och poddledaren Sigge Eklund planerade att flyga tillbaka från Ibiza som planet höll sig fast på startlinjen under en längre tid.

Sigge berättar i sin podd för Alex Schulman att Ibiza var en värmebölja, och hytten värmdes snabbt upp.En dag efter att planeten tagit slut nämnde Eklund att molnen utanför fönstret såg annorlunda ut ur värmen och beskrev det som när vatten-ninga stack från bastustenar. På grund av detta började han filma på sin telefon.

När explosionen inträffade skakades kabinen och flera flygande varelser flög tillbaka mot planeten. Som på kö flyttade Eklund sin telefon närmare skåpet. Det är något han aldrig skulle ha tänkt att göra. Det blev ett ögonblick av tystnad när en av flygvärdinnorna reste sig och började lämna Eklund för att filma dem. Hon krävde att han också skulle få sin telefon.

– Det är inte alltid dagen man blir utkastad som räknas. Jag har bara min telefon med mig hela tiden. Jag fick det tydliga intrycket att något viktigt var på gång, så jag antog att min avsikt inte var att störa hans arbete; hon tar dock alltid upp telefonen ur fickan så att hon kan kolla sin mejl, säger Eklund i podden och hon tror att han kommer att göra det snart igen. Detta var dock inte det sista Eklund gjorde innan han försvann från planeten.

Omedelbart efter uppståndelsen informerade piloten på de höga höjderna besättningen om att någon hade simmat över planeten på grund av turbulens, och att allt hade återgått till det normala. Eklund frågade om att få tillbaka sin bil efter att planet hade landat, men “piloten vill prata med dig sedan när vi landar”, fick han veta. Pilot Eklund befann sig i cockpit när alla passagerare.

Joanna Swica Pojkvän
Joanna Swica Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!