Karl Rosengren Förmögenhet

Sprid kärleken
Karl Rosengren Förmögenhet
Karl Rosengren Förmögenhet

Karl Rosengren Förmögenhet – Izabella Scorupco träffar Karl Rosengren, en svensk affärsman. Det här paret har en mycket märkbar kemi i de många foton de delar med varandra på nätet.Izabella Scorupco skriver i ett hyllningsmeddelande på Instagram, “Du får mig alltid att känna att jag äger världen, som en drottning.”

Skådespelerskan Izabella Scorupco, 49, började dejta skådespelaren Karl Rosengren, 49, mot slutet av året. En tidigare anställd hos onlinekasinooperatören Vera & John, han är nu en framgångsrik entreprenör som specialiserat sig på betalningsmetoder för digital underhållning. Nyligen erkände Scorupco sin odödliga kärlek till Karl Rosengrens pojkvän. Det var på polska, hennes modersmål, som hon bestämde sig för att uttrycka sin respekt för honom.

Hennes handskrivna meddelande lyder: “Grattis på födelsedagen mój kochany Karlusiu”, en födelsedagshälsning till hennes käraste vän och förtrogna.Izabella Scorupco bor för närvarande i sin lägenhet i Stockholm när hon hälsar på, och paret delar också ett hem i USA.

Izabella Scorupco förklarar, “Många av pusselbitarna har nu samlats.”Vi har hittat det perfekta hemmet för mig och Karl. Tyvärr misslyckas vi med att se den prakt som finns runt omkring oss. Scorupco hävdar att Karl Rosengren har den magiska förmågan att få fram det bästa i henne:

“När jag är med dig känner jag mig som en drottning, som om jag har hela världen i min handflata. Det är som att jag har rätt till allt jag vill. Så länge du är i närheten känner jag mig helt tillfreds i min egen hud. De har blivit oskiljaktiga och ger fansen med jämna mellanrum en titt in i deras intima liv, inklusive några ångande smooches.

Efter att ha gått igenom en svår skilsmässa var Izabella Scorupco fast besluten att flytta in med sina två barn och två hundar.Jag kände att det uppfyllde mina behov tillräckligt. Det var bra att koppla av med mina husdjur och njuta av lite kvalitetstid på TV. Men kärleken, sa hon till Expressen förra året, kommer när man minst anar det.

När den nya mannen dök upp hade han dock ingen chans att överleva. Hon gillade inte att gå närmare in på omständigheterna kring hennes introduktion till affärsmannen Karl Rosengren. Han var en gång den rikaste personen i hela Ryssland. Oligark Oleg Deripaska har dock drabbats hårt av 2008 års finanskris och sanktioner.

Enligt Svenska Dagbladet har han vänt sig till svensk domstol i ett försök att göra sig av med pengarna, som motsvarar sex miljarder kronor.Oleg Deripaska samlade ihop sin förmögenhet genom aluminiumsektorn och privatiseringen av sovjettidens statsinnehav.

Bland sina många verksamheter äger han en andel i Kubal, ett aluminiumsmältverk nära Sundsvall. Han har pekats ut som en av de personer som enligt uppgift hanterar Vladimir Putins personliga rikedomar, och han uppges ha nära band till Kreml. Efter Rysslands annektering av Krimhalvön 2018 sanktionerade USA honom och efter Rysslands invasion av Ukraina i april sanktionerades han även av EU.

Karl Rosengren Förmögenhet

Deripaska vill nu ha hjälp med att avyttra 600 miljoner euro; han insisterar på att beslutet ska tas i Sverige. Svenska Dagbladet hävdar att Deripaska led stora förluster på tillgångar i Montenegro till följd av finanskrisen som började 2008. Därefter gick han till Internationella handelskammaren i Stockholm, som är känd för att förmedla internationella kommersiella frågor men i slutändan blev maktlös. att göra det i detta fall under 2019.

Deripaska har överklagat till Svea hovrätt och enligt SvD planerar man att pröva ärendet i september. Affärskammarens jurisdiktion måste bestämmas av domstolen. För att kunna betala sin räkning har Deripaskas svenska advokater begärt att hans frysta svenska tillgångar ska frysas.

Advokat Maria Fogdestam Agius från Westerberg and Partners sa till pressen, “Jag kan inte kommentera hur mycket tid vi spenderade eftersom det är ett ganska omfattande ärende.”Kända paret Janni och Jon Olsson Delér meddelade sin separation förra veckan.Janni Olsson Delér diskuterar skilsmässan och beslutet i podden “Två lika”.

Hon hävdar att allt de har gjort är att försöka se normala ut. Janni Olsson Delér, 32, och Jon Olsson Delér, 40, är ​​ett inflytelserik par som träffades 2013 och gifte sig sommaren 2018. Efter att ha gått i pension från professionell skidåkning är Jon nu YouTuber, företagsägare och skidåkare. Med 1,2 miljoner Instagramföljare kan Janni Olsson Delér göra karriär som influencer. Paret, som var tillsammans i elva år innan de gifte sig, tillkännagav sin splittring vid veckans slut.

Bara på ett annat sätt kommer vi alltid att älska varandra. De skrev, “Vi har vuxit isär och vi känner att alla relationer kan förändras, därför borde vi istället för att vara ett par vara en familj med mycket kärlekJanni Olsson Delér och hennes syster Michaela Delér har en podcast som heter “Two of a kind”, där Janni diskuterar sina känslor kring divo.

Jag kan börja med att erkänna att detta beslut inte kom snabbt. Tiden har gått, och det är inte så att vi inte har uttömt alla möjligheter. De har haft sina upp- och nedgångar, men paret “är fortfarande bästa vänner”, som Janni Olsson Delér uttrycker det i podden. Du har bara försökt att hålla uppe utseendet, och ju mer du anstränger dig, desto mer utmanande blir det. De “äger fortfarande allt gemensamt”, tillägger hon.

Karl Rosengren Förmögenhet
Karl Rosengren Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!