Kerstin Bagge Familj

Sprid kärleken
Kerstin Bagge Familj
Kerstin Bagge Familj

Kerstin Bagge Familj – Anders Bagge, en 40-årig man, står vid havets kant och börjar smälla till den. På Ekerö gestikulerar han mot Mälarens strand, som skiljer hans breda gräsmark från sjön. Jag planerar att fylla det här området med 120 ton sand, vilket är mycket. Sedan ska jag gräva en kanal som leder upp till huset så att du kan dra upp i din båt.

Anders två hundar, den engelska bulldoggen Ester och golden retrievern Saga, är mitt uppe i en intensiv omgång intervallträning på elvamannafältet. Vart du än tittar ser du djur. Ingen vill gå med i husets herre heller. De nya “Idol”-domarna har varit på plats i två veckor redan. Svensk tv-tittare har lärt känna Anders Bagge som en älskvärd nallebjörn som är förtjust i musik, gräsklippare och djur i allmänhet, tack vare Andreas Carlsson och ex-frun Laila Bagge.

Med sin bulldog i famnen är Anders sonisk till slut. Och han bär henne hela vägen till villan i sin famn. Under de kommande tre timmarna kan Anders förtrolla passagerarna med berättelser om hans täta stopp för att rensa snigelvägen. När han lider av “djurabstinens” umgås han i allmänhet med gäss och räv på den närliggande Viltjouren.

Det var därför det slutade med att Anders fick ta in grannens hund för att den inte ville stanna hemma. När Laila och jag skilde oss gick det in i mitt liv. Hunden var kär i mig. Vi delade säng, blev bästa vänner och har varit tillsammans sedan dess. Det fanns tillfällen då hon var min nya make.

Hennes nionde födelsedag kom och gick spårlöst. Sen bröt jag bara ihop. Anders värsta ögonblick var att förlora hunden. Den andra inträffade 2003, när hans far dog. “Beatles” av Forbes skrevs av Sven-Olof Bagge, som arbetade på Metronome, ett traditionellt skivbolag. Min far var den viktigaste personen i mitt liv, och jag värdesatte honom över allt annat.

Han var verkligen en underbar person. Allt min far sa var evangelium. Mitt sinne för humor är bara en dålig imitation av min far. För första gången sänker Anders rösten och drar ner farten. Min bästa vän var han. Vi pratade två timmar om dagen i telefon för att vi hade så roligt. Jag var på väg att dö den dagen han försvann.

Kerstin Bagge Familj

Jag grät och tillbringade nästan ett år instängd under isen. För att höra hans röst ringde jag telefonsvararen. Som att vara strandsatt på en avlägsen planet långt från civilisationen och oförmögen att återvända till den. Efter att ha tappat fotfästet kunde jag inte fortsätta.

Mina hundar betyder världen för mig. Det finns inget här i världen som är viktigare för mig än dem. Ja, jag är en stor djurvän. Det är nästan över toppen. Mina föräldrar tillät mig inte ha några husdjur när jag var yngre. Kanske är det därför jag inte är gift eller har barn, trots min önskan. Som ett resultat tjänar djuren som ett substitut.

Remmarna knäpptes i mina händer vid det tillfället. Min pappa brukade sitta vid huset jag sålde i Danderyd. Jag flyttade till helvetets djup och byggde en egen fästning. Petra fanns där för mig när jag behövde henne. Ekerös slott är ett arbete på gång. En fjant när han flyttade, det som en gång var en förvirrande labyrint av studior och musikrum är nu en häpnadsväckande labyrint av guldskivor.

Man fick acceptera det man fick första gången jag producerade. Det hände mycket konstigt i början. Om det hade varit fallet hade jag och Lili och Susie spelat in en semestersingel tillsammans. Det var pappa å andra sidan som gjorde det. Jag har vetat det här sedan jag var liten. En producent är vad jag vill vara.

Han gjordes medveten. Många år har gått sedan upptäckten och grundandet av Murlyn, ett skivbolag där han nu skriver låtar för artister från Jennifer Lopez till Céline Dion. När han reste lyckades han arbeta på den berömda Cheiron-studion i drygt ett år. Bara att få sitta där var makabert.

Människor han litade på fanns i Dagges (Denniz Pop, red anm) grupp. Individer som dragits dit av konstnären är de som blev kända svenska musiker. Ingen annan i Sverige kände samma känsla i fingertopparna som han. Min första panikattack inträffade. Jag gick en promenad med hundarna och märkte att min hud brann.

För min egen säkerhet var jag livrädd. Jag var tvungen att kliva ur bilen när jag kom till kyrkan. Det verkade som om jag inte kunde få tillräckligt med luft. Han minns fortfarande sviterna efter tio år. Varje dag tar han Cipramil, ett antidepressivt läkemedel. Ja, det var precis där allt började. Min röst blev darrande svag. Jag kunde inte lämna mitt hus på flera månader.

Kerstin Bagge Familj
Kerstin Bagge Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!