Kamprad Död

Sprid kärleken
Kamprad Död
Kamprad Död

Kamprad Död – Ingvar Kamprad, grundaren av Ikea, har avlidit. Han dog i sömnen efter en kort tids sjukdom, enligt Ikea.Ivar Kamprad föddes 1991.Dagens Industri rapporterade först om ett dödsfall som spårades till Ikeas Twitterkonto. En av Sveriges mest framstående entreprenörer har gett efter för tidens gång.

– Jag har en stark känsla, säger familjerådgivaren för Kamprad, Göran Grosskopf. I Morse får jag en snubb. Peter Kamprad var den som ringde. Hela Smland är på väg på söndagar. Alla i familjen har blivit taggade. Ingen dramatik, enligt dem som såg det, enligt rdgivaren. Kamprad och han träffades för första gången två dagar före Julafton, och han var vid gott mod.

– Det var trögt och lugnt ända till slutet. Det är inte så säkert att knät reser sig när man är 91, säger Grosskopf. Ikea-grundaren Bertil Torekull hävdar att han hade en lunginflammation efter en flygresa och att det var Kamprads fel, enligt Torekull.

– Efter en flygning fick han en lunginfektion, vilket var precis vad han hade fruktat. Det var inget medicinskt ingrepp, men det var det ändå. Inflammation i lungorna hade gjort honom drabbad efter en utlandsresa. En 92-årig man, var han, är en betydande omständighet.

– Ingvar och jag höll tät kontakt och skrev många brev till varandra. Jag var den enda som skrev i sista strofen, men Torekull säger att han lyckats få dem att öppna upp för sig själv trots sitt skeva perspektiv. I en tweet från Ikeas officiella Twitter-konto säger företaget:

“Ingvar Kamprad sover fortfarande när han sitter i Småland, Norge. Han föddes i Småland 1926 och grundade Ikea när han var bara 17 år gammal. Som ett resultat kommer Ingvar att utsättas för en hel del hån och köldbehandling fr.o.m. hans familj och från Ikea-anställda över hela världen ”Företaget har twittrat om evenemanget.Ingvar Kamprad, grundaren av Ikea, sov i sitt hem den 27:e januari, enligt ett pressmeddelande från företaget.Adoptivdottern Annika Kihlbom sticker ut från mängden.

Kamprad Död: January 27, 2018

Kamprad dog fridfullt hemma i Småland på onsdagen efter en kort tids sjukdom, säger Ikea i ett uttalande. Ingvar Kamprad är pappa till Mathias, Peter, Jonas och Annika Kilbom, som alla bor i hushållet Kamprad. Hennes död inträffade 2011.

Expressens dottern Annika Kihlbom svarar kort på sin pappas död:När en avlägsen person har gått bort är det spänt. Vi hade en utmärkt relation. Även om han var en känd figur hade Ingvar ett privatliv. Adopterad av Kamprad från sitt första äktenskap med Kerstin Wadling, Annika Kilhblom är dotter till det förbundet.

Paret hade aldrig fått ett eget barn och hon dog 1960.Ingvar Kamprad och hans adoptivmamma gjorde en överenskommelse om huruvida hon skulle gå med honom på hans privata förmögenhet, som inte var knuten till Ikea.

Kamprad Död

När det gäller att hitta inspiration på söndag är Bland Ikea din favoritkälla. Lars-Johan Jarnheimer, en av Ikeas moderatorer, säger till Expressen: “IKEA är en fantastisk arbetsplats.”Jag fick ett telefonsamtal mitt i natten från någon som berättade att Ingvar hittats död. Ingvars långa och lysande liv är något att fira. Jarnheimer träffade Ingvar Kamprad för första gången i november, säger han.

Sedan diskuterade vi hur företag kan bli starkare och mer lönsamma.
För att parafrasera Jarnheimer, vi har begravt vårt förflutna i mejl, sms och vår grundares död.
Per Heggenes, en tidigare medlem av familjen Kamprad och nuvarande chef för Ikea Foundation, sa till reportrar på söndagen:

För oss som har arbetat med honom länge är idag en kritisk dag. Han var en minst sagt underbar person. Det är en bild. En sådan person som kommer att intressera sig mycket för människors vardag. Någon som ändrade historiens gång. De senaste 40 åren har Mari Gustafsson arbetat som varuhuschef på Ikea i Ume.

I hennes sinne ligger Kamprad begravd under den unika anda som hon påstår sig hitta på Ikea.I själva verket är jag rorsman i min egen rätt. Det är nu vi jobbar för ett företag som gör mat och andra presenter till våra mammor. Sedan är det det som Ingvar visade oss, säger Ekot.

Lars Bülow träffade Ingvar Kamprad när han arbetade på Ikeas designavdelning på 1970-talet.Hans namn var det enda som alla pratade om. Mitt första intryck var att det här var en affärsman som vet vad han gör, säger Bülow. Verkmästare Jacob Wallenberg har kommenterat Ingvar Kamprads, grundare av företaget, död.

Enligt Poängen har han visat vad det innebär att skapa något och kunna sätta sin prägel på världen för svenska folket genom att visa dem detta tydligt. Enligt Wallenberg på Expressen TV går det faktiskt att genomföra.Jag är oroad över hans familj och hans personliga välmående. Vi diskuterar en av våra absolut största svenska entreprenörer någonsin.

Kamprad Död
Kamprad Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!