Josephine Qvist Pojkvän

Sprid kärleken
Josephine Qvist Pojkvän
Josephine Qvist Pojkvän

Josephine Qvist Pojkvän – Nick Ebert och Josephine Qvists förhållande har tagit slut. Den inflytelserika personen förklarar nu motivationen. Hon säger till Aftonbladet i ett sms: “Vi gör det här bara för att få lite ensamtid.” Den före detta realitystjärnan och influensaren på sociala medier Josephine Qvist, 29, och hockeyspelaren Nick Ebert, 28, delade upp efter att ha dejtat i ungefär ett år. Josephine Qvist tillkännager deras uppbrott från Nick Ebert i en Instagram-story eftersom hon inte tål att få fler frågor om deras förhållande.

“Och jag skulle vilja betona att det var absolut noll romantisk spänning mellan oss. Nick och jag delar en obestridlig kärlek till varandra “För att uttrycka det enkelt, skriver hon. Josephine Qvist berättar för Aftonbladet varför de två gjorde slut och att de håller kontakten när tidningen når henne.

“Ingenting har hänt mellan oss förutom avståndets svårighet, därför mår jag bra. Jag saknar honom, men vi älskar varandra och tar kontakt ofta, så det är okej. Vi gör det här av någon annan anledning än att ha lite tystnad tid tillsammans ”I ett sms uttrycker hon sina tankar. Den amerikanske hockeyspelaren Nick Ebert spelade tidigare för rebro Hockey i samma stad där Josephine Qvist bor. Nick Ebert återvände till USA när truppen beslutade att inte förlänga hans kontrakt.

Nick Eberts framtid med truppen är oklart, men han ska ha kommit överens med en annan svensk hockeyklubb, HV71, enligt rapporter i Aftonbladet.Josephine Qvist har släppt tips ett tag nu om att hon har hittat sann kärlek.Influencern har äntligen kommit på tal om sin långvariga pojkvän.

Influencern Josephine Qvist, nu 28, meddelade offentligt för över ett år sedan att hon var singel igen efter sin splittring från hockeyspelaren Stefan Warg. De hade varit tillsammans länge, och under hela den tiden hade det varit många upp- och nedgångar i deras förhållande, liksom otaliga försök att lappa ihop deras kärlek.

Den en gång så hjärtkrossade influencern mår nu bra. Hon dejtar framgångsrikt igen.
Josephine Qvist säger till Hänt, “Jag är kär som jag aldrig drömt om att jag skulle bli” med hänvisning till sin nya partner.Men hon lägger fortfarande ner lite extra tid för att ta reda på vem det är. Som hon utvecklar:Josephine har tidigare lagt ut ett foto på sin pojkvän på nätet, om än ett där ansiktet skyms av en hjärtsymbol.Om bilden släpps vet vi att den nya lågan har brunt hår och har en mjuk plats för hundar.

Josephine hade precis en Q&A på Instagram, och många av frågorna handlade om hennes nya partner, som hon gärna svarade på. Men det verkar som om hon inte var 100 procent ärlig i alla sina svar. En av förfrågningarna var om Josephine hade träffat sin nuvarande älskare i Los Angeles eller inte. Detta gjorde det klart för Josephine att hon hade fel.En andra person spekulerar i att den gentleman hon träffar är “den tyska hon träffade förut”, vilket Josephine med eftertryck svarar “Nej.”

Josephine Qvist Pojkvän

Men under frågestunden blir det tydligt att hon bara pratar engelska med sin älskare. När hon säger “han är norsk” indikerar hon att han verkligen är norsk och att hon inte är ett fan av det norska språket. Under Q&A-delen kommer dock Josephine rent och säger att hon hittade på att pojkvännen var norsk. Därför, vad är verkligt och vad är inte.

Josephine spelar bönor att hon dejtar NHL-stjärnan Nick Ebert.Josephine har gett ut sin mystiska skönhet, Nick Ebert, den här veckan.Idag är Nick Ebert, 27 år, en professionell ishockeyspelare. Han tog sig till NHL med Los Angeles Kings efter att ha fötts i New Jersey, USA.

