Karin Tegmark Wisell Familj

Sprid kärleken
Karin Tegmark Wisell Familj
Karin Tegmark Wisell Familj

Karin Tegmark Wisell Familj – Den 13 april 1969 föddes Karin Sofia Tegmark Wisell i Falu Kristine församling, Kopparbergs län, och hon är nu generaldirektör för Folkhälsomyndigheten. Hon är svensk gynekolog, mikrobiolog och statistiker. När hon slutade skolan studerade hon medicin och blev expert på bakteriologi.

Hon var medicine doktor år 2000 när hon diskuterade ämnet Staphylococcus aureus virulensgenuttryck vid Karolinska institutet. Smittskyddsinstitutets mikrobiologiavdelning anställde 2007 Tegmark Wisell som forskare och han fungerade som 2020 års mikrobiologiavdelnings verkställande direktör och forskare.

Johan Carlson utsågs till Folkhälsomyndighetens generaldirektör den 1 november 2021, efter att ha varit organisationens tillfälliga direktör.Lakarna Erik (1936–2016) och Barbro Tegmark, Kusin till Max Tegmark och Dotterdotter till Aron Kahn (1956–1964) är Karin Tegmark Wisells far och mor.

Den 13 april 1969 föddes Karin Sofia Tegmark Wisell i Falu Kristine församling i Kopparberg, Sverige. Hon är svensk läkare och mikrobiolog, samt epidemiolog som kommer att fungera som organisationens generaldirektör från och med den 1 november 2021.

Efter gymnasiet studerade hon medicin och blev specialist i klinisk bakteriologi.Hon var medicine doktor år 2000 när hon diskuterade ämnet Staphylococcus aureus virulensgenuttryck vid Karolinska institutet.

Smittskyddsinstitutets mikrobiologiavdelning anställde 2007 Tegmark Wisell som forskare och han fungerade som 2020 års mikrobiologiavdelnings verkställande direktör och forskare.Johan Carlson blev Folkhälsomyndighetens generaldirektör den 1 november 2021.

Lakarna Erik (1936–2016) och Barbro Tegmark, dotter till Max Tegmark, är Karin och Barbro Tegmarks barn. Karin Tegmark Wisell är Aron Kahns svärdotter.ätten wisell till Karin tegmarkEfter gymnasiet tog han en medicinsk examen och blev styrelsecertifierad i klinisk bakteriologi.

För sin forskning om reglering av Staphylococcus aureus virulens var han student vid Karolinska Institutet år 2000 och doktorerade i medicin.Smittskyddsinstitutet har anställt Tegmark Wisell sedan 2007 och han tackade ja till en tjänst på Folkhälsomyndighetens mikrobiologiavdelning i december 2017.

Fram till den 1 november 2021 var Johan Carlson verkställande direktör för Folkhälsomyndigheten.Efter gymnasiet fortsatte hon sin medicinutbildning och blev specialist i klinisk bakteriologi.

Karolinska Institutet tilldelade honom en medicinsk doktorsexamen 2000, efter en utredning om “Reglering av virulens hos Staphylococcus aureus.”Tjänsten 2007-2020 fungerade Tegmark Wisell som Folkhälsomyndighetens mikrobiologiska instituts forskningschef respektive kökschef.

Återigen, detta har inte alltid varit fallet. Mycket positiv feedback har getts till Folkhälsomyndigheten och de som jobbar där i år, men det har också varit mycket negativ feedback. “På internet har det diskuterats mycket om hur tonen, både bland forskare och i den officiella debatten, har hrdnat och hur detta har resulterat i risk för misstro, hatt och het.Karin Tegmark Wisell har ingen klocka på sig eftersom hon anser att media runt henne lyssnar på fel ton och fel tonhöjd.

Karin Tegmark Wisell Familj

Allt beror på att det finns flera prioriteringar, och vi är inte säkra på vad vi gör, säger hon och säger att hon kommer att fortsätta köra igenom hindren.När media börjar sända mejltrdar med tillägg av andra dyker det upp en trlande för att hitta uttalanden. Vi har en absolut förmåga att vara öppna och ärliga i vår kommunikation och i alla våra erbjudanden.

Även om det är en arbetsmiljö där man måste kommunicera med andra och få korta svar från ledningen så är det kanske inte värt tiden att vara helt okunnig i det man skriver.Sedan jag var liten har jag varit fascinerad av vetenskap och medicin.

Både hans mamma och pappa var gynekologer. Karin Tegmark Wisell, nuvarande generaldirektör för Folkhälsomyndigheten, är utbildad mikrobiolog. Det är något hon tror har kvävt hennes arbete under pandemonium. Enligt henne har jag haft mycket tid att tänka på min forskrutningsutbildning.

Karin Tegmark Wisell, organisationens generaldirektör, är läkare med vidareutbildning i mikrobiologi. Stafylococcus aureus, en bakterie allmänt känd som Staphylococcus aureus, var i fokus för tidningen.Han tog både medicinsk och vetenskaplig utbildning vid Karolinska institutet.Jag började intressera mig för mikrobiologi under mina grundutbildningar, säger studenten.

Karin Tegmark Wisell Familj
Karin Tegmark Wisell Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!