Johanna Rytting Kaneryd

Sprid kärleken
Johanna Rytting Kaneryd
Johanna Rytting Kaneryd

Johanna Rytting Kaneryd – Johanna Rytting Kaneryd strålade av glädje när hon berättade om sin långa målsättning att bli professionell fotbollsspelare.För första gången i karriären har den svenska mittfältaren kallats in för att representera sitt land vid en storturnering. Rytting Kaneryd, en nyligen framstående för både klubb och nation, kvalificerade precis till UEFA Women’s Euros 2022.

På Sveriges förläger i Bstad kom hennes Football Hub ikapp henne.Än så länge är allt på rätt spår för den kommande sommaren. Som Rytting Kaneryd konstaterade var träningslokalerna av hög standard och lagkänslan hög. Hon sa: “Gänget har varit väldigt roligt.” De mer erfarna spelarna ger mycket vägledning och assistans till mittfältaren, som är en relativt nykomling i laget. Rytting Kaneryd sa: “De är mina lagkamrater, men också mina närmaste vänner.”

Som ett resultat är jag beredd.Svensken däremot kan inte fastställa några bestämda förväntningar på euron. Även om hon uttryckte sin spänning inför nästa match, betonade hon att hon såg fram emot det.Få ett genombrott hos BK Häcken!

BK Häckens Rytting Kaneryd har fått en enastående start på säsongen. Hon har nio mål och sex assist på sitt namn den här säsongen i alla tävlingar. Dessutom utsågs hon till Svenska ligans Månadens spelare. En framgångsrik löpning är dock inte något som bara händer.Mittfältaren drabbades av två ACL-tårar och många fler bakslag under sin karriär.

Nu utnyttjar hon alla möjligheter att störa Häcken i den sista kvarten. Mittfältaren påminde om sin kampanj 2022 hittills och sa: “I år har jag gjort fler mål och fler assist.” “Min fysiska styrka och snabbhet har förbättrats enormt som ett resultat av de extra veckorna av ansträngning jag har lagt ner. “

Så fort Rytting Kaneryd har bollen i händerna åker hon iväg som en blixt från klar himmel. Hon är mest en högerflank offensiv mittfältare som är farlig i farten och med inlägg in i boxen. Ur en taktisk synvinkel karakteriserade hon sig själv som “en kreativ spelare som gillar att prestera 1 mot 1 och störa mönstren och ofta använder min hastighet.”

För att uttrycka det på ett annat sätt, “jag vill vara ett hot i den offensiva delen, helt klart”, säger Rytting Kaneryd nu. Det har också varit ett stort fokus för mig att stärka mitt försvar. Som ett resultat är mina långsiktiga mål att spela i en högre liga med ett bättre lag och att göra stadiga framsteg i den riktningen.

Johanna Rytting Kaneryd

Mittfältaren tog upp EM som en av dessa faser. Det finns dock ett antal högkvalitativa spelare i Sveriges roster. Konkurrensen om en startplats är hård. Rytting Kaneryd, nybörjare, kan tycka att denna kamp blir svårare.

Det är naturligt för en spelare att vilja spela så många matcher de kan komma undan med, men “Jag har inga alltför höga förväntningar”, erkände hon. Att kunna hjälpa laget att nå sina mål skulle göra mig extatisk om jag fick möjligheten att visa mina förmågor på planen. Jag siktar på det.”

Mittfältaren för BK Häcken i Damallsvenskan, Anna Johanna Rytting Kaneryd (född 12 februari 1997), är en svensk fotbollsspelare.Rytting Kaneryd gjorde sin senior-Sverigedebut den 19 februari 2021 i Paola, Malta, i en 6–1 vänskapstriumf över Österrike.Hon var Fridolina Rolfös ersättare i den 61:a minuten. Nettovärde av Johanna Rytting Kaneryd.

Under 2020-2021 ökade hennes rikedom dramatiskt. Hur mycket är Johanna Rytting Kaneryd värd vid 24 års ålder? Johanna Rytting Kaneryds främsta inkomstkälla är hennes framgång som författare. Hon kommer från Sverige där hon föddes. Beräknad substans, inkomst och tillgångar för Johanna Rytting Kaneryd. Relation och dejtingstatus.

Just nu dejtar hon inte någon. Hon har ingen pojkvän för tillfället. Vi vet ingenting om hennes tidigare relationer eller förlovningar. Hon har inga barn, enligt vår databas. Johanna Rytting Kaneryd Mått, inklusive längd och vikt.Johanna Rytting Kaneryds längd är 1,63 m och vikten är 58 kg vid 24 års ålder.

Den 12 februari 1997 föddes Johanna Rytting Kaneryd i Sverige. Den senaste informationen om Johanna Rytting Kaneryds personliga liv, såsom hennes födelsedatum, nuvarande bostadsort och familj, finns på hennes wiki, som du kan komma åt här. Lär dig hur mycket pengar hon har och hur hon spenderar dem i år.

Johanna Rytting Kaneryd
Johanna Rytting Kaneryd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!