Men nu kallar han Sverige hem och har de senaste tre åren spelat för rebro HK. Och han spelar för samma lag som Josephines ex-pojkvän, Stefan Warg, som är 31 år.Nickebertt är pojkvännens Instagramnamn; han har 19 998 följare när detta skrivs.Nyheten att Josephine Qvist, en social media-personlighet, och Nick Ebert, en hockeyspelare, hade gjort slut i början av förra veckan kom som en chock.

Detta var fallet när Ebert återvände till USA, vilket satte paret i en besvärlig långdistanssituation. “Jag älskade dig. Det finns alltid folk som är intresserade av att lära mig mer om Nick och mig. När jag går och träffar honom, när vi ses igen, och jag orkar bara inte svara på en fråga till om honom utan att ljuga Nick och jag är inte längre tillsammans.Fråga mig inte om det eller ta upp det i konversationen “Josephine skickade ett hjärtligt meddelande på Instagram.

I det senaste avsnittet av hennes podcast, “Sweet but psycho”, avslöjar Josephine Qvist att hennes fanbas har varit ganska stöttande sedan uppbrottet tillkännagavs. Men några av dem har börjat skvallra om att Nick har varit otrogen mot henne, och hon har reagerat argt på anklagelserna.

“En kvinna skrev till mig och anklagade Nick för att vara otrogen mot henne. Även om jag inte trodde henne, var jag nyfiken på henne och svarade henne i alla fall” skriver Josephine, affischen.Fråga mig inte om det eller ta upp det i konversationen “Josephine skickade ett hjärtligt meddelande på Instagram.

I det senaste avsnittet av hennes podcast, “Sweet but psycho”, avslöjar Josephine Qvist att hennes fanbas har varit ganska stöttande sedan uppbrottet tillkännagavs. Men några av dem har börjat skvallra om att Nick har varit otrogen mot henne, och hon har reagerat argt på anklagelserna.

Josephine Qvist Pojkvän
Josephine Qvist Pojkvän

Nick Ebert och Josephine Qvist har gjort slut. Nu ska vi berätta för influencers varför. Hon skriver i ett sms till Aftonbladet “Vi gör det här för att vi ska få lite ensamtid.” Efter ungefär ett års dejting är förhållandet mellan influencers Josephine Qvist, 29, och före detta realitystjärnan Nick Ebert, 28, som var hockeypromotor, officiellt över.

I en Instagramstory förklarar Josephine Qvist att hon och Nick Ebert har gjort slut för att hon inte vill svara på fler frågor om deras förhållande.Och jag ska bara säga att det inte finns något alls som håller oss isär. Och jag älskar Nick och han älskar mig också”, skriver hon. När Aftonbladet träffar Josephine Qvist förklarar hon omständigheterna kring uppbrottet och bekräftar att de två har fortsatt kontakt.

Jag är bra på det eftersom det inte är så mycket som står mellan oss annat än att avståndet är ett problem. Jag saknar honom så klart, och vi älskar fortfarande varandra och pratar ofta. Hon skrev i ett sms: “Vi gör det här bara för att få lite extra fritid, det är inget komplicerat med det.” En före detta medlem i rebro Hockey-laget, amerikanen Nick Ebert bor nu i samma svenska stad som Josephine qvist. Nick Ebert återvände till USA efter att hans kontrakt inte förnyats av studion.

Vi vet inte var Nick Ebert kommer att spela härnäst, men han har redan skrivit på med ett annat svenskt hockeylag HV71, enligt uppgifter till Aftonbladet.Josephine Qvist har släppt tips om en ny pojkvän på Instagram den senaste månaden.Nu erkänner de inflytelserika att hockeykritikern Nick Ebert är deras nya älskling.

Enkelt uttryckt kan det kännas hur bra som helst. säger att hon är oerhört glad och snäll. Josephine Qvist, 28, har släppt tips om en ny romans den senaste månaden och lagt upp bilder på sig själv med uppenbar spänning. Fredsstiftarens arbete är dock gjort; på Instagram meddelar hon att Nick Ebert, 27, blir hennes nya pojkvännen.

