Aslani Pojkvän

Sprid kärleken
Aslani Pojkvän
Aslani Pojkvän

Aslani Pojkvän – På grund av coronapandemoniet har Fotbolls-EM 2022 äntligen anlänt till damfotboll. En av de mest kända spelarna i den svenska truppen är Kosovare Asllani, som nyligen släpptes av AC Milan.

“Kosse”, som han kallar sig, är en av Sveriges mest fruktade stjärnor. På meritlistan har hon spelat för lag som SM-guld, Linköping FC, och mer än några säsonger med stora ligaklubbar som Real Madrid och PSG.

Allt du behöver veta om Vimmerbys 32:a fotbollslag finns här. Kosovare Asllani föddes i Kristianstad, Sverige, men har en stark koppling till Kosovo eftersom båda hans fäder kommer från forna Jugoslavien. Familjen Asllani kommer från Kosova.

Hans pappa är från Kostova och hennes mamma är från Gjakova. Hon gjorde bland annat en “dubbelhövda örnen” mlgesten under en fotbollsmatch mot Ukraina.Det var en fröjd för Kosovo, där mina förfäder kom ifrån. Till min brors lada, där han själv undervisar.

De var hemma och pratade, så det var lite för dem. Det var inget politiskt med det, men under VM var det lite mer specifikt när det gällde vilka de träffade. Det var ett lyckligt tillfälle och en lättnadens suck för mina bröder och systrar. Efter tävlingen sa Asllani till Sportbladet att det var helt oplanerat.

Arment Asllani är Kosovares yngre bror.Asllani är 32 år gammal. Hon föddes den 29 juli 1989 i Kristianstad, Sverige. Som barn började Asllani spela fotboll med Vimmerby IF. Linköping FC värvade henne vid 18 års ålder och hon debuterade samma år.

I september 2008 gjorde hon debut i A-ligan och i november samma år debuterade hon i U23-ligan. Asllani kommer att representera Sverige i SM-guldet, Svenska cupen och Supercupen 2019. Efter det kände hon sig tvungen att skriva för Chicago Red Stars, för vilka hon medverkade i 13 matcher.

När han lämnade Sverige spelade Asllani för Linköping FC och Kristianstads DFF i ett år. Detta var innan hon skrev om det i flera år i Paris Saint-Germain.Säsongerna 2016 och 2017 spelade Kosovare för engelska klubben Manchester City innan han senare gick över till Linköping FC.

Asllanis senaste klubb var Real Madrid, där hon avslutade säsongen 2019-2022. Fram till nyligen verkade det klart att Stjärnan skulle flytta till AC Milan från den italienska klubben.Exakt hur mycket AC Milan kommer att betala Kosovare Asllani för att spela för dem är inte klart.

När hon spelade för Linköping FC i år tjänade Stjärnan cirka 40 000 kronor, enligt rapporter från Aftonbladet. Hon sa i en intervju med Fotbollskanalen efter att hon sa upp sitt kontrakt med Real Madrid 2021:

Aslani Pojkvän

Om jag hade bestämt mig för att gå med boken hade jag kunnat spela någon annanstans.Tidigare uppgav Kosovare att hon ville hålla sitt privatliv privat, vilket gjorde att hon inte dök upp med en partner på sociala medier eller på offentliga tillställningar.

Samtidigt som hon uttryckte förvåning över att det fanns en pojkvän med henne år 2018 när hon tillfrågades av Express, sa hon att det fanns, men att hon föredrog att hålla det hemligt.Jag har lite i fickan. När det kommer till saker som var jag bor eller vem jag är i ett förhållande med, säger Asllani att hon inte har någon anledning att gå ut offentligt om det.

Det är inte privat information som jag delar med mina vänner och familj genom min användning av sociala medier. Alla är fria att göra som de vill, men jag är fast i min övertygelse om att man ska kunna behålla en känsla av integritet när det kommer till ens privatliv och familj, och jag tänker behålla det så.

Colorado Avalanche hade redan vunnit sin första Stanley Cup med sin hemstad Colorado Springs.När Gabriel Landeskog fnyste på sig en Sverige-flagga kastade han showen.Landeskog utbrast: “Vi älskar dem!” under hans andetag.

Gabriel Landeskog var en av spelarna som blev överlycklig när Colorado Avalanche vann Stanley Cup för andra gången i rad. För oss alla är det en stor sak att få bucklan från marken, men Gabbes situation var lite annorlunda.

I NHL:s långa historia var han den yngsta spelaren någonsin att leda ligan i en match. Det har varit en berg-and-dalbana sedan dess när det kommer till resultat och prestationer.För bara några år tidigare var Colorados mest framstående landmärke en förfallen ruin, och Landeskog tvingades fly som lagkapten och frikändes från alla anklagelser.

Men nu, efter en ansträngande säsong, har vi vunnit Stanley Cup för första gången i vår historia. Och Gabriel Landeskog har blivit den andra svenske lagkaptenen som inte har kunnat lyfta en hink.Dessutom frös Avalanche med sin egen stad i framtiden.

En traditionell parad hölls i Colorado och mer än 100 000 människor samlades för att fira med sina supportrar. Gabriel Landeskog å sin sida agerade lagfångare och förblev orubblig.

Aslani Pojkvän
Aslani Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!