Klara Hammarström Pojkvän

Sprid kärleken
Klara Hammarström Pojkvän
Klara Hammarström Pojkvän

Klara Hammarström Pojkvän – Det var Klara Hammarström som Interpunktion: Pojkvän | Du har också haft chansen att följa Klaras ambitioner att bli artist under hela seriens gång. En långvarig önskan som äntligen har gått i uppfyllelse. På årets festival tävlar Klara för tredje gången i Melodifestivalen och hennes nya låt “Run to the hills” blir den hon framför. Det avslöjade hon i en intervju med Nyheter24, där hon konstaterade att tystnaden förmedlar intrycket att det inte finns någon omöjlig uppgift.

Om du tvekar när du går runt vill jag att du ska veta att det är min tur att prata. Svaret är ja; Jag kan och kommer att hantera den här situationen. Hon förklarar att det verkar som att ett högt berg står mellan dig och ditt mål, och att allt du kan göra är att börja krypa.

Hela familjen, inklusive de som är särskilt intresserade av en av Klaras syskon, samt hennes partners och svärföräldrar, kommer att vara på plats för att se henne tävla på lördag och Klara medger att det gör henne oerhört orolig. Alexander Holtz, som nu är 20 år, har en professionell hockeykarriär. Alexander började sin proffskarriär i Djurgården, men nu spelar han för New Jersey Devils i National Hockey League i USA.

I en intervju med Nyheter24 diskuterar Klara det långdistansförhållande hon delar med sin pojkvän, Alexander, och uttrycker tillfredsställelse med statusen i deras förhållande.Du tänker alltid på andra människor. Skicka till honom oroande textmeddelanden att läsa så att han kan dela din smärta.

Om du verkligen bryr dig kommer du att hitta ett sätt att få det att fungera. Hon förklarar att det faktum att människor alltid måste vara isär är det som gör att kärleken bleknar med tiden. Men var och en av dessa saker har också nackdelar av något slag.

Allt som kan anses vara Klaras familj samlas varje söndag för att se hur hon vaknar. Flickvännen väntas dock lysa i pojkvännens ytterdörr.Eftersom jag alltid har känt att “det ska bara vara jag och mina flickvänner” har jag aldrig övervägt möjligheten till romantiska relationer med män. Han nämnde för mig att han spelade hockey, och jag hade precis passerat mållinjen; därför frågar hon mig med ett leende, “Tror du att jag bryr mig.”

Till slut gav hon efter för hans charm och gick med på att gå ut på en dejt med honom.Enligt Klara Hammarström har vi hållit kontakten sedan dess och inget annat har kommit mellan oss under tiden.De inledde sitt långdistansförhållande i september samma år.

Samtidigt med att han flyttade till USA för att gå med i ishockeylaget New Jersey Devils har hon bestämt sig för att fortsätta sin karriär som musiker i hemlandet Sverige. Lyckligtvis fungerar lösningen. Även om vi bor långt ifrån varandra hinner vi ses ganska ofta. Vi skriver hela tiden och lyssnar på varandra också.

Vissa människor kan vara skeptiska till anslutningens hållbarhet när de överväger den geografiska skillnaden mellan de två sammanflätade parterna. Enligt Klara Hammarström är saker och ting raka motsatsen till vad de verkar; i själva verket är förhållandet mellan henne och Alexander starkare än det någonsin har varit.

Klara Hammarström Pojkvän

Ingen av oss gör någonsin slut med den andra.Vad det betyder är att Klara och Alexander nu är sammanflätade i ett långdistansförhållande. I en intervju nyligen tar Klara upp hur hon känner för att inte bo i samma land som Hant.

Att kunna stötta varandra trots fysiskt avstånd kan ibland vara utmanande, men också mycket givande. Jag är hans största fan och jag tittar just nu på spelen på hans loft. Ändå är det uppenbart att det är svårt att upprätthålla en långdistansrelation när man kommer hem och känner behov av någon form av fysisk kontakt, som Klara uttrycker.

Å andra sidan gör paret det till en punkt att regelbundet kommunicera via Facetime, och som ett resultat har de finslipat de färdigheter som krävs för att få ut det mesta av en utmanande situation.Pojkvännen kommer inte att kunna se Klara Hammarströms Mello-final.

Alexander Holtz, en suppleant i hockeyslutspelet, kan inte lämna sin karriär i USA och tvingas därför resa till och tävla i internationella turneringar.Uppenbarligen är det ett stort problem att han inte är närvarande just nu, säger hon.

De senaste två åren har han kollat ​​hennes direktmeddelande på Instagram. Efter att ha sett Klara Hammarström, 21, uppträda i Melodifestivalen, bestämde sig hockeyspelaren Alexander Holtz, 20, för att vinna hennes hjärta. Hon gjorde det dock inte lätt för honom.

Eftersom jag alltid har varit så “det ska vara jag och mina tjejer” har jag aldrig haft något intresse av att döda djur. Han sa till henne att han spelade hockey och att hon bara var en dryad, så hon sa, “tror du att jag bryr mig?” med ett leende.Det slutade med att hon gick på en dejt med honom. Vi två fortsatte att ses efter det, och så har det varit sedan dess, som Klara Hammarström uttrycker det.

De har varit i ett långdistansförhållande sedan september. Medan han är i USA och spelar ishockey för New Jersey Devils i National Hockey League, har hon stannat i Sverige för att fokusera på sin musikkarriär. Men det verkar fungera bra för det mesta. Eftersom vi kommer att bo så långt ifrån varandra kommer vi att sakna varandra djupt och kommer att behöva träffas ganska ofta. Dessutom kommunicerar vi dagligen genom att skriva och lyssna.

Klara Hammarström Pojkvän
Klara Hammarström Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!