Johan Ingerö Familj

Sprid kärleken
Johan Ingerö Familj
Johan Ingerö Familj

Johan Ingerö Familj – Den svenske debattören, PR-strateg och politikern Johan Emanuel Gandra Ingerö (född 23 december 1978 i Skarpnäcks församling) är Kristdemokraternas sekreterare från och med 2022. Från 2018 till och med 2022 övervakade han politiken för Kristdemokraternas parti. Han arbetade som Göran Hägglunds pressekreterare när han var socialminister och chef för Kristdemokraterna.

Han har varit en framstående krönikör på Svenska Dagbladet och Göteborgs-Posten, samt välfärdspolitisk handläggare på tankesmedjan Timbro. Han är allmänt erkänd som expert på allt amerikanskt och väger regelbundet in i presidentvalen i USA. Trots att Ingerö har en grundskoleexamen har hon inte fortsatt sin utbildning efter nian.

Han gick ett år på Timbroinstitutets Stureakademin, deras akademi för avancerade studier. Vid sekelskiftet mellan 2009 och 2010 var Ingerö digitalredaktör för den liberala publikationen Neo, en tjänst som hon innehade fram till oktober samma år. För tidningarna ngermanland, rnsköldsviks Allehanda och Västerbottens-Kuriren har han varit en framstående krönikör.

Sydsvenskan har kallat Ingerö till en av landets “viktigaste högerbloggare”. Bloggportalen stämplade honom som en liberal borgerlig bloggare. Ett inlägg av Ingerö på sin blogg den 17 februari 2006, om rykten på kvällstidningsredaktionen om att statssekreterare i kabinettsberedningen Lars anielsson hade en hemlig kärleksrelation med minister, uppmärksammade de som följde skandalen kring bloggen. den svenska regeringens svar på tsunamin 2004.

På katastrofdagen, annandag jul 2004, Helen Eduards och att Danielsson hade varit på Eduards bostad snarare än på jobbet på Rosenbad. Några av dessa rykten hade redan publicerats på olika diskussionsforum och bloggar online. Ingerö var ersättare i Stockholms läns landsting och åvarande politisk sekreterare för Folkpartiet i iVärmdö kommun.

När riksdagsvalet 2006 avslutades beslutade Ingerö att lämna Folkpartiet och den politiska arenan helt. I februari 2012 tillträdde han en tjänst som presschef för Kristdemokraternas partiledare och socialminister Göran Hägglund, vilket markerade hans återkomst till partipolitiken. Tidigare presschef blev framstående skribent för Svenska Dagbladet och Göteborgs-Posten, han kom till Timbro som välfärdspolitisk handläggare 2015.

Ingerö återvände till partipolitiken 2018, denna gång som policychef för Kristdemokraternas verkställande utskott. Det är inte hälsosamt att ha så mycket fiendskap i vårt politiska system, Johan Ingerö (KD). Han är känd för att vara en extremt passionerad debattör på internet. Men i en ny intervjuserie från DN uttrycker Kristdemokraternas strateg Johan Ingerö oro för att debatten kommer att svänga av det närmaste decenniet.

Det är förståeligt att han skulle uttrycka oro över risken för våld att utbryta som ett resultat av polariseringen av åsikter i den aktuella frågan. Den internetbaserade kärlekshistorien mellan Danielsson och Eduards propagerades av två FP-lagstiftare. Lars Leijonborg har dock inte för avsikt att beklaga: Han hävdar att ryktet har funnits ett tag.

Johan Ingerö, 27, är politisk sekreterare för Folkpartiet i Värmdö kommun och ledamot i Stockholms läns landsting. Den 17 februari bloggade han om Lars Danielsson: “När han var på jobbet tillbringade han, enligt egen uppgift, istället andra dagen med Helen Eduards.” Bara några timmar senare spred Johanna Nylander, riksdagskandidat och andre vice ordförande i Liberala ungdomsförbundet i Västsverige, ryktet på nätet.

Han har hängt med sin älskarinna istället för att jobba. I går ombads Martin Andreasson, riksdagsledamot för Folkpartiet, att yttra sig i frågan. Instämmer inte alls Det är inte på något sätt acceptabelt att använda personliga bloggar för att diskutera andras privatliv, konstaterade han. Folkpartiets ordförande Lars Leijonborg tror dock inte att nätskvallret påverkar partiet negativt.

Johan Ingerö Familj

Han förklarade för TT att han menade att inget politiskt parti skulle dras in i en fråga på grund av två unga individers agerande. Leijonborg sa till Aftonbladet i går kväll utanför sitt hus att han var för dåligt påläst för att kommentera. Jag saknar ord. Fyll mig bara på vad som hände. Så vitt vi kan säga är Lars Leijonborg inte bekant med varken Ingerö eller Nylander. Efter att ha blivit informerad av Aftonbladet om deras uppdrag i partiet svarar han kort:

Ja. Vidare känner han sig inte skyldig att be Marita Ulvskog om ursäkt. Tänker inte säga förlåt för detta. Detta är ojämförligt med det Leijonborg hade bättre argument när en socialdemokratisk partiarbetare läckte skadliga mejl om deras ledare Fredrik Reinfeldt. Det mest absurda, konstaterade han då, är att det speglar en socialdemokratiskvärldsbild. Jag tycker inte att det är ens tillnärmelsevis jämförbart, säger han nu.

Ännu viktigare, jag tror att det här ryktet om Danielsson har funnits tidigare. Johan Ingerö säger till Aftonbladet att han “kände sig trygg”. Under ganska lång tid hade jag hört ryktet från journalistvänner till mig. Enligt min mening var det ingen tvekan. Johanna Nylander hävdar att hon först läste om myten på Ingerös blogg och sedan bestämde sig för att sprida den.

Jag hade hört det förut, men den här gången hade det en klang som antydde romantik. Lars Danielsson och Helen Eduards har varit föremål för ett romansrykte på nätet i månader. Den lades ut på webbplatsen Flashback den 16 februari, en dag innan fp-bloggarna. Men som Nylander erkänner var han inte medveten om detta vid tillfället.

Många av Donald Trumps politiska prestationer kommer att förbli obemärkta på grund av uppmärksamheten på hans många brister som person. Johan Ingerö argumenterar för att det republikanska partiet, när det plockar upp bitarna och funderar över sin framtid, bör notera både Trumps prestationer och felsteg.

Parallella universum Det är inte ovanligt att amerikanska tv-program snurrar ut i sina egna serier. Men de senaste åren har de konvergerat för att presentera samma berättelse på olika sätt för republikanska och demokratiska väljare. HBO-showen Mayans är den senaste illustrationen av denna trend. Johan Ingerö menar att tv-branschen är ett mikrokosmos av amerikansk politik och samhälle.

Johan Ingerö Familj
Johan Ingerö Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!