Jonas Wahlström Familj

Sprid kärleken
Jonas Wahlström Familj
Jonas Wahlström Familj

Jonas Wahlström Familj – Eleven “smugglar in” till landet när de är fyra år tillsammans med silkessalvor, blir biten av en krokodil när de är tolv och tas sedan upp på en kamel. Ana Wahlström, trebarnsmamma, är väl förberedd att ta över sin pappa Jonas roll som intendent för Skansenakvariet nu när hon är 40 år.

Ja, det är så jag har levt de senaste åren. Men jag tror sällan någonsin att pappa kommer att gå helt. Här har ni hans livsverk. Ana Wahlström var fem år när hennes adoptivföräldrar, Jonas Wahlström och Christina Ollén, hämtade henne från ett guatemalanskt barnhem. Det är sant; min colombianska halvbror Tito adopterade mig när jag var liten. Även om det svenska paret “fixade” det andra barnet på egen hand, hade de bara adoptionspapper för ett barn.

Jonas Wahlström har i tidigare intervjuer beskrivit dottern som “den största levande art han smugglat in i landet”. Uttrarna var mer nyfikna på silkesaporna som också var till salu. Historien visar också att Sveriges socialdemokratiska parti drogs hela vägen till domstol.

Men i det här fallet hade föräldrarna träffande medborgare som informerade dem om föräldrarnas vandel (en borgarrd på Stockholms stadshus och rivaliserande chefredaktör för Expressen).Ana hade hört sin far berätta den här historien många gånger, och oklagarna behövde inte mycket tid för att sätta ihop bitarna och önska sina föräldrar lycka till.

Men i ljuset av vad som har kommit fram de senaste åren om chilenska barn som tagits från sina föräldrar för adoption i Europa under hela 1970- och 1980-talen, är det inte lika lätt att säga som det tidigare var.

Han skryter ofta med att han smugglat ut ett barn, men hans vänner och familj tycker inte att det är en särskilt bra historia. Domstolarna i både Guatemala och Colombia godkände adoptionerna. I det här fallet var det faktum att de inte kunde adoptera två barn på en gång den avgörande faktorn i syskonrivaliteten.

Både Ana Wahlström och hennes bror känner till sina biologiska föräldrar. Ana har träffat och behållit kontakten med två äldre bröder. Och även om de växte upp i olika miljöer delar de samma vikt.

Jonas Wahlström Familj

För att uttrycka det på ett annat sätt skulle jag säga att vi alla är intelligenta och sarkastiska eftersom vi alla har ett öra som sticker ut. Både naturvetenskap och teknik väcker vårt intresse. Det är då vår fysiska förmåga verkligen lyser. Enligt Ana Wahlström, som har tävlat i flera triathlon, har alla engagerat sig för någon typ av styrketräning.

Nu när jag har ett litet barn och ett heltidsjobb har jag helt enkelt inte tid att lägga ner den nödvändiga utbildningen.Det var tjugo kilometer, men jag har börjat använda en app för att gå tiotusentals steg varje dag. Efter en dags sightseeing i Skansen brukar jag ta mig runt 7 500 trappsteg och bege mig hem med My. Hon tycker om att ha en husdjursräv. Världens festhårdaste tonåring.

När Ana berättar om sin barndom blir området kring Pippi Longstrump och Villa Villekulla trångt av sina nära släktingar och grannar. Och så skulle man kunna tro att Pippis hund, Little Miss Muffet, är beväpnad och farlig mot lemurer och krokodiler.

Det finns en bild på mig som barn som håller i en anakonda på en brygga. Jag drack så mycket jag kunde, men hon gled ändå iväg. I köket fanns en bänk där kocken skulle lägga mat och vatten till djuren på väg till akvariet.

Ana och Tito visste att det var bäst att lämna de betande hästarna på bänken i fred, men det hände att de besökande kompisarna fick en extraordinär chock. Hans mamma tycker om att åka buss och äta hyss, men hon är också lugn och sansad på ett lugnt ställe där någon av misstag kan ta in en apa i sin lägenhet.

Enligt traditionen berättade Jonas Wahlström sin karriär med att ta hand om elefanterna på Skansen när han var en liten pojke. När han var 22 grundade han Skansen Terrängbolag, som utvecklades till Skansen-avariet, som han har lett sedan dess.

Ana växte upp i ett hem där hon och hennes pappa, som tror på “trial and error”-metoden att lära ut, alltid var omgivna av djur. Vad detta betyder är att Ana fick möjlighet att prova uppgiften innan hon fick det sista klartecken att göra det. Det var oundvikligt att hon lärde sig att slå tillbaka med en smäll. Hon har en mjuk plats för djur och djurhållning.

Jag känner för djur som ett litet barn gör. Jag vet vilka de är, vad de heter och vem de är länkade till. De två krokodilierna är inte vilka gamla slumpmässiga människor som helst. 1974 gav Fidel Castro, ledaren för Kubas, krokodilbebisarna till den ryske kosmonauten Vladimir Shatalov. Han körde dem personligen till Moskva.

Det är en sällsynt och fascinerande art; den är också ny, smart och aggressiv. Han fyllde sitt badrum med dem. Hans fru var missnöjd med att ha två slaskande kubaner i badrummet, enligt Ana. Krokodilerna hamnade på Moskva Zoo, som hade börjat leta efter ett lämpligt hem åt dem. Jonas Wahlström var i kontakt med de lokala ryssarna och erbjöd sig att hjälpa till.

Han gav dem till Castro och Hillary. Krokodilerna har blivit av med sig själva och Ana har varit på Kuba med några av barnen för att återinföra dem i Florida, där krokodilen har tagit över. Ana togs ut bland träden av Kuban-veterinären, Gustavo, för att hitta lämpliga gömställen. Tricket var att sätta dem i områden där krokodiler inte setts på länge.

Jonas Wahlström Familj
Jonas Wahlström Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!