Jonna Sundling Pojkvän

Sprid kärleken
Jonna Sundling Pojkvän
Jonna Sundling Pojkvän

Jonna Sundling Pojkvän – VM-guldet på 100 meter vanns av Jonna Sundling. Anton Olofsson var en man med många känslor hemma i stersund. Och hur ska firas bragden? Bara genom att kunna resa sig upp och försöka igen och igen och igen. Det ska bli fantastiskt att äntligen slå sig ner och njuta av en normal sambo-livsstil.

Det var inget som kunde stoppa Jonna Sundling i första spurten på Oberstdorf. Från första sekvensen till sista varvet var svenska snabbast, och hon tog så småningom hem VM-guldet för mest uthållighet. Hennes pojkvän, sambospelaren Anton Olofsson, hittades i stersund, där han snabbt hade följt turneringarna hemifrån. Han var dock närvarande på ett genuint sympatiskt sätt.

När Sportexpressen kommer får han äntligen prata med Jonna efter vad som känns som en evighet. Det är sant, som jag alltid håller fast vid att säga, att när man ser henne tävla känner man sig fysiskt utmattad, men idag kom det lite extra spänning.

När man anstränger sig så mycket blir det nästan ett heltidsjobb. Från början av berättelsen till slutet, när hon gjorde det så bra i fjärde och femte akten, förstärktes känslan bara, som Anton Olofsson uttryckte det. Hon var i toppskick för mästerskapet, hävdar han, även om siffrorna inte speglade det.

Samtidigt har de bevittnat den inverkan som tur spelar i VM-lopp. En liknande sak hände Jonna Sundling i världsmästerskapet i Seefeld när en av stolparna gick sönder och hon fick se medaljen glida iväg.

Ett tillstånd av konstant vaksamhet genomsyrar ditt väsen. Det är uppenbart att saker går snabbt och oväntade händelser kan uppstå. Om du tänker på vad som hände för två år sedan, tycker jag att hon gjorde ett fantastiskt jobb med att hantera det.

Föreställ dig ett ögonblick om du insåg att du kunde vinna en medalj, eller kanske guldet, i världscupen bara genom att tänka på det. Det är uppenbart att saker och ting kunde ha blivit riktigt våldsamma. På, Anton Olofsson:

Jonna Sundling Pojkvän: Anton Olofsson

Hon har gjort ett otroligt jobb med att kanalisera sin frustration till motivation. Enligt min mening kunde hon gå vidare snabbt och lägga det förflutna i det förflutna. Det är en beundransvärd egenskap, enligt mig. Det är alltid lite speciellt under tävlingssäsongen med skidåkare, men uppenbarligen har det varit lite extra att vi har blivit separerade den senaste tiden, så det är nog ett tråkigt svar.

Vi kommer att veta med säkerhet efter att hennes säsong är klar om vi kommer någonstans om vi äntligen kan slå oss ner och leva tillsammans normalt. Jag tvivlar på att du kommer att ge dig ut ur staden, eftersom du inte får det, men var säker på att vi kommer att hitta ett sätt att fira hur som helst. Jonas Jerebko, 35, har varit tyst om det kontroversiella beslutet att flytta till Ryssland de senaste fem månaderna.

Jonna Sundling Pojkvän

Jag vet att folk blir arga när jag säger så, men det var så det var, skriver han på Instagram. Vid månadens slut var det välkänt att Sveriges genom tiderna störste basketspelare hade skrivit på med CSKA Moskva.

Det svenska landslaget stängde av Jonas Jerebko efter att han tog det kontroversiella beslutet att gå med i den enorma klubben – även känd som den ryska arméns klubb – under en rasande konflikt.Fredrik Joulamo, generalsekreterare för Svenska Basketbollförbundet, förklarade att beslutet togs på obestämd tid eftersom förbundets ideal på denna punkt skiljer sig åt vad de anser spegla det svenska landslaget.

Jerebko, en svensk som tillbringade 10 säsonger i NBA med Detroit Pistons, Boston Celtics och Golden State Warriors, fick en sponsor att dra sitt stöd när han gjorde kontroversiella kommentarer om en kvinnlig lagkamrat.

Moskva är en av mina favoritstäder. Människorna som kallar denna stora stad hem är några av de trevligaste du någonsin kommer att träffa. I en video som lades upp på lagets officiella YouTube-kanal strax efter att övergången var klar, betonade Jerebko att köparen skulle få alla klubbtillgångar.

När CSKA väl kontaktade, tog jag chansen att återvända till Moskva och spela för ett så legendariskt lag. Jag är medveten om detta eftersom vi har träffats tidigare. Efter CSKA Moskvas förlust mot Zenit St. Petersburg i den sjunde och avgörande finalen upphörde Jerebkos korttidskontrakt med klubben.

När matchen var över intervjuade Bert Sundström, SVT:s korrespondent i Ryssland, Jerebko. Jag är på väg hem för att träffa mina barn, som jag inte sett på några månader, konstaterade Jerebko då.Han undvek ämnet om vad han funderade på innan han skrev på med det ryska laget.

För närvarande kommer jag inte att säga något om saken. Jonas Jerebko har varit tyst om den kontroversiella handeln fram till nu. Atleten tog inledningsvis upp saken efter att Sverige besegrat Israel i VM-kvalet.

Jag gick snabbt till hallen efter att ha hört att mitt lag hade besegrat Israel för att titta på firandet. En stor utställning av svensk baskets ljusa framtid. från sociala medier. Jag förstår att detta uttalande kommer att stöta vissa, men det är sanningen för mig.” Nu måste Jonas Jerebko lägga ner mycket arbete för att gå tillbaka på basketplanen.

Platsen är dock ännu okänd. Den här klubben är välkänd för sin professionalism, och jag fick chansen att fortsätta min karriär där (CSKA Moskva). Jag gick med avsikten att vinna och att arbeta med en europeisk topptränare.

Vi kunde inte slutföra vår resa på grund av oförutsedda omständigheter”. “Jag har återupptagit min träningsrutin. Det är oklart vad som kommer att hända i följande del av min berättelse. Allt jag kan säga är att jag uppskattar stödet från alla som tror på mig.

Jonna Sundling Pojkvän
Jonna Sundling Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!