Paret tillbringar just nu en termin i Grekland och enligt Aftonbladets källor sprang de på varandra på en restaurang för en vecka sedan men bestämde sig för att hålla mötet privat.Nu visste vi att det var dags att gå vidare med det eftersom det är så allvarligt och kräver så mycket allvar. Försök att inte vara för snårig, men du måste verkligen tänka på vad jag säger.

Hon erkänner att hon kände sig orolig innan yxan föll på söndagseftermiddagen.Men det är bara för att vi har försökt hålla nere det så länge, så det har blivit ett grej också.Nick Ebert föddes i New Jersey, USA, och har spelat hockey för Los Angeles Kings of the National Hockey League. Nu tre år senare spelar han för rebro HK, där “Celebrity Ex on the Beach” motspelaren Stefan Warg, 31. Innan detta par gifte sig sommaren 2017 hade de varit tillsammans i ungefär ett halvår innan de bestämde sig att gå skilda vägar.

Josephine Qvist Pojkvän

2019 försonades paret efter att ha separerat i maj föregående år. Podcastern Josephine har showen “Sweet but psycho” med Elin Woodie Skog. Där har hon öppnat upp om sitt kärleksliv och avslöjat att hon har gett upp hoppet om att hitta sann kärlek igen. Som ett resultat, hävdar hon, har hennes anhängare samlat sig runt henne. Jag har fått riktigt bra svar. Jag har pratat mycket om kärlek på mina sociala medier och i min podcast, så det är skönt att veta att mina följare och lyssnare uppskattar min öppenhet.

Josephine Qvist gjorde sitt namn 2015 med “Ex on the Beach”, och hon var med i uppföljaren, “Celebrity Ex on the Beach”, året därpå.I den första säsongen av Ex on the Beach 2015 tog 29-åriga influencern, realitystjärnan och poddaren Josephine Qvist Sverige med storm.Än i dag följer hundratusentals människor hennes liv på nätet och de senaste åren har hon varit värd för podden “Sweet but psycho” tillsammans med Elin Skog, 25.

I maj förra året delade Josephine med sig av den goda nyheten att hon hade hittat kärleken i en person som, enligt mångas uppfattning, var en perfekt match. Hans nya beau var ingen mindre än Nick Ebert, en professionell hockeyspelare för National Hockey League som tillbringade de senaste säsongerna med Örebro Hockey Club.

När Nicks svenska visum gick ut i april tvingades han återvända till USA, och parets varma och kärleksfulla relation tog slut. Många författare säger: “Män, det är bara att följa med”, men det är faktiskt inte så enkelt. Att bara följa med är omöjligt just nu eftersom jag har ett berg av saker att göra här hemma. Utöver det ska jag göra något jag inte kan berätta om just nu”, skrev Josephine på Instagram. Paret hade ingen aning om när de skulle ses igen, vilket gör en redan svår situation ännu mer så.

Kanske två månader, kanske sex månader”, skrev Instagramanvändaren Josephine Qvist.
Kanske två månader, kanske sex månader”, skrev Instagramanvändaren Josephine Qvist. Det är oklart om avståndet är orsaken till splittringen i parets kärlek eller om något annat är att skylla på; dock kommer Josephine med en tung förfrågan på tisdag. Nick och hon har tagit olika vägar i livet.


Jag får många frågor om mig själv och min pojkvän Nick. När Josephine skriver “Jack och jag har gjort slut” och fortsätter: “När jag går till ditt hus för att hälsa på och ta hand om dig, när vi träffas igen, vill jag verkligen inte ställa några fler frågor om honom och Jag behöver lite tid ensam,” du kan vara säker på att hon menar det.

Jag vill inte besväras av frågor eller konversationer som rör den här frågan. Nästa gång på Instagram Story kommer Josephine att förklara att det inte är något fel mellan paret och orsaken till slagsmålet.

Josephine Qvist Pojkvän
Josephine Qvist Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!