Johanna Hagström Pojkvän

Sprid kärleken
Johanna Hagström Pojkvän
Johanna Hagström Pojkvän

Johanna Hagström Pojkvän – Falköpings Johanna Hagström cyklade snabbt och kompetent, men hon slutade på sista plats eftersom hon var 2,36 sekunder efter vinnaren av SM, Emma Ribom.Jag kände redan efter prologen att det skulle bli tufft idag, det var som att jag inte riktigt hade dagen, sa Johanna efteråt för SVT.

I semifinalen fick vi se en mer utöver det vanliga prestation från Johanna Hagström än vad vi är vana vid att se. Inledningsvis kom Johanna på andra plats bakom svensken Moa Ilar. Vissa positionsbyten skedde dock mitt under säsongen och i slutet av veckan hade Johanna fallit till femte plats.

Hon behöll dock lugnet och letade sig på ett snyggt sätt fram till tätposition inför upploppet och vann säkert för tyska Victoria Carl. Det blev väldigt dramatiskt i semin. Johanna Hagström låg mestadels tvåa-trea och hade ofta rygg på den ledande landslagskollegan Emma Ribom. Men när uttrarna kom nära den avslutande kurvan innan upploppet satte sig norskan Lotta Udnes Weng mellan de två svenskarna.

Men Hagström lyckades hitta den perfekta balansen mellan att hålla Victoria Carls hemlighet och att låta henne veta att hon gick vidare till större saker (som lucky loser). Jag fick lägga mycket krut i den där kampen mot Lotta Udnes Weng, först en gång och sedan en gång till.

Det verkade som om jag inte hade sett Hagström komma tillbaka till finalen på ett tag, sa spelaren. Det var tri svenskor (även Maja Dahlqvist) I finalen och det slutade med en dubbelseger, då Emma Ribom vann före Maja Dahlqvist. För Johanna Hagström blev den sistaplatsen.

Trots att han var den enda norrmannen i finalen i damernas sprinttävling, besegrades Udnes Weng av Maja Dahlqvist och Emma Ribom från Sverige, enligt nyhetsbyrån Nettavisen i Lillehammer.

Trots det är den norske världscupledaren överlycklig över sin senaste pallplats. Hon tvivlade på sin förmåga att tävla om förstaplatsen innan evenemanget började. Emma Ribom, Maja Dahlqvist och Johanna Hagström, den svenska trion, återvände till sprintfinalerna de tidigare tävlat i finska Ruka en vecka tidigare och bevisade återigen sin överlägsenhet i grenen.

Efter att sistnevnte long hade kontrollerat finalheatet var det Ribom som spurtade till seier före lagvenninnen Maja Dahlqvist. Jag kände mig väldigt stark i dag. Jag vet inte, det är en dröm som går Ilse å vinna enda et ren, sier Ribom, som bäst även föregående helg, til arrangemang

Samtidigt insåg Tiril Udnes Weng än en gång att hon hade tagit ett steg inför den här säsongen och för allt alvor er ei se upp för, med sin andra raka tredjeplats i en världsmästerskapssprint. Riktignok slått av svenskene begge ganger. De är ett snäpp över, men jag känner mig närmare hemmet och i en starkare position här än jag skulle göra i fjordarna. Udnes Weng sa till VG, “På en tuff dag och en lite mer offensiv dag kan jag kanske utmana de lite mer.”

Johanna Hagström Pojkvän

När man tittar på resultaten från både början och slutet stack de blå och gröna lagen ut som de mest övertygande. Det skapar noe hodebry för sammanlagtleder Udnes Weng som jakter sin första verdenscupseier. För hur slår man svenskene?

De er raske ut, så jag har inte sjans til å «matche» dem der. Det är en stor svaghet jeg har, att jag inte är så kjapp, varken ut från start eller inn til mål. Min bästa chans är kanske att ta steinhardten hela vägen till vägs ände. Det är inte bara inte lätt, utan det varierar också mycket från språk till språk, som Udnes Weng förklarade för VG.

För de övriga norske kvinnene ble det en tyngre dag på Lillehammer. Kristine Stavs Skistad, som imponerade med seiers i Beitostlen-sprinten och som tog sig till final i finska Ruka veckan innan, fick det tuffare under torsdagens Lillehammersprint och kraschade tidigt.

Av de ti norske kvinnene som tog sig till kvartfinalen, var det kun tvillingsøstrene Lotta och Tiril Udnes Weng och 19 år gamla Maria Melling Hartz som tog sig vidare till semifinalene. Der røkt Hartz ut och det ble fall för Lotta som inte tog sig vidare. Tiril nok en gang tok seg till finalen.

Andra helgen i december 2022 kommer FIS World Cup för längdskidåkning att hållas i Lillehammer, Norge. Vi har sammanställt alla de viktigaste detaljerna om Lillehammer här, som schemat och resultaten.

De olympiska vinterspelen 1994 är för alltid förknippade med Lillehammer. Åtskilliga FIS World Cup-evenemang i längdskidåkning, nordisk kombination och backhoppning har hållits på Lillehammer. Emma Ribom, Maja Dahlqvist och Johanna Hagström, den svenska trion, återvände till sprintfinalerna de tidigare tävlat i finska Ruka en vecka tidigare och bevisade återigen sin överlägsenhet i grenen.

Efter att sistnevnte long hade kontrollerat finalheatet var det Ribom som spurtade till seier före lagvenninnen Maja Dahlqvist. Idag kände jag mig så stark. Jag vet inte, det är en dröm som går Ilse å vinna enda et ren, sier Ribom, som bäst även föregående helg, til arrangemang

Samtidigt insåg Tiril Udnes Weng än en gång att hon hade tagit ett steg inför den här säsongen och för allt alvor er ei se upp för, med sin andra raka tredjeplats i en världsmästerskapssprint. Riktignok slått av svenskene begge ganger. De är ett litet nivå bättre, men jeg känner jag är närmare och jag en bättre position än jag fjor. Udnes Weng sa till VG, “På en tuff dag och en lite mer offensiv dag kan jag kanske utmana de lite mer.”

När man tittar på resultaten från både början och slutet stack de blå och gröna lagen ut som de mest övertygande. Det skapar noe hodebry för sammanlagtleder Udnes Weng som jakter sin första verdenscupseier. Men hur går man tillväga för att smälla runt svenskarna.

Johanna Hagström Pojkvän
Johanna Hagström Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!