Julia Lyskova Pojkvän

Sprid kärleken
Julia Lyskova Pojkvän
Julia Lyskova Pojkvän

Julia Lyskova Pojkvän – I podcasten Daddy Issues berättar hon sin historia på ett sätt som får lyssnaren att känna att de befinner sig i en spänd situation, som om de är mitt uppe i ett missförstånd. Expressens Malin Hansson har tagit hjälp av Julia Lyskova för att diskutera hur man kan vara vuxen, ta ansvar för sina egna handlingar och hur man blir känd – allt samtidigt som alla vill leva livet fullt ut, fritt från ånger och fyllda med glädje.

Varje dag satt jag på Danderyds sjukhus medan min sambo jobbade hårt för att vara nära att hjälpa. Det är rätt! Varpå jag svarar: Somhon, Kolla. Så exakt vart är jag på väg härnäst? FLÄKT! En ung kvinna i svart minikjol går självsäkert längs Sturegatan i stermalm, Stockholm. Den långa, mörka hreten glittrar i den iskalla februariluften.

Det är dags att sätta på vattenkokaren. En ångbåt måste sitta ner tillsammans, säger Julia Lyskova som fick sina blonda förlängningar blottade under halsduken när vi kom till jobbet för veckans poddeninspelning. I bussen undrade hon om hon hade någon tandkräm springande längs benet. Strax hade precis fått ett större vit fräck på svarta byxorna när hon träffades av en större vit fläck.

Enligt 27-åriga Julia Lyskova har de inte sovit tillsammans.Men varje vecka ställer mer än 70 000 lyssnare in för att höra programledaren Julia Frändfors och medprogramledaren Jenna Johnson diskutera sina personliga perspektiv på livet i podcasten Daddy Issues.


Julia Lyskova och Julia Frändfors träffades för första gången i januari 2019 på ett Perfect Day Media-event, där Julia Frändfors jobbar.När de fick reda på att de hade ett gemensamt namn för sitt band, kom Perfect Day-medlemmarna Amanda Schulman och Hannah Widell på den briljanta idén att sätta upp en show för sina bandkompisar. Nästa gång Juliorna frågade om att spela i podden släpptes det första numret av Daddy Issues i slutet av januari 2019.

Sedan dess har de skrivit 54 uppsatser där de lär människor att känna igen varandra, argumentera och filosofera om vad som är viktigast i livet, till exempel vad som är viktigast i döden, vad som är viktigast i mental hälsa, vad som är viktigast i karma, och så vidare.

Till Nöjesguiden Stockholmspris spelade de livepodcast på Way out West och den 26 februari firar Daddy Issues ettårsjubileum med en konsert på Scalateatern i Stockholm. Även en extraföreställning var planerad till den 27 februari. När jag första gången hör Julia Lyskovas röst på morgonen är jag i hennes andrahandslägenhet på Stockholms Mariatorget, där hon bor med sin pojkvän och en kompis. Klockan tickar efter ett år.

Hans axlar föll ihop när han satt i soffan med slutna ögon. Aavbrutet, öppen och självreflekterande är några av orden hon använder. Att vara mitt i en intervju eller sitta bredvid sin bästa vän är inte mycket mer än så. Jag bryr mig inte om folk säger att jag är knäpp, för jag tror att jag är precis som de andra.

Alla som väntar på tågstationen och tänker “Tack om jag fick hoppa” eller “Tack om jag kunde tafsa på den här baren” när de ser en bebis. Med min terapeuts ord “Sna tankar för alla.” För tillfället har jag inte funderat så mycket på att undersöka antastabarn, men jag tror att alla är häftiga och märkliga, men de berättar inte för någon om det. Däremot pratar jag om det.

Depressioner och utmattningsperioder med tvngstankar, PMS och fram till puberteten förväntas. I ett avsnitt av Daddy Issues, avsnitt 39, berättar Julia Lyskova öppet och uppriktigt om de kamp hon möter när hon försöker undvika att bli ansvarig för allt som får henne att känna sig fruktansvärt skyldig. Mitt i vår dvala tar vinden fart snabbt.

Julia Lyskova Pojkvän

För mig är det en stor utmaning att veta vem jag är och vad jag ställs inför. Men jag hoppas att det kommer att bli bättre nu när jag har börjat gå till en psykiatriker som jag verkligen tror på. Julia Lyskova förklarar varför några av de sms jag skickade innan vår intervju varade i flera dagar innan jag fick svar:

När jag svor att jag inte skulle lämna dig samma dag, var jag säker på att min mamma skulle dö om hon fick reda på det. Det kommer att hända snart; det kan vara hur jag ställer in mig, gör något ett visst antal gånger och sedan blir mer stressad. Alex Schulman skickade ett sms till mig vid ett annat tillfälle, och jag insåg att jag var tvungen att svara på 14 olika meddelanden.

Det kommer att bli väldigt professionellt, men jag är rädd att jag inte kan hjälpa till.Problemen började när Julia Lyskovas mamma träffade en man från Stockholm och hennes familj flydde från Eskilstuna till Täby kyrkby, som Julia såg som en stelare och mer okänd Täby kyrkby norr om Stockholm.

Efter gymnasiet blev depression och ångest en större del av hennes liv och de nådde sin höjdpunkt när hon blev gravid. När jag först började jobba med tv-produktion var jag tvungen att fasta varje dag. Men jag funderade till slutet på hur löjlig jag var när jag tänkte att det skulle vara en bra idé att ringa mig.

Julia Lyskova Pojkvän
Julia Lyskova Